Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İsteyen varsa verebilirimn

Eklentiler

• E1B2EFE5-6F4A-4336-9C75-436D214B76F4.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 53
Benim iki ayri dr da hic korun diye bisey demedi aksine adetten sonraki 14 uncu gun iliski baslasin dedi biz 4gun sonra basladik ve cok sukur ilk ayda oldu
Ne bilim bana dediki verilen ilaç çok güçlü bir ilaç antibiyotik zaten 15 gün kullandım ozaman zaten cocuk düşünemezdim ki sen ilaç kullanırken korunmadınmı?

Gittiler canım. en son cuma günü ilişki oldu bir daha yapmadık asıl hafta sonu önemliydi ama yapamadık nasip artık. Bugünden sonra tekrar yaparız belki ama geçti artık yumurtlama.
Olsun canım dedik ya bata kadar devam diye tutar mı tutar

Ne bilim bana dediki verilen ilaç çok güçlü bir ilaç antibiyotik zaten 15 gün kullandım ozaman zaten cocuk düşünemezdim ki sen ilaç kullanırken korunmadınmı?
hayir canim dr verdi ve agri kesiciyle antibiyotik kullandim dr insallah hamile kalirsin dedi hatta yani korunmam icin bisey demedi canim

hayir canim dr verdi ve agri kesiciyle antibiyotik kullandim dr insallah hamile kalirsin dedi hatta yani korunmam icin bisey demedi canim
Canım nasılsın durumlar nasıl kan testi ne zaman yapacaksınn

Şuan çok şaşırdım bana düşük tehlikesi olabilir bu ay korun dedi hayırlısı Ne diyim hepsi farklı bu drlarınn hangisi dogru anlayamıyorum bazen peki sen Ne kadarlık hamilesin canım?

Ahahha valla sesli güldüm ne heyecandı diye düşünmekten “acaba” dedirttirmemiş zaten. Stressiz olunca cuk diye bulmuş yolunu. Evde acil aksiyon yaratmam lazım

2.icin genelde 'Ne ara oldu bilmiyoruz' derler ya
Buyuk ihtimalle sevisememis gb hissediyorlardir

Er
Eritrosit kan hücresi canım ve lökosit vücudun savunma hücresi baya bi enfeksiyon kapmışsın geçmiş olsun

İğneden 20 gün sonra adet oldum kızlar ve doktorum normal dedi tekrar klomen verdi ikinci olcak ne dersiniz ikincide şansım yüksek olurmu tutuarmı ki bebişim beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…