Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle hesapliyorlar canim ama bende kendimden boyle eminim neyse allah isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin insallah banada benimkide sag salim gelsin artik ggerisi onemli degil canim benim
Ben de aynı senin gibi direttim mantıklı değil dedim ama doktorlar yumurtaya göre hesaplıyor, döllenmeye göre değil. Yani yumurta döllendiği tarihte 2 haftalık sayılıyor. Senin söylediğin herşey tutuyor zaten. 5 hafta geri gidince adetin ilk günü dedin ya, işte bu dosyanda sat olarak kayda geçiyor ve hesap hep ordan yapılıyor. Anliycan yumoşu baz alıyor hesap

Valla benim leke olmazsaydi herhalde ben hala bekliyor olacaktim lekeler beni bi tik dusundurdu acaba mi diye yani toplamda 5 gun gecmis oldu yani cikada biliyormus istersen tekrarla varsa cikar
anladım canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim bizede yaşatır bu güzel duyguyu inşallah tekrarlıcam ama biraz bekliyim belki olurum nebilim

Dedigin gibi canim tip bunu diyosa dogrurdur diyelim cvplarin icin tsk eferim canim bakalim dogum denk gelirse haklilar benim dedigim hesapla 2 hafta atarsa benim hesabim dogru cikacak ne yazik ki bunuboglumda ayni teori ile dusunurken cok varkli tarihre dogru 3 hafta enken dogmustu cunki

Gazikente mide spazmı yüzünden gitmiştim, anında muayene + iğne + reçete.. yallah eve. 5 kuruş vermedim. Bazı hastaneler çok özel mübarek
Evet işte bayraklıya yeni taşındık burdaki hastaneleri daha bilemedim bdahada gitmem rezillik

Benim oğlan da doktorun dediği tarihten 5 gün önce doğdu. Bizim teori tutmuyor canım

yok canım daha reglım 2 gun once bıttı hemen yumurtlama olmaz kı bıraz once test yaptım neatıf cıktı sanırım reglımden kalanlar gelıo cnku kan degıl pembe kahve su gibi azcık
canım bende sen gibi adet oldum ben hatta hiç beklemiyordum yumurtlama gününden birgün önce geldi.ama yumurtlamamız erken olduğu için olmuş.adetten hemen sonra.benim 25 inde bitti 26sında koyu leke kahverengi akıntıda devam etti aralık ayında ama 30unda yumurtladım pembe leke geldi.daha sonra birşey gelmedi yani adet bittikten 4 gün sonra yumurtladım.seninde öyle olabilir.bizde bu sefer çalışmaları en başa çekicez.adet döngüm 28 di şimdi döngüm 24 oldu erken yumurtlayınca.bakalım bu ay ne olacak.sanada tavsiyem bugünleri değerlendir canım.çünkü sende hiç beklemeden adet oldun.

Canım. Çok geçmiş olsun nasılsın peki simdi iyi misin. Zaten bu hastaneler birgün bizleri öldürecek. Eskiden böyle deildi sanki. Dengesiz doktorlar çoğaldı.

Geçmiş olsun canım ağrın nasıl dindi mi ? Neden öyle oldu ki ya hiç yoktan offf yani. Doktorlarda hiç araştırmaz etmez dayasın ağrı kesiciyi iğneyi anasını satayım. Bende artık sinir oluyorum bazen haberlerde görüyoruz ya hak veriyorum gerçekten hastalara çünkü cinneye getiriyorlar adamı.

Ee nolcak şimdi bari hcg yapsalardı

Iyi aksamlar kızlar kasıkta ağrı değilde yanma.yasayan varmı.
Göbeğinin hemen altında,sağ kasigin üst kısmında yanma var.
Tuhaf bir şekilde yanma ve ara-sira yanmadan dolayi kasinma oluyor varmi boyle biseyle karşılaşan...
Yoksa enfeksiyonmu

Aynen canim yikilmadik ayaktayiz inatciyiz kararliyiz basaracagiz guclu kadinlariz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…