- 13 Ocak 2018
- 117
- 118
- 18
Hım tamam ona bnde başlıcam yarın başka birseydenmi bahsediyorsunuz diye merak ettim canımFolik asit canım. Rahmi gebeliğe hazırlıyor. Yumurtaları da olumlu yönde etkiliyormuş
Çok geçmiş olsun cnm keşke Urla devlet hastaneye gitsin acili çok iyi pazar gecesi bende acilik oldum hem kan hem idrar verdim bir saate hepsi çıktı verdiği ilaçlar da iyi geldi toparladım birde ilgi süper kalabalık yok tertemizMağdur ediliyorsun hemde nasıl bide azarlar gibi konuşuyolar. Tahlil yapamazlarmış bide burası Ege üniversitesi Hastanesi acili eğitim araştırma lanet olsun bide kağıt imzalatıyorlar sorumluluk almamak için. Eşime nasıl cevap yetiştiriyor ordaki kayıt alan. Elime Ağrı kesici tutuşturdular eşimde evde bundan daha iyisi var yapacağınız bumu dedi yani. Özel desen tahlil için 6 saat bekliceklermiş sorumluluk alamazlarmış. Test yaptım negatif diyorum güvenemeyiz diyorlar tövbe yarabbi. Şükür şimdi iyiyim ama çok kötü oldum kocam kucağında taşıdı oraya buraya yazık adama
Cnm bir şey sorucaktim bende bu gün kadın doğum dr gittim şeker yüklemesi yaptı bir de adetin 21 günü için bir sürü hormon tahlili yaptı.bende gebelik yok neden şeker yüklemesi yapıldı anlamadım bir bilgin varsa paylasilan çok sevinirimBen de oğluma hamileyken kontrollere korkarak giderdim, yine tahlil isteyecek diye diken üstünde beklerdim.. hele ki şeker yüklemesi kontrolleri saat başı.. gözüm kararıyordu resmen.. şimdi alıştım desem yeridir.. evlat baldan tatlı.. üçüncü ay kontrolüne götürdüğümde, bu ay aşı yok dediler. Sadece benim tetanoz aşım varmış. Sevinçten zil takıp oynayacaktım
Canım. Çok geçmiş olsun nasılsın peki simdi iyi misin. Zaten bu hastaneler birgün bizleri öldürecek. Eskiden böyle deildi sanki. Dengesiz doktorlar çoğaldı.
Geçmiş olsun canım ağrın nasıl dindi mi ? Neden öyle oldu ki ya hiç yoktan offf yani. Doktorlarda hiç araştırmaz etmez dayasın ağrı kesiciyi iğneyi anasını satayım. Bende artık sinir oluyorum bazen haberlerde görüyoruz ya hak veriyorum gerçekten hastalara çünkü cinneye getiriyorlar adamı.
Ee nolcak şimdi bari hcg yapsalardı
Cok gecmis olsun canim,hayırlara çıkar inşllah..
Böbrek agrişi gebelikte de oluyor,benim arkadaşım hastanelik oldu taş düşürüyor sandılar meğer 5 haftalık hamileymiş
Inşallah bebektendir
Bebeğim orası çok uzak kalıyor bize . Geçmiş olsun sanada. İşte bazen kalabalık şehrin azizliğini yaşıyoruz bıkmış insanlar doktorlar artık boşvermişlerÇok geçmiş olsun cnm keşke Urla devlet hastaneye gitsin acili çok iyi pazar gecesi bende acilik oldum hem kan hem idrar verdim bir saate hepsi çıktı verdiği ilaçlar da iyi geldi toparladım birde ilgi süper kalabalık yok tertemiz
Canımmm yetişip seni düzgün bir doktora götürmeyi çok isterdim hastalık bu başka bişeye benzemez Allah şafi isminin hürmetine ağrılarını dindirsinBebeğim orası çok uzak kalıyor bize . Geçmiş olsun sanada. İşte bazen kalabalık şehrin azizliğini yaşıyoruz bıkmış insanlar doktorlar artık boşvermişler
Canımmm yetişip seni düzgün bir doktora götürmeyi çok isterdim hastalık bu başka bişeye benzemez Allah şafi isminin hürmetine ağrılarını dindirsin
İnşallah sabaha hiç bişeyin kalmaz uyumaya çalış canımSağol canım benim duaların iyi niyetin için çok sağol.
Merhaba canım. Seninle aynı durumdayım diyebilirim. Bata 4 gün var. Benim el ve ayaklarda aşırı üşüme var ama yüzüm ateş gibi çözemedim. Bende ek olarak kabızlık ve gaz da var. Bir de göğüslerim çok fena şişti ve çok acıyor hiç böyle olmazdı. Birde ayın 15 inde pembe leke geldi dün de kahverengi. Ne oluyor çözemedim. Yerleşme kanaması olabilir ama umutlanmak istemiyorumBata bir hafta gibi süre var çok üşüyorum evim baya sıcaktır eşim atletle gezer battaniyeyle yatar hoş onunki biraz da abartı ama ben bu son iki gündür elim ayağım buz gibi yüzüm ateş gibi bir türlü ısınmıyor böyle bir durumu yaşayan var mı
İnsüline bakacağı için yükleme yaptırmıştır muhtemelen canım. Açlık ve tokluk şekerini ölçmek için yüklüyorlarCnm bir şey sorucaktim bende bu gün kadın doğum dr gittim şeker yüklemesi yaptı bir de adetin 21 günü için bir sürü hormon tahlili yaptı.bende gebelik yok neden şeker yüklemesi yapıldı anlamadım bir bilgin varsa paylasilan çok sevinirim
Çok büyük ihtimalle yerleşme kanaması canım. Bugün kanda baktırırsan çıkabilir.. hayırlısı inşallahMerhaba canım. Seninle aynı durumdayım diyebilirim. Bata 4 gün var. Benim el ve ayaklarda aşırı üşüme var ama yüzüm ateş gibi çözemedim. Bende ek olarak kabızlık ve gaz da var. Bir de göğüslerim çok fena şişti ve çok acıyor hiç böyle olmazdı. Birde ayın 15 inde pembe leke geldi dün de kahverengi. Ne oluyor çözemedim. Yerleşme kanaması olabilir ama umutlanmak istemiyorum
Hayırlara çıksın inşallahBata bir hafta gibi süre var çok üşüyorum evim baya sıcaktır eşim atletle gezer battaniyeyle yatar hoş onunki biraz da abartı ama ben bu son iki gündür elim ayağım buz gibi yüzüm ateş gibi bir türlü ısınmıyor böyle bir durumu yaşayan var mı
Tbrler cnm.rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.DÜn test yaptım pozitif çıktı akşamda kan testi yaptırmaya gideceğim
Cvp için çok tşk ederim .bu gün sonuçları alcak inş iyi çıkar.İnsüline bakacağı için yükleme yaptırmıştır muhtemelen canım. Açlık ve tokluk şekerini ölçmek için yüklüyorlar
Cnm sanırım bayrakları oraya yakın medical park Hastanesi var SGK anlaşmalı ve gayet ilgi ve düzgün .oraorada bak bir istersen.çok geçmiş olsunBebeğim orası çok uzak kalıyor bize . Geçmiş olsun sanada. İşte bazen kalabalık şehrin azizliğini yaşıyoruz bıkmış insanlar doktorlar artık boşvermişler
Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlerin başınaTbrler cnm.rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
Benide eklermisn 30 ocak@Kazen
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @tubamms
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @kubra5505
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
- @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @-Gul- 17 ocak
- @annesinineseri 18 ocak
- @AsyaaAyazz 18 ocak
- @efrahesila 18 ocak
- @P u d i n g 18 ocak
- @Umithepvar 19 ocak
- @mushi2317 19 ocak
- @VosVos35 21 ocak
- @Sanderling 22 ocak
- @glycl06 23 ocak
- @sezson 25 ocak
- @dennisgo 25 ocak
- @Vuslat ne zaman 26 ocak
- @Efe2014 27 ocak
- @Feyzaaaaaaaa 27 ocak
- @1melegimolsun 27 ocak
- @Ecem-sefa 27-28 ocak
- @plojovic 28 ocak
- @missadangel 29 ocak
- @meraalll 29 ocak
- @Arapzaza 29 ocak
- @darrbee 30 ocak
- @miss-laviniaa 30 ocak
- @arkeolog0635 2 şubat
- @Vintageseven 4 şubat
- @nalyecetemtahin 6 şubat
seymaka 7 şubat - @efe4415 10 şubat
- @Nurr 25 şubat
İnşallah tez zamanda olur canımGeçen gece rüyamda öyle tatlı bir bebek emxiriyodumki goguslerjmden nasıl süt akiyodu inşallah gerçeğide olur Rabbimin izniile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?