Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun cnm keşke Urla devlet hastaneye gitsin acili çok iyi pazar gecesi bende acilik oldum hem kan hem idrar verdim bir saate hepsi çıktı verdiği ilaçlar da iyi geldi toparladım birde ilgi süper kalabalık yok tertemiz

Cnm bir şey sorucaktim bende bu gün kadın doğum dr gittim şeker yüklemesi yaptı bir de adetin 21 günü için bir sürü hormon tahlili yaptı.bende gebelik yok neden şeker yüklemesi yapıldı anlamadım bir bilgin varsa paylasilan çok sevinirim

Canım. Çok geçmiş olsun nasılsın peki simdi iyi misin. Zaten bu hastaneler birgün bizleri öldürecek. Eskiden böyle deildi sanki. Dengesiz doktorlar çoğaldı.

Cok gecmis olsun canim,hayırlara çıkar inşllah..
Böbrek agrişi gebelikte de oluyor,benim arkadaşım hastanelik oldu taş düşürüyor sandılar meğer 5 haftalık hamileymiş
Inşallah bebektendir

Kızlar çok sağolun Allah kimseye Ağrı acı yaşatmasın. Allah şu hastanedekilere çalışma azmi versin nefret ediyorum böyle olunca. Ağrı kesici vermişlerdi bir saat Ağrı geçti yine başladı uyutmuyor kıvranıyorum. Pembe akıntım başladı adette geliyo sanırım. Neyin ne olduğunu anlamadan gönderdiler ya bişey olsa !!! hiç tahlil yapmadılar belki gerçekten durum ciddi.. böyle haksızlık ilgisizlik olunca deliriyorum acıda çekiyorum allah cezalarını versin dicem şuan acıdan sinirlerim alt üst oldu

Bebeğim orası çok uzak kalıyor bize . Geçmiş olsun sanada. İşte bazen kalabalık şehrin azizliğini yaşıyoruz bıkmış insanlar doktorlar artık boşvermişler

Bebeğim orası çok uzak kalıyor bize . Geçmiş olsun sanada. İşte bazen kalabalık şehrin azizliğini yaşıyoruz bıkmış insanlar doktorlar artık boşvermişler
Canımmm yetişip seni düzgün bir doktora götürmeyi çok isterdim hastalık bu başka bişeye benzemez Allah şafi isminin hürmetine ağrılarını dindirsin

Canımmm yetişip seni düzgün bir doktora götürmeyi çok isterdim hastalık bu başka bişeye benzemez Allah şafi isminin hürmetine ağrılarını dindirsin

Sağol canım benim duaların iyi niyetin için çok sağol.

Merhaba canım. Seninle aynı durumdayım diyebilirim. Bata 4 gün var. Benim el ve ayaklarda aşırı üşüme var ama yüzüm ateş gibi çözemedim. Bende ek olarak kabızlık ve gaz da var. Bir de göğüslerim çok fena şişti ve çok acıyor hiç böyle olmazdı. Birde ayın 15 inde pembe leke geldi dün de kahverengi. Ne oluyor çözemedim. Yerleşme kanaması olabilir ama umutlanmak istemiyorum

İnsüline bakacağı için yükleme yaptırmıştır muhtemelen canım. Açlık ve tokluk şekerini ölçmek için yüklüyorlar

Çok büyük ihtimalle yerleşme kanaması canım. Bugün kanda baktırırsan çıkabilir.. hayırlısı inşallah

Hayırlara çıksın inşallah başka belirti var mı canım?

Cnm sanırım bayrakları oraya yakın medical park Hastanesi var SGK anlaşmalı ve gayet ilgi ve düzgün .oraorada bak bir istersen.çok geçmiş olsun

Gunaydin bayanlar nasilsnz bugün ben bu ay kloMen kullanmistim ama hicbiise yaramadı doktor adet olunca gel femara basliycaz dedi ama bir umut hamile kalabilirsn dedi her ay aynı heves ve her ay sonu yine hüsran yine umutlar yerle bir 2 yıl oldu koskoca 2 yıl hep negatif negatif negatif ama birgun o pozitif gelecekmi bilmiyorum hasretler sona erer inşallah sizinde benmdé

Benide eklermisn 30 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…