Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahha valla benimde gözümün önüne geldi bi an töbe töbeee

Aynen oyle oluyor hatta sonra bi ses 'ingaaaaaaaa'
Haydaaaa başa dön,talih yuzune gulmus işi pişirmişsende koştur koştur banyoyaaaa
Full aksiyon Bu yuzdende galiba bi heyecan heyecan

Ayyy insallah yaaa ☺

ama sizin de olmanız bana iyi geldi arkadaşlar cunku etrafımda arkadaşlarım hep anne oldu nerdeyse onlar da bana uzuluyorlar karman corman bırsey oluyor

Kızlar ablalarım kardeşlerim şu sol bacağa vuran şiddetli bel ağrısını bilen var mı ? Dik oturamıyorum 1 saattir yatıyorum yine ağrıypr ama çok şiddetli eşimi aradım gel beni acile götür diye o derece dayanamıyorum. İdrarda yanmada var enfeksiton varsa böyle sıkıntı yaratır mı

sezson canım durumlar nasıl? Kaç gün kaldı bata? Belirti var mı? :)
Şu beklemek çok sıkıyor beni ya
Canımmm durumlar bekleme modunda. Belirtilere bu ay kafa yormayacam dedim de alt kasıkta sızlama oluyor. Üşüme var yüzüm ateş gibi bata normalde bir hafta var ama yumurtlama geç oldu sanki 10 güne belli olur herşey
Sende durumlar nasıl

Bende 2 gun once kasik bacak agrisiyla uyandim idrarimi yaparken yanma oldu 2 saat falan surdu gecti bide sildigimde pembe leke oldu adete 8 gunum war bekliyorum senin daha siddetli bir agri galiba enfeksiyondan olabilir belki

Evet adetin 3.gunuydu. Yarin gitcem tekrar sorcam bakalim ne diycek ordan da sonuclari alip ozel doktora devam edicem.

Devlet hastanesi kalabalik oldugu ve bazi doktorlarda da hastalari alip bir an once gonderme durumu oldugundan bir an once derdimi anlatmaya calistim, anladigini dusunmustum. Bir de hangi testleri istedigimi soyleyince "sen mi doktorsun ben mi" diye terslerse diye cekindim. Bunlar biraz tecrubesizlikten ve acaba bir sorun cikar mi gerginliginden kaynakli geri durmalar:/

Bende 2 gun once kasik bacak agrisiyla uyandim idrarimi yaparken yanma oldu 2 saat falan surdu gecti bide sildigimde pembe leke oldu adete 8 gunum war bekliyorum senin daha siddetli bir agri galiba enfeksiyondan olabilir belki
Böbreğim batıyo resmen bacakla belim arası yanıyo yanıyo bide yetmiyo batıyo

Aynen canım.Sen mesela boyle gittiginde doktorum istedi de,takibim var de mesela istedigin testleri

Aynen bende takmıcam diyorum ama herşeyi belirti mi diyorum. Benim de kasıkta ağrı var ama her ay aynı ağrıyı yaşayıp adet oluyorum bu yüzden bekleyeceğiz mecburen

bende bel fıtığı var canım sende de olmasın aynı şekilde bel agrısı bacağa vuruyor

plojovic

Belki de cok mudahale etmemek gerek.
Aslimda hep boyle diyoruzda herkesin beslenme sekli,tukkettikleri,giyinme tarzi bile farkli mesela.Eski kadinlardan bahsediyoruz ama mesela en belirgin giyinmez tarzlari ne kadar farkli ne kadar kendini kollayici aslinda.
Bu devir insana bi saldiri gb,kendimizi korumak dogustan basliyor

Aynen öyle katılıyorum özellikle küçük yerlerde yaşayanlar bu konularda çok avantajlı. Havası, sebzesi,meyvesi zararlı birşey yok hayatlarında. Köydeki insanlar doğru düzgün hasta olmazlar bile yaşlılıktan vefat ederler.

Malesef biz şehirde yaşayan nesiller bunun acısını çekiyoruz. Ben pinpirik olduğum için ölesiye korurum kendimi ama sakınan göze çöp batıyor işte bir yerlerden muzdarip oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…