Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun canim,hayırlara çıkar inşllah..
Böbrek agrişi gebelikte de oluyor,benim arkadaşım hastanelik oldu taş düşürüyor sandılar meğer 5 haftalık hamileymiş
Inşallah bebektendir

Yine heyecandan uyuyamıyorum

Kızlar yeni bat 16 subat maşesef bu ay da hüsran,sogan suyu incir bal tarcın ne bulduysam yapmıstım yine olmadı
Aslan pençesini dene bir de. İnofolic combi iç canım bir de. Eğer hamiş değilsem ben bunları deneyecem. Soğan suyu folbiol ve d vitamini kullanıyordum

Aslan pençesini dene bir de. İnofolic combi iç canım bir de. Eğer hamiş değilsem ben bunları deneyecem. Soğan suyu folbiol ve d vitamini kullanıyordum
Ben folicode kullanıyorum cnm doktorum vedmişti inofolic combiyi bende alsammı onun yerine mi kullunsam çok iyi diyye okudum çoğu yerde

Ben folicode kullanıyorum cnm doktorum vedmişti inofolic combiyi bende alsammı onun yerine mi kullunsam çok iyi diyye okudum çoğu yerde
Benim dediğimi burda birine doktor vermiş 3 ay sonra hamile kalacaksın demiş. Ben de bugün aldım bakalım. Adet olursam başlayacam hemen

Kızlar bu saatte kafama birşey takıldı ben 35.gün adet oluyorum sizce bu bir sorun mu herkz genelde 28 günde 30 günde bir oluyor.
Kafamda deli sorular

Hadi yaaaa bende değerlendiriyim o zaman

Mail olarak bildirim geliyor:)
Teşekkür ederim iyiyim son 2 iğnem kaldı korkuma yatmaya devam ediyorum ayaklanmıyorum pek:)
Var mı sizlerden güzel haber inşallah?

Sevindiim :) Geçicidir inşallahh.

Bugun hastneye gittim test yapti dr deger Beta HCG1954 cikti 5+2 gunluk cikiyor hamilelik takvimine gore ama benim tahminime gore 5 haftalik yoktur bence 3haftalik anva vardir tahminlerime gore

Canim benimde 4+2de 2062 cikmisti.
Ama şöyle düşün 2 hafta yumurta gelisimi icin gecen sure yani bebege donusen o yumurta o zamanda gelismezse bebekte olmaz sonucta.
Yani iliskidem baz alınmaz,gelisen yumurta önemlidir bu da reglimizin ilk gunu gelismeye baslar.
Beklenen adet tarihini degistiren tek sey bebegin gelisimidir bu da ultrason olcumlerinde zamanla oturur.

Kızlar bu saatte kafama birşey takıldı ben 35.gün adet oluyorum sizce bu bir sorun mu herkz genelde 28 günde 30 günde bir oluyor.
Kafamda deli sorular

32-33 benimde.Bi duzen aslinda o da.Baska sorun yoksa dusunme bile :)

Bende 42 43 günde adet oluyorum ama normalmiş temiz çıktı herseyim

Teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı
Seviyorum sizi

Kızlar ayın 10unda catlatma iğnesi vuruldum bugün 6.gündü ama belim ve sağ kasigim ağırdı bugün iğnenin şimdi etkisini göstermesi gibi bi durum olabilir miii

Bata bir hafta gibi süre var çok üşüyorum evim baya sıcaktır eşim atletle gezer battaniyeyle yatar hoş onunki biraz da abartı ama ben bu son iki gündür elim ayağım buz gibi yüzüm ateş gibi bir türlü ısınmıyor böyle bir durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…