3 haftalık gebelikte bu kadar yüksek HCG çıkmaz canım. Yine 5 haftalıktır o.. Hayırlı olsun miniğinBugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime gore
İlk idrarla yap gülüm, sağlam olsunYa şimdi bir daha mı test yapsam yoksa sabahı mı beklesemmm. Içimde garip bir his var. Sanki çıkacak gibi hissediyorum
Geçmiş olsun bitanem ilaç fayda etti mi bariSinirden kudurdum kudurdummmmmmm
Kızlar..... Özele acile gittim ama yürüyemicek derecede ağrım acım var.. Doktor soruyor düştün mü zorladın mı yok diyorum kendi kendine oldu. Gebelik varmı ? Yok ama korunmuyoruz bilmiyorum dedim o zaman önce test yapmak lazım hiçbirşey yapamam dedi. Ama kıvranıyorum. Tahlil istedik yapacaklar tahlil 6 saat sonra çıkar dediler kaldık öyle. Yaptırmadım doğal olarak 6 saat sonuç bekleyip ağrımı çekcem ben bide herşey para maşallah.
Ordan devlet Hastanesi acile gittik. Orda da muayene etti Ağrı kesici hap verdi. Hiçbirşey olmaz gebelik olsa dahi dedi. Tahlil falan hiçbirşey yok. Ben kıvaranıyorum oradakiler hiç bişey demedi yani şundan oluyor demiyorlar ilaç yazdı sadece bide insanla tartışıyorlar.... Hayır belki gıda zehirlenmesi yaşıyorum, belki enfeksiyon varda böbreklere zarar verdi hepsinin belirtisi buymuş ağLıyorum bide sürekli acıdan. Nefret ediyorum bazen hastanelerden nefret.
Tekekurler canim ama bes hafta ki gunce donuyorum ovulasyon takviminde o tarihte benim adetimin ilk gunune denk geliyor ve ben o ay filim cekmistim 11 gun sonra da iliski basladi yani nasl 5 hafta oluyorben adet haftasin rklemiyorum3 haftalık gebelikte bu kadar yüksek HCG çıkmaz canım. Yine 5 haftalıktır o.. Hayırlı olsun miniğin
Ovulasyon testi mi?2 diyor canım :)
2.icin genelde 'Ne ara oldu bilmiyoruz' derler ya
Buyuk ihtimalle sevisememis gb hissediyorlardir
Tamam :) heyecandan uyku yok yineİlk idrarla yap gülüm, sağlam olsun
Hesap da adetin ilk gününden itibaren yapılıyor canım. Yani adet günü geldiğinde test yapılır pozitif çıkar, işte o 4 haftalık gebelik olurTekekurler canim ama bes hafta ki gunce donuyorum ovulasyon takviminde o tarihte benim adetimin ilk gunune denk geliyor ve ben o ay filim cekmistim 11 gun sonra da iliski basladi yani nasl 5 hafta oluyorben adet haftasin rklemiyorum
Yok inofolic combi aldım. Içinde günde 2 kez diyorOvulasyon testi mi?
Benim bu konuda kafam vok karisiyor adetin ilk gununden hesap yapiliyor ewet ama adetin ilk gunde de ben de gebelik yoktu 1 ikincici ayin 18 inde rahim filimine girdim gebelik hala yoktu yani nasil diyom 5 haftalik oluyorHesap da adetin ilk gününden itibaren yapılıyor canım. Yani adet günü geldiğinde test yapılır pozitif çıkar, işte o 4 haftalık gebelik olur
Canım çok geçmiş olsun işte insan muhtaç olunca böyle durumlarda olunca gerçekten mağdur ediliyorsun hani sonuçta gelen hasta ne sebeple olursa olsun bütün şikayetlerini dinleyip ona göre tahlil yapmaları gerekir. Acil sanki keyif yeri mi adı üstünde acil hastalar geliyor.
Şimdi biraz daha iyi misin ağrıların nasıl
Ay inanmıyorum ya özel hastane olacak bir de. Devlete de şaşırdım. Daha önce karşılaşmadım ben. Devlete acile her gittiğimizde söylemeye gerek kalmadan tüm detay baktılar
Canımmm geçmiş olsun acaba dedim yumurtlama dönemin mi? Genç kızlığımda bi kere yumurtam çatlamamıştı ve ben acıdan ölüyordum adım atamıyordum. Yatağımdan kucaklayıp doktora götürmüşlerdi. Orda anladılar yumurta çatlamadığı için öyle olmuş..
Benim bu konuda kafam vok karisiyor adetin ilk gununden hesap yapiliyor ewet ama adetin ilk gunde de ben de gebelik yoktu 1 ikincici ayin 18 inde rahim filimine girdim gebelik hala yoktu yani nasil diyom 5 haftalik oluyor
Geçmiş olsun bitanem ilaç fayda etti mi bariözele gitmişken kan verip çıksaydın, hiç olmazsa beta öğrenirdin bebeğim yaa
çok güzel Rabbim saglıklı dünyaya getirmeyi nasıp etsin canım inşallah hayırlısı peki kö gün geçmiştin gününü ben hala adet olmadım ve test yaptırdım dün nagatif cıktı olmazsan tekrar gel 1 hafta sonr dedi Bu arada 7. Günüm bugunBugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime gore
Yaptim canim sukur darisi sana ve burdaki tum kizlara olsun canimYaptın mı kan testini maşallah canım
Doktorlar böyle bir sistem tutturmuş tıp literatürüne geçmiş canım. Yumurtanın gelişmeye başladığı tarih baz alınıyor. O yüzden bat 1 hafta geçince 5 haftalık gebelik oluyor. Kontroller süresince de böyle hesaplanacak. Bu hesapla 40 hafta oluyor gebelikBenim bu konuda kafam vok karisiyor adetin ilk gununden hesap yapiliyor ewet ama adetin ilk gunde de ben de gebelik yoktu 1 ikincici ayin 18 inde rahim filimine girdim gebelik hala yoktu yani nasil diyom 5 haftalik oluyor
Acil servise girişte muayene ücreti? Neresi buÇok sağol Allah kimseyi hastaneye düşürmesin Özele giriş için para verdik tahlil için + 80 lira dediler. Bende para vermek istemedim ilgilenmediler diye. Yarın için randevu aldım sabah vericem kan ordan baktırırım artık :)))
Valla benim leke olmazsaydi herhalde ben hala bekliyor olacaktim lekeler beni bi tik dusundurdu acaba mi diye yani toplamda 5 gun gecmis oldu yani cikada biliyormus istersen tekrarla varsa cikarçok güzel Rabbim saglıklı dünyaya getirmeyi nasıp etsin canım inşallah hayırlısı peki kö gün geçmiştin gününü ben hala adet olmadım ve test yaptırdım dün nagatif cıktı olmazsan tekrar gel 1 hafta sonr dedi Bu arada 7. Günüm bugun
Böbreklere baktırdın mı hiç? Var mı taş falan?Mağdur ediliyorsun hemde nasıl bide azarlar gibi konuşuyolar. Tahlil yapamazlarmış bide burası Ege üniversitesi Hastanesi acili eğitim araştırma lanet olsun bide kağıt imzalatıyorlar sorumluluk almamak için. Eşime nasıl cevap yetiştiriyor ordaki kayıt alan. Elime Ağrı kesici tutuşturdular eşimde evde bundan daha iyisi var yapacağınız bumu dedi yani. Özel desen tahlil için 6 saat bekliceklermiş sorumluluk alamazlarmış. Test yaptım negatif diyorum güvenemeyiz diyorlar tövbe yarabbi. Şükür şimdi iyiyim ama çok kötü oldum kocam kucağında taşıdı oraya buraya yazık adama
Aynen oyle hesapliyorlar canim ama bende kendimden boyle eminim neyse allah isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin insallah banada benimkide sag salim gelsin artik ggerisi onemli degil canim benimDoktorlar böyle bir sistem tutturmuş tıp literatürüne geçmiş canım. Yumurtanın gelişmeye başladığı tarih baz alınıyor. O yüzden bat 1 hafta geçince 5 haftalık gebelik oluyor. Kontroller süresince de böyle hesaplanacak. Bu hesapla 40 hafta oluyor gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?