- 13 Ocak 2018
- 117
- 118
- 18
Valla ben 3 ay beklemiştim agrım gecesinde diye sonra Dr gittim bel fıtıgımı ögrendim ve o gun bugun agırır özellikle iş yapmıyım hemen agırırOlurmu olur bu acıya normal değil çünkü buz kesildim on dkda
DÜn test yaptım pozitif çıktı akşamda kan testi yaptırmaya gideceğimBen de bir heyecan yaptım çıkmadı. Zaten az kalmış 2 gün daha bekle o gün olmazsan eğer ertesi gün yap :)
Aynen canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla birlikte güzel haberler verelimAynen bende takmıcam diyorum ama herşeyi belirti mi diyorum. Benim de kasıkta ağrı var ama her ay aynı ağrıyı yaşayıp adet oluyorum bu yüzden bekleyeceğiz mecburen
DÜn test yaptım pozitif çıktı akşamda kan testi yaptırmaya gideceğim
İlişkinin üzerinden 9 gün geçti idrarda varsa çıkar mi test aldırdım esime
Insallah rabbim gonlune gore verirHerkese merhabalar bende 2015 yilinda tup bebekle bir oglum oldu 3 yasinda.gecen sene kendiliginden gebe kaldim lakin baya buyuk bir olay yasadim stres sonrasi 22 haftalik bebegimi kaybettim ölü dogum yaptim sonra kurtaj oldum. Aradan 6 ay gecti hic korunmadim ama olmadi.34 yasindayim cikolata kisti hastasiyim.insallah yasim cok gecmeden bende bi evlada daha sahip olurum aminn
Gittiler canım. en son cuma günü ilişki oldu bir daha yapmadık asıl hafta sonu önemliydi ama yapamadık nasip artık. Bugünden sonra tekrar yaparız belki ama geçti artık yumurtlama.Aynen canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla birlikte güzel haberler verelim
Buarada misafirlerin gitti mi normale döndü mü çalışmalar
Yaaaa tebrik ederim canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum :) Adetin geçince mı yaptın canım belirtin var mıydı ?DÜn test yaptım pozitif çıktı akşamda kan testi yaptırmaya gideceğim
Bu anlattıklarını birebir yasadim önce vajinismus yasadim bunu aştım...sonra iki ay boyunca idrar yolu enfeksiyonu yasadim hadi dedik sebep burdan onu da astim hadi bu ay rahatız dedim yumurtam çatlamadı sonra adet gecikti sonra şimdi her sey yolunda bakalim ne olacak bu ayBirşeyler oluyo içerimizde anlamak mümkün değil kimesela enfeksiyon iltihaplı olanda spermler ölüyormuş , Rahim hadi temizlendi herşey düzgün bu Sefer yumurta ya büyümüyor çatlamıyor yada tutmuyor. Kimisinde erkeğin spermleri hasarlı oluyor yada üretmiyor. Biz elimizden geldiğince hazırlamaya çalışıyoruz ama işte sıkıntı herşey illaki olacak yani Birgün tutturmazzzz
Ah o catlamayan yumurtalar ya bnmde bay gecıktı catlamadı gecen ayBu anlattıklarını birebir yasadim önce vajinismus yasadim bunu aştım...sonra iki ay boyunca idrar yolu enfeksiyonu yasadim hadi dedik sebep burdan onu da astim hadi bu ay rahatız dedim yumurtam çatlamadı sonra adet gecikti sonra şimdi her sey yolunda bakalim ne olacak bu ay
Dün dedim yaa sabahları miğde bulantın oluyor akıntımda çok fazla kasıklarımda da ağrı vardı dün yaptım tek çizgi gördüm sonra umursamadım çöpe attım sabaha kadar da miğde bulantısından yatamadım testin üstünde beş dk bekleyin yazıyodu bende dedim şuna tekrar bakayım sabah bi baktım ki ikinci çizgi çıkmış günüm gelmediği için biraz silik amaYaaaa tebrik ederim canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum :) Adetin geçince mı yaptın canım belirtin var mıydı ?
Ayyy kıyamam size ya bizde aynı durumdayız o kadar ki esim benden daha cok bahsediyor bebisten ben neler neler alırım diyo alır onu götürür gezdiririm beraber takılırız diyo yerim onu diyo nasil için gidiyo nasil üzülüyorum anlatamam... mükkemmel bir baba olacak esim inanıyorum ama elimizden gelmiyor iste biseyBenimkide öyle geçenlerde bebek görmeye gittik hediye alıyorduk. Ufak patiklere bakıyor benim çocuğum olsa ben neler alırım ona beee dedi ağzı kulaklarında şöyle içten içim cız etti ama bizde istiyoruz elimizden başka bişeu gelmezki
hayırlı ugurlu olsun darısı bızlere
bence biraz daha bekleyin
Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah :) kaç gün vardı adetine canımDün dedim yaa sabahları miğde bulantın oluyor akıntımda çok fazla kasıklarımda da ağrı vardı dün yaptım tek çizgi gördüm sonra umursamadım çöpe attım sabaha kadar da miğde bulantısından yatamadım testin üstünde beş dk bekleyin yazıyodu bende dedim şuna tekrar bakayım sabah bi baktım ki ikinci çizgi çıkmış günüm gelmediği için biraz silik ama
Aynen bu ay çatlamış ama çok sukur :)Ah o catlamayan yumurtalar ya bnmde bay gecıktı catlamadı gecen ay
Benim iki ayri dr da hic korun diye bisey demedi aksine adetten sonraki 14 uncu gun iliski baslasin dedi biz 4gun sonra basladik ve cok sukur ilk ayda olduAynen bende antibiyotik kullandım ve bu ay ilişkiye girme 10 gün ve korun dediler ilaç etkiliymiş ondan ve hsg cekildikten sonra daha yüksekmiş hamile kalma olanagı
Aynen oyle oluyor hatta sonra bi ses 'ingaaaaaaaa'
Haydaaaa başa dön,talih yuzune gulmus işi pişirmişsende koştur koştur banyoyaaaa
Full aksiyonBu yuzdende galiba bi heyecan heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?