- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
İnşallah canmİnşallah tez zamanda olur canım
Bence degil canim benim hic belli olmazdi 28 gunde 30 gunde bir adet oldugumu hic hatirlamam mutlaka 32 34 35 surekli degisirdi ben nasil yumurtladim gunu hesaplayacam diye dusunurken her ay boyle cok sukur bu ay rabbim yuzumuzu guldurdu sen hic bunlara takilma canim adet oluyorsun her tamam bebis istiyorsan insallah benim gibi hic beblemedigin anda alirsin hberiniKızlar bu saatte kafama birşey takıldı ben 35.gün adet oluyorum sizce bu bir sorun mu herkz genelde 28 günde 30 günde bir oluyor.
Kafamda deli sorular
Insallh onumuzdeki ay alirsin mutlu hberi canim uzulmeBenim kırmızılar geldi ve biz yine husran.. acaba hic olmicakmi bebisim her ay yeni umut diye yola çıkıp yolun sonunda yere düşüyoruz yoruldum
Sevindiim :) Geçicidir inşallahh.
Canim benimde 4+2de 2062 cikmisti.
Ama şöyle düşün 2 hafta yumurta gelisimi icin gecen sure yani bebege donusen o yumurta o zamanda gelismezse bebekte olmaz sonucta.
Yani iliskidem baz alınmaz,gelisen yumurta önemlidir bu da reglimizin ilk gunu gelismeye baslar.
Beklenen adet tarihini degistiren tek sey bebegin gelisimidir bu da ultrason olcumlerinde zamanla oturur.
Sagol cnm cvp in icin cok sagol simdi ne kadarliksin
32-33 benimde.Bi duzen aslinda o da.Baska sorun yoksa dusunme bile :)
ya varya ben anlamıstım yumurtlamadan 3-4 gun once benden akıntı gelmıstı cok dedım hatta ne alaka daha cok var yumurtlamaya tabı o an olmadık beraber ondan snrakı hafta oldu sonrada 1 hafta sonra regl oldm zatencanım bende sen gibi adet oldum ben hatta hiç beklemiyordum yumurtlama gününden birgün önce geldi.ama yumurtlamamız erken olduğu için olmuş.adetten hemen sonra.benim 25 inde bitti 26sında koyu leke kahverengi akıntıda devam etti aralık ayında ama 30unda yumurtladım pembe leke geldi.daha sonra birşey gelmedi yani adet bittikten 4 gün sonra yumurtladım.seninde öyle olabilir.bizde bu sefer çalışmaları en başa çekicez.adet döngüm 28 di şimdi döngüm 24 oldu erken yumurtlayınca.bakalım bu ay ne olacak.sanada tavsiyem bugünleri değerlendir canım.çünkü sende hiç beklemeden adet oldun.
InşallahInsallh onumuzdeki ay alirsin mutlu hberi canim uzulme
Senden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecburYine hüsrannnnnn her daim feryat figan kalbimmmm. Zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalimmyine negatif. Ya rüyamda bile gördüm çift çizgi çıktı. Eşim öğrenince bana bir arkadaşımla sürpriz hazırlamıştı. Ya o kadar gerçekti ki anlatamam. Alarm çaldı uyandım. Bir mutlu koştum teste. Sonuç yine aynı
Allah'tan umut kesilmez. Belki geç döllenme oldu bilemeyiz. Gunumuzun gecmesini bekleyelim. Insallah guzel haberler veririz biz deSenden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecburgelsin geçsin de kafamızı toparlayalım bari.. şu haldeyken hiç bir şey teselli etmiyor insanı
Bende geç döllenme umudu yok gülüm, ovulasyon öncesi kestik ilişkiyi.. kız bebek taktım kafaya, kendimce önlem alıyorum.. ama olmuyor işteAllah'tan umut kesilmez. Belki geç döllenme oldu bilemeyiz. Gunumuzun gecmesini bekleyelim. Insallah guzel haberler veririz biz de
Canımmm benim bile bir hafta geçmesine ragmen regl negatif çıkıyprken bence umutsuz olmayınSenden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecburgelsin geçsin de kafamızı toparlayalım bari.. şu haldeyken hiç bir şey teselli etmiyor insanı
Allah gönlüne göre versin canım. Ben de olsun da kız erkek fark etmez diyorum. O duyguyu yaşamayı çok istiyorumBende geç döllenme umudu yok gülüm, ovulasyon öncesi kestik ilişkiyi.. kız bebek taktım kafaya, kendimce önlem alıyorum.. ama olmuyor işte
Aynen canım siz umut veriyorsunuz bana da. Bir sitede bir arkadaş ve kız kardeşleri 10 gün geçince öğrenmişler. Ama beni tedirgin eden şey erken yumurtlamış olmamCanımmm benim bile bir hafta geçmesine ragmen regl negatif çıkıyprken bence umutsuz olmayın
ONLArı d yaptım bu ay canımAslan pençesini dene bir de. İnofolic combi iç canım bir de. Eğer hamiş değilsem ben bunları deneyecem. Soğan suyu folbiol ve d vitamini kullanıyordum
Sonuç ? Var mı adetine daha canımONLArı d yaptım bu ay canım
Çok net beyaz çıktı be gülüm, bulanık bile değil, gölge bile yokCanımmm benim bile bir hafta geçmesine ragmen regl negatif çıkıyprken bence umutsuz olmayın
anladım canım hakkında hayırlısı olsun.bu sefer çalışmaları sıkı tutalım elimizden geleni yapmış olalım:)ya varya ben anlamıstım yumurtlamadan 3-4 gun once benden akıntı gelmıstı cok dedım hatta ne alaka daha cok var yumurtlamaya tabı o an olmadık beraber ondan snrakı hafta oldu sonrada 1 hafta sonra regl oldm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?