Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu saatte kafama birşey takıldı ben 35.gün adet oluyorum sizce bu bir sorun mu herkz genelde 28 günde 30 günde bir oluyor.
Kafamda deli sorular
Bence degil canim benim hic belli olmazdi 28 gunde 30 gunde bir adet oldugumu hic hatirlamam mutlaka 32 34 35 surekli degisirdi ben nasil yumurtladim gunu hesaplayacam diye dusunurken her ay boyle cok sukur bu ay rabbim yuzumuzu guldurdu sen hic bunlara takilma canim adet oluyorsun her tamam bebis istiyorsan insallah benim gibi hic beblemedigin anda alirsin hberini

ya varya ben anlamıstım yumurtlamadan 3-4 gun once benden akıntı gelmıstı cok dedım hatta ne alaka daha cok var yumurtlamaya tabı o an olmadık beraber ondan snrakı hafta oldu sonrada 1 hafta sonra regl oldm zaten

Yine hüsrannnnnn her daim feryat figan kalbimmmm. Zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalimm yine negatif. Ya rüyamda bile gördüm çift çizgi çıktı. Eşim öğrenince bana bir arkadaşımla sürpriz hazırlamıştı. Ya o kadar gerçekti ki anlatamam. Alarm çaldı uyandım. Bir mutlu koştum teste. Sonuç yine aynı

Senden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecbur gelsin geçsin de kafamızı toparlayalım bari.. şu haldeyken hiç bir şey teselli etmiyor insanı

Allah'tan umut kesilmez. Belki geç döllenme oldu bilemeyiz. Gunumuzun gecmesini bekleyelim. Insallah guzel haberler veririz biz de

Allah'tan umut kesilmez. Belki geç döllenme oldu bilemeyiz. Gunumuzun gecmesini bekleyelim. Insallah guzel haberler veririz biz de
Bende geç döllenme umudu yok gülüm, ovulasyon öncesi kestik ilişkiyi.. kız bebek taktım kafaya, kendimce önlem alıyorum.. ama olmuyor işte

Canımmm benim bile bir hafta geçmesine ragmen regl negatif çıkıyprken bence umutsuz olmayın

Bende geç döllenme umudu yok gülüm, ovulasyon öncesi kestik ilişkiyi.. kız bebek taktım kafaya, kendimce önlem alıyorum.. ama olmuyor işte
Allah gönlüne göre versin canım. Ben de olsun da kız erkek fark etmez diyorum. O duyguyu yaşamayı çok istiyorum

Canımmm benim bile bir hafta geçmesine ragmen regl negatif çıkıyprken bence umutsuz olmayın
Aynen canım siz umut veriyorsunuz bana da. Bir sitede bir arkadaş ve kız kardeşleri 10 gün geçince öğrenmişler. Ama beni tedirgin eden şey erken yumurtlamış olmam

Çok net beyaz çıktı be gülüm, bulanık bile değil, gölge bile yok 3 gün önce kanlı akıntım olmuştu.. yerleşme kanı böyle olmaz ama istisnai bir durum olabilir diye %1 umut vermişti. Yerleşme olsaydı 3 günde idrara geçerdi sanırım.. daha da umut veren bişey kalmadı.. kuzu kuzu bekliyorum regli...

ya varya ben anlamıstım yumurtlamadan 3-4 gun once benden akıntı gelmıstı cok dedım hatta ne alaka daha cok var yumurtlamaya tabı o an olmadık beraber ondan snrakı hafta oldu sonrada 1 hafta sonra regl oldm zaten
anladım canım hakkında hayırlısı olsun.bu sefer çalışmaları sıkı tutalım elimizden geleni yapmış olalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…