- 11 Ocak 2018
- 45
- 57
- 3
- 29
İki gün vardıDarısı tüm bekleyenlere olsun inşallah :) kaç gün vardı adetine canım
Ne bilim bana dediki verilen ilaç çok güçlü bir ilaç antibiyotik zaten 15 gün kullandım ozaman zaten cocuk düşünemezdim ki sen ilaç kullanırken korunmadınmı?Benim iki ayri dr da hic korun diye bisey demedi aksine adetten sonraki 14 uncu gun iliski baslasin dedi biz 4gun sonra basladik ve cok sukur ilk ayda oldu
Ay benim de iki gün var. Yapim dedim ama dün negatif olunca yapmadım. Yarin yapacam. Hafif sızılarım var dün akşamdan beri benim de :)İki gün vardı
Dikkatlice baktınız mı negatif miydi ?Ay benim de iki gün var. Yapim dedim ama dün negatif olunca yapmadım. Yarin yapacam. Hafif sızılarım var dün akşamdan beri benim de :)
Olsun canım dedik ya bata kadar devam diye tutar mı tutarGittiler canım. en son cuma günü ilişki oldu bir daha yapmadık asıl hafta sonu önemliydi ama yapamadık nasip artık. Bugünden sonra tekrar yaparız belki ama geçti artık yumurtlama.
hayir canim dr verdi ve agri kesiciyle antibiyotik kullandim dr insallah hamile kalirsin dedi hatta yani korunmam icin bisey demedi canimNe bilim bana dediki verilen ilaç çok güçlü bir ilaç antibiyotik zaten 15 gün kullandım ozaman zaten cocuk düşünemezdim ki sen ilaç kullanırken korunmadınmı?
Tek çizgi çok netti. Diğer yerler beyazdı. İçini sokup bakmak da aklıma gelmedi. Ama eminim yani negatifDikkatlice baktınız mı negatif miydi ?
Hayırlı olsun canım yarın imkanın varsa kan testi de yap bize de haber ver :)Dikkatlice baktınız mı negatif miydi ?
Canım nasılsın durumlar nasıl kan testi ne zaman yapacaksınnhayir canim dr verdi ve agri kesiciyle antibiyotik kullandim dr insallah hamile kalirsin dedi hatta yani korunmam icin bisey demedi canim
Allah hepimize hayırlısını versin :)Tek çizgi çok netti. Diğer yerler beyazdı. İçini sokup bakmak da aklıma gelmedi. Ama eminim yani negatif
Birazdan acile gidip yaptırıcamHayırlı olsun canım yarın imkanın varsa kan testi de yap bize de haber ver :)
Şuan çok şaşırdım bana düşük tehlikesi olabilir bu ay korun dedi hayırlısı Ne diyim hepsi farklı bu drlarınn hangisi dogru anlayamıyorum bazen peki sen Ne kadarlık hamilesin canım?hayir canim dr verdi ve agri kesiciyle antibiyotik kullandim dr insallah hamile kalirsin dedi hatta yani korunmam icin bisey demedi canim
Amin canım :)Allah hepimize hayırlısını versin :)
Ahahha valla sesli güldümne heyecandı diye düşünmekten “acaba” dedirttirmemiş zaten. Stressiz olunca cuk diye bulmuş yolunu. Evde acil aksiyon yaratmam lazım
Sanırım bnmkıde catladı tetten anladm persembe dr a gıdıp ıyıce ogrencem kac gun gectı yumurtlamadanAynen bu ay çatlamış ama çok sukur :)
Insllah en kisa zamanda %100olurEki Görüntüle 2095485 %55 hamileyim
Eritrosit kan hücresi canım ve lökosit vücudun savunma hücresi baya bi enfeksiyon kapmışsın geçmiş olsunKızlar bugün idrar tahlili yaptırdım
Eritrosit pozitif+
Lökosit pozitif+
Yassi epitel hücreleri 30
Lokosit 9
Diğer değerler normal seviyede. Birazdan gidip doktora göstereceğim de gitmeden buraya yazayım dedim. Bildiğimiz enfeksiyon mu kapmışım? Nette eritrosit ve lökositin ikisi birden görülmesi normal değil falan yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?