Ahahahha valla benimde gözümün önüne geldi bi an töbe töbeee
Ayyy insallah yaaa ☺Sen normal regl oldugunuda dusunmuyorsun ama di mi?
Belki de cok mudahale etmemek gerek.
Aslimda hep boyle diyoruzda herkesin beslenme sekli,tukkettikleri,giyinme tarzi bile farkli mesela.Eski kadinlardan bahsediyoruz ama mesela en belirgin giyinmez tarzlari ne kadar farkli ne kadar kendini kollayici aslinda.
Bu devir insana bi saldiri gb,kendimizi korumak dogustan basliyor
Az ihtimaldir ama kesin olmaz denemez.Hazirda kalan yumurtalar olabilirmis nadiren.
Sen guzelce konus bence kimin duasinin tutacagi belli olmaz :) bol bol dua eder belki :)
Emzirme aralari 2 saati gecmiyorsa korurmus o da cok dikkat edilmesi gereken bisy :) hani prolaktin meselesi :)))
Canim ben regl oldugumu dusunurken betam yukseliyormus mesela :)
Belki tetikte olsakta birazda guvenmeliyiz.Baska sebeplerde olabilirdi beta yukselten hepsine bakmis.Digerleri icinde kafamiz karisti yanlis anladi galiba fln diyoruz ya belki de bizde derdimizi net alatmaliyiz.
Oyyyyy bebiss selam veriyooorrr❤❤❤
Yerlesme lekelenmeleridir insallah :)
Kesinlikle inşallah isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadarevet beklemek bıle ınsana degısık duygular veriyor
Var görünüyor canım. Kaç gün gecikti_Bi gölgelik varmı bana mi öyle geliyorr
2 gün var daha :)Var görünüyor canım. Kaç gün gecikti_
Kan testiyle netleştir istersen2 gün var daha :)
Günüm geçerse düşünüyorum cnm belli olur olmaz üzülmek istemiyorumKan testiyle netleştir istersen
İnşallah güzel haber alırsın canımGünüm geçerse düşünüyorum cnm belli olur olmaz üzülmek istemiyorum
Canımmm durumlar bekleme modunda. Belirtilere bu ay kafa yormayacam dedim de alt kasıkta sızlama oluyor. Üşüme var yüzüm ateş gibi bata normalde bir hafta var ama yumurtlama geç oldu sanki 10 güne belli olur herşey
Bende 2 gun once kasik bacak agrisiyla uyandim idrarimi yaparken yanma oldu 2 saat falan surdu gecti bide sildigimde pembe leke oldu adete 8 gunum war bekliyorum senin daha siddetli bir agri galiba enfeksiyondan olabilir belkiKızlar ablalarım kardeşlerim şu sol bacağa vuran şiddetli bel ağrısını bilen var mı ? Dik oturamıyorum 1 saattir yatıyorum yine ağrıypr ama çok şiddetli eşimi aradım gel beni acile götür diye o derece dayanamıyorum. İdrarda yanmada var enfeksiton varsa böyle sıkıntı yaratır mı
Adetliyken beta yapan doktor hormon testinin de nolduğu bilmez heral of çok sinir bozucu yaa. Bencede belki çıkmamış olabilir diğer sayfalara da bir bak bazen sağlı sollu ok işaretlerinden çıkıyo ben birkere gözden kaçırmıştım öyle. Adetinin de 3. Günüydü galba amaaaan anlamıyorum bu doktorları yeminle ya. Yarın yeniden git bari
Canim ben regl oldugumu dusunurken betam yukseliyormus mesela :)
Belki tetikte olsakta birazda guvenmeliyiz.Baska sebeplerde olabilirdi beta yukselten hepsine bakmis.Digerleri icinde kafamiz karisti yanlis anladi galiba fln diyoruz ya belki de bizde derdimizi net alatmaliyiz.
Böbreğim batıyo resmen bacakla belim arası yanıyo yanıyo bide yetmiyo batıyoBende 2 gun once kasik bacak agrisiyla uyandim idrarimi yaparken yanma oldu 2 saat falan surdu gecti bide sildigimde pembe leke oldu adete 8 gunum war bekliyorum senin daha siddetli bir agri galiba enfeksiyondan olabilir belki
Insallah kotu bisey olmaz hamilelik olabilirmi acabaBöbreğim batıyo resmen bacakla belim arası yanıyo yanıyo bide yetmiyo batıyo
Evet adetin 3.gunuydu. Yarin gitcem tekrar sorcam bakalim ne diycek ordan da sonuclari alip ozel doktora devam edicem.
Devlet hastanesi kalabalik oldugu ve bazi doktorlarda da hastalari alip bir an once gonderme durumu oldugundan bir an once derdimi anlatmaya calistim, anladigini dusunmustum. Bir de hangi testleri istedigimi soyleyince "sen mi doktorsun ben mi" diye terslerse diye cekindim. Bunlar biraz tecrubesizlikten ve acaba bir sorun cikar mi gerginliginden kaynakli geri durmalar:/
Aynen bende takmıcam diyorum ama herşeyi belirti mi diyorum. Benim de kasıkta ağrı var ama her ay aynı ağrıyı yaşayıp adet oluyorum bu yüzden bekleyeceğiz mecburenCanımmm durumlar bekleme modunda. Belirtilere bu ay kafa yormayacam dedim de alt kasıkta sızlama oluyor. Üşüme var yüzüm ateş gibi bata normalde bir hafta var ama yumurtlama geç oldu sanki 10 güne belli olur herşey
Sende durumlar nasıl
bende bel fıtığı var canım sende de olmasın aynı şekilde bel agrısı bacağa vuruyorKızlar ablalarım kardeşlerim şu sol bacağa vuran şiddetli bel ağrısını bilen var mı ? Dik oturamıyorum 1 saattir yatıyorum yine ağrıypr ama çok şiddetli eşimi aradım gel beni acile götür diye o derece dayanamıyorum. İdrarda yanmada var enfeksiton varsa böyle sıkıntı yaratır mı
bende bel fıtığı var canım sende de olmasın aynı şekilde bel agrısı bacağa vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?