Ben de aynı senin gibi direttim mantıklı değil dedim ama doktorlar yumurtaya göre hesaplıyor, döllenmeye göre değil. Yani yumurta döllendiği tarihte 2 haftalık sayılıyor. Senin söylediğin herşey tutuyor zaten. 5 hafta geri gidince adetin ilk günü dedin ya, işte bu dosyanda sat olarak kayda geçiyor ve hesap hep ordan yapılıyor. Anliycan yumoşu baz alıyor hesapAynen oyle hesapliyorlar canim ama bende kendimden boyle eminim neyse allah isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin insallah banada benimkide sag salim gelsin artik ggerisi onemli degil canim benim
Aminnnnn canım hayırlısıylaYaptim canim sukur darisi sana ve burdaki tum kizlara olsun canim
Acil servise girişte muayene ücreti? Neresi bu
Bakmadılar ki yarın hastanede baktırcam dedim enfeksiyon olabilir yanıyor idrar yaparken Ağrı kesiciyle geçer dediBöbreklere baktırdın mı hiç? Var mı taş falan?
anladım canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim bizede yaşatır bu güzel duyguyu inşallah tekrarlıcam ama biraz bekliyim belki olurum nebilimValla benim leke olmazsaydi herhalde ben hala bekliyor olacaktim lekeler beni bi tik dusundurdu acaba mi diye yani toplamda 5 gun gecmis oldu yani cikada biliyormus istersen tekrarla varsa cikar
Dedigin gibi canim tip bunu diyosa dogrurdur diyelim cvplarin icin tsk eferim canim bakalim dogum denk gelirse haklilar benim dedigim hesapla 2 hafta atarsa benim hesabim dogru cikacak ne yazik ki bunuboglumda ayni teori ile dusunurken cok varkli tarihre dogru 3 hafta enken dogmustu cunkiBen de aynı senin gibi direttim mantıklı değil dedim ama doktorlar yumurtaya göre hesaplıyor, döllenmeye göre değil. Yani yumurta döllendiği tarihte 2 haftalık sayılıyor. Senin söylediğin herşey tutuyor zaten. 5 hafta geri gidince adetin ilk günü dedin ya, işte bu dosyanda sat olarak kayda geçiyor ve hesap hep ordan yapılıyor. Anliycan yumoşu baz alıyor hesap
Gazikente mide spazmı yüzünden gitmiştim, anında muayene + iğne + reçete.. yallah eve. 5 kuruş vermedim. Bazı hastaneler çok özel mübarekCentral hospitalyoluyolar
Evet işte bayraklıya yeni taşındık burdaki hastaneleri daha bilemedim bdahada gitmem rezillikGazikente mide spazmı yüzünden gitmiştim, anında muayene + iğne + reçete.. yallah eve. 5 kuruş vermedim. Bazı hastaneler çok özel mübarek
Benim oğlan da doktorun dediği tarihten 5 gün önce doğdu. Bizim teori tutmuyor canımDedigin gibi canim tip bunu diyosa dogrurdur diyelim cvplarin icin tsk eferim canim bakalim dogum denk gelirse haklilar benim dedigim hesapla 2 hafta atarsa benim hesabim dogru cikacak ne yazik ki bunuboglumda ayni teori ile dusunurken cok varkli tarihre dogru 3 hafta enken dogmustu cunki
Benim oğlan da doktorun dediği tarihten 5 gün önce doğdu. Bizim teori tutmuyor canım
canım bende sen gibi adet oldum ben hatta hiç beklemiyordum yumurtlama gününden birgün önce geldi.ama yumurtlamamız erken olduğu için olmuş.adetten hemen sonra.benim 25 inde bitti 26sında koyu leke kahverengi akıntıda devam etti aralık ayında ama 30unda yumurtladım pembe leke geldi.daha sonra birşey gelmedi yani adet bittikten 4 gün sonra yumurtladım.seninde öyle olabilir.bizde bu sefer çalışmaları en başa çekicez.adet döngüm 28 di şimdi döngüm 24 oldu erken yumurtlayınca.bakalım bu ay ne olacak.sanada tavsiyem bugünleri değerlendir canım.çünkü sende hiç beklemeden adet oldun.yok canım daha reglım 2 gun once bıttı hemen yumurtlama olmaz kı bıraz once test yaptım neatıf cıktı sanırım reglımden kalanlar gelıo cnku kan degıl pembe kahve su gibi azcık
Valla araba varsa git Karşıyakaya böyle durumlarda.. Alaybeyde Zübeyde hanım polikliniği vardı, adı değişmediyse.. onlar SGK ile anlaşmalıydıEvet işte bayraklıya yeni taşındık burdaki hastaneleri daha bilemedim bdahada gitmem rezillik
Canım. Çok geçmiş olsun nasılsın peki simdi iyi misin. Zaten bu hastaneler birgün bizleri öldürecek. Eskiden böyle deildi sanki. Dengesiz doktorlar çoğaldı.Sinirden kudurdum kudurdummmmmmm
Kızlar..... Özele acile gittim ama yürüyemicek derecede ağrım acım var.. Doktor soruyor düştün mü zorladın mı yok diyorum kendi kendine oldu. Gebelik varmı ? Yok ama korunmuyoruz bilmiyorum dedim o zaman önce test yapmak lazım hiçbirşey yapamam dedi. Ama kıvranıyorum. Tahlil istedik yapacaklar tahlil 6 saat sonra çıkar dediler kaldık öyle. Yaptırmadım doğal olarak 6 saat sonuç bekleyip ağrımı çekcem ben bide herşey para maşallah.
Ordan devlet Hastanesi acile gittik. Orda da muayene etti Ağrı kesici hap verdi. Hiçbirşey olmaz gebelik olsa dahi dedi. Tahlil falan hiçbirşey yok. Ben kıvaranıyorum oradakiler hiç bişey demedi yani şundan oluyor demiyorlar ilaç yazdı sadece bide insanla tartışıyorlar.... Hayır belki gıda zehirlenmesi yaşıyorum, belki enfeksiyon varda böbreklere zarar verdi hepsinin belirtisi buymuş ağLıyorum bide sürekli acıdan. Nefret ediyorum bazen hastanelerden nefret.
Bat yarın ama pazartesi durumlar kesinleşicek insallah .Dualarınızı bekliyorum kızlar-Gul- adminimiz nasılsın yarın bat günün güzel haberlerle gel inşallah
Dualarımız seninle inşallah tutunur bebiş annesine pozitif sonucunu bizimle paylaşırsınnBat yarın ama pazartesi durumlar kesinleşicek insallah .Dualarınızı bekliyorum kızlar
Sinirden kudurdum kudurdummmmmmm
Kızlar..... Özele acile gittim ama yürüyemicek derecede ağrım acım var.. Doktor soruyor düştün mü zorladın mı yok diyorum kendi kendine oldu. Gebelik varmı ? Yok ama korunmuyoruz bilmiyorum dedim o zaman önce test yapmak lazım hiçbirşey yapamam dedi. Ama kıvranıyorum. Tahlil istedik yapacaklar tahlil 6 saat sonra çıkar dediler kaldık öyle. Yaptırmadım doğal olarak 6 saat sonuç bekleyip ağrımı çekcem ben bide herşey para maşallah.
Ordan devlet Hastanesi acile gittik. Orda da muayene etti Ağrı kesici hap verdi. Hiçbirşey olmaz gebelik olsa dahi dedi. Tahlil falan hiçbirşey yok. Ben kıvaranıyorum oradakiler hiç bişey demedi yani şundan oluyor demiyorlar ilaç yazdı sadece bide insanla tartışıyorlar.... Hayır belki gıda zehirlenmesi yaşıyorum, belki enfeksiyon varda böbreklere zarar verdi hepsinin belirtisi buymuş ağLıyorum bide sürekli acıdan. Nefret ediyorum bazen hastanelerden nefret.
Aynen canim yikilmadik ayaktayiz inatciyiz kararliyiz basaracagiz guclu kadinlariz bizKızlar sayfanın eeeennn başında gördüm. Duygulandım ne yalan söliyim. Hala umutla bekliyoruz yeni yıla hamiş giremedik ama hamiş bitiricez! Daha bizim gibi burda hala umutla bekleyen vardır başından beri inşallah bahara kalmadan bizde listeye yazdırırız adımızı. Çok tuhaf oldum nedense ya
Bir tarafım hüzünlendi bir tarafımda gururlandı dik başlı, inatçı , tuttuğunu koparan, istediğini elde etmeye ant içmiş kadınlarız valla helal yılmıyoruz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?