Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar evet dün test yaptırdım negatif çıkmıştı d vitaminim birazcık düşünmüş folik asit yazdırdım ama kullanmana gerek yok dedi doktor degerlerin iyi ama basla ebe arkadasıma sordum yarım yarım günde bir tane al dedi amma velakin oldu 7 gün adet yine olmadım ve akşam bir sancı bir sancı bel agrısı bacak titremesi dedimki heralde adet oluyorum bi baktım cırcır stresten bünye şaştı yani adet diye bekliyorum adette olmuyorum ama Hamile de degilim ama eger olmazsam yine pazartesi drdayım ablam dediki son dönem kalmış olabılırsın dikkat et diye nebilim böyle oluncada insan bekliyo hadi bekleme

Aynen bende takmıcam diyorum ama herşeyi belirti mi diyorum. Benim de kasıkta ağrı var ama her ay aynı ağrıyı yaşayıp adet oluyorum bu yüzden bekleyeceğiz mecburen
Aynen canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla birlikte güzel haberler verelim
Buarada misafirlerin gitti mi normale döndü mü çalışmalar

İlişkinin üzerinden 9 gün geçti idrarda varsa çıkar mi test aldırdım esime

Insallah rabbim gonlune gore verir

Aynen canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla birlikte güzel haberler verelim
Buarada misafirlerin gitti mi normale döndü mü çalışmalar
Gittiler canım. en son cuma günü ilişki oldu bir daha yapmadık asıl hafta sonu önemliydi ama yapamadık nasip artık. Bugünden sonra tekrar yaparız belki ama geçti artık yumurtlama.

DÜn test yaptım pozitif çıktı akşamda kan testi yaptırmaya gideceğim
Yaaaa tebrik ederim canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum :) Adetin geçince mı yaptın canım belirtin var mıydı ?

Bu anlattıklarını birebir yasadim önce vajinismus yasadim bunu aştım...sonra iki ay boyunca idrar yolu enfeksiyonu yasadim hadi dedik sebep burdan onu da astim hadi bu ay rahatız dedim yumurtam çatlamadı sonra adet gecikti sonra şimdi her sey yolunda bakalim ne olacak bu ay

Ah o catlamayan yumurtalar ya bnmde bay gecıktı catlamadı gecen ay

Yaaaa tebrik ederim canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum :) Adetin geçince mı yaptın canım belirtin var mıydı ?
Dün dedim yaa sabahları miğde bulantın oluyor akıntımda çok fazla kasıklarımda da ağrı vardı dün yaptım tek çizgi gördüm sonra umursamadım çöpe attım sabaha kadar da miğde bulantısından yatamadım testin üstünde beş dk bekleyin yazıyodu bende dedim şuna tekrar bakayım sabah bi baktım ki ikinci çizgi çıkmış günüm gelmediği için biraz silik ama

Ayyy kıyamam size ya bizde aynı durumdayız o kadar ki esim benden daha cok bahsediyor bebisten ben neler neler alırım diyo alır onu götürür gezdiririm beraber takılırız diyo yerim onu diyo nasil için gidiyo nasil üzülüyorum anlatamam... mükkemmel bir baba olacak esim inanıyorum ama elimizden gelmiyor iste bisey

Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah :) kaç gün vardı adetine canım

Aynen bende antibiyotik kullandım ve bu ay ilişkiye girme 10 gün ve korun dediler ilaç etkiliymiş ondan ve hsg cekildikten sonra daha yüksekmiş hamile kalma olanagı
Benim iki ayri dr da hic korun diye bisey demedi aksine adetten sonraki 14 uncu gun iliski baslasin dedi biz 4gun sonra basladik ve cok sukur ilk ayda oldu

Aynen oyle oluyor hatta sonra bi ses 'ingaaaaaaaa'
Haydaaaa başa dön,talih yuzune gulmus işi pişirmişsende koştur koştur banyoyaaaa
Full aksiyon Bu yuzdende galiba bi heyecan heyecan

Ahahha valla sesli güldüm ne heyecandı diye düşünmekten “acaba” dedirttirmemiş zaten. Stressiz olunca cuk diye bulmuş yolunu. Evde acil aksiyon yaratmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…