Cok gecmis olsun canim,hayırlara çıkar inşllah..Mağdur ediliyorsun hemde nasıl bide azarlar gibi konuşuyolar. Tahlil yapamazlarmış bide burası Ege üniversitesi Hastanesi acili eğitim araştırma lanet olsun bide kağıt imzalatıyorlar sorumluluk almamak için. Eşime nasıl cevap yetiştiriyor ordaki kayıt alan. Elime Ağrı kesici tutuşturdular eşimde evde bundan daha iyisi var yapacağınız bumu dedi yani. Özel desen tahlil için 6 saat bekliceklermiş sorumluluk alamazlarmış. Test yaptım negatif diyorum güvenemeyiz diyorlar tövbe yarabbi. Şükür şimdi iyiyim ama çok kötü oldum kocam kucağında taşıdı oraya buraya yazık adama
Bazıları kalıyor. Hiç belli olmuyorBir de fertil gunlere yakin hamile kalinabilir mi
Bugün tam 14.gun .. seninki kaçıncı gunSanırım bnmkıde catladı tetten anladm persembe dr a gıdıp ıyıce ogrencem kac gun gectı yumurtlamadan
Aslan pençesini dene bir de. İnofolic combi iç canım bir de. Eğer hamiş değilsem ben bunları deneyecem. Soğan suyu folbiol ve d vitamini kullanıyordumKızlar yeni bat 16 subat maşesef bu ay da hüsran,sogan suyu incir bal tarcın ne bulduysam yapmıstım yine olmadı
Ben folicode kullanıyorum cnm doktorum vedmişti inofolic combiyi bende alsammı onun yerine mi kullunsam çok iyi diyye okudum çoğu yerdeAslan pençesini dene bir de. İnofolic combi iç canım bir de. Eğer hamiş değilsem ben bunları deneyecem. Soğan suyu folbiol ve d vitamini kullanıyordum
Benim dediğimi burda birine doktor vermiş 3 ay sonra hamile kalacaksın demiş. Ben de bugün aldım bakalım. Adet olursam başlayacam hemenBen folicode kullanıyorum cnm doktorum vedmişti inofolic combiyi bende alsammı onun yerine mi kullunsam çok iyi diyye okudum çoğu yerde
Kızlar bu dedıgıniz ne ilacı?Benim dediğimi burda birine doktor vermiş 3 ay sonra hamile kalacaksın demiş. Ben de bugün aldım bakalım. Adet olursam başlayacam hemen
Bende 42 43 günde adet oluyorum ama normalmiş temiz çıktı herseyimKızlar bu saatte kafama birşey takıldı ben 35.gün adet oluyorum sizce bu bir sorun mu herkz genelde 28 günde 30 günde bir oluyor.
Kafamda deli sorular
Hadi yaaaa bende değerlendiriyim o zamancanım bende sen gibi adet oldum ben hatta hiç beklemiyordum yumurtlama gününden birgün önce geldi.ama yumurtlamamız erken olduğu için olmuş.adetten hemen sonra.benim 25 inde bitti 26sında koyu leke kahverengi akıntıda devam etti aralık ayında ama 30unda yumurtladım pembe leke geldi.daha sonra birşey gelmedi yani adet bittikten 4 gün sonra yumurtladım.seninde öyle olabilir.bizde bu sefer çalışmaları en başa çekicez.adet döngüm 28 di şimdi döngüm 24 oldu erken yumurtlayınca.bakalım bu ay ne olacak.sanada tavsiyem bugünleri değerlendir canım.çünkü sende hiç beklemeden adet oldun.
Mail olarak bildirim geliyor:)
Teşekkür ederim iyiyim son 2 iğnem kaldı korkuma yatmaya devam ediyorum ayaklanmıyorum pek:)
Var mı sizlerden güzel haber inşallah?
Bugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime gore
Kızlar bu saatte kafama birşey takıldı ben 35.gün adet oluyorum sizce bu bir sorun mu herkz genelde 28 günde 30 günde bir oluyor.
Kafamda deli sorular
Bende 42 43 günde adet oluyorum ama normalmiş temiz çıktı herseyim
Teşekkürler arkadaşlar içim rahatladıSevindiim :) Geçicidir inşallahh.
Canim benimde 4+2de 2062 cikmisti.
Ama şöyle düşün 2 hafta yumurta gelisimi icin gecen sure yani bebege donusen o yumurta o zamanda gelismezse bebekte olmaz sonucta.
Yani iliskidem baz alınmaz,gelisen yumurta önemlidir bu da reglimizin ilk gunu gelismeye baslar.
Beklenen adet tarihini degistiren tek sey bebegin gelisimidir bu da ultrason olcumlerinde zamanla oturur.
32-33 benimde.Bi duzen aslinda o da.Baska sorun yoksa dusunme bile :)
Folik asit canım. Rahmi gebeliğe hazırlıyor. Yumurtaları da olumlu yönde etkiliyormuşKızlar bu dedıgıniz ne ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?