Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah gönlüne göre versin canım. Ben de olsun da kız erkek fark etmez diyorum. O duyguyu yaşamayı çok istiyorum
Bir tane oğlum var, ikinci bebek istiyoruz ama olmuşken kız olsa baldan tatlı olurdu.. oğluma ovulasyon günü ilişki ile hamile kaldım.. şimdi kendimce önlem alarak 1 gün önce bırakıyorum.. ama bu ay yumurta çatladı mı bilmiyorum. 7 ocakta piki gördüm, ertesi gün hala pozitifti.. çok fazla hesap kitap yapınca da böyle oluyor işte.. Allah'ın sopası yok

Insalah canım. Gününe daha var sanırım. Inşallah vardır bebişin

anladım canım hakkında hayırlısı olsun.bu sefer çalışmaları sıkı tutalım elimizden geleni yapmış olalım:)
Canım sen testere dişli aslan pençesi aldın mı hiç? Siteden kopyaladım bak ne diyor:

Kadınların gebelik döneminde rahim kaslarını güçlendirdiğinden, düşük riskini azaltır. Gebeliğin ilk trimesterinden sonra düşük riski olan kadınların kurtarıcısıdır. Bitkinin çayı gebelikte ilk üç aydan sonra günde 1-2 defa içilerek kullanılır.

Benim kırmızılar geldi ve biz yine husran.. acaba hic olmicakmi bebisim her ay yeni umut diye yola çıkıp yolun sonunda yere düşüyoruz yoruldum

Negatif çıktıkça insanda “ acaba hiç anne olamayacak mıyım “ duygusu beliriyor ister istemez. Olacak inşallah Allah’ın izniyle zamanı gelmedi demekki sabırla beklicez inşallah çok bekleyip bu stresi daha fazla yaşamayız. Üzülme canım 15 gün sonra umutlar yeniden yeşerek, ovulasyon testleri mikmikler olaylay olaylar

Belkide gerçekten bunun aynısını yaşayacağın için görmüşsündür rüyayı Allah sana göstermiştir “fazla üzülme umutsuzluğa kapılma sende anne olacaksın “ diye :)

Belkide gerçekten bunun aynısını yaşayacağın için görmüşsündür rüyayı Allah sana göstermiştir “fazla üzülme umutsuzluğa kapılma sende anne olacaksın “ diye :)
Inşallah gerçek çıkar. Bakalım yarın adet olacak miyim :) sürekli bir heyecan bir bekleyiş her ay aynı şey

Offff üzüldüm ne yalan söliyim yüzüm düştü okurken. Ama sen üzülme ( ne desem boş biliyorum ), kafana takma ki kırmızılar gecikmesin en azından . Hem sen değil misin kırmızıları görene kadar ümit var diyen bekle bakalım belkide sandığın gibi değildir.

Şu durumda yaşadığını okadar net anlıyorum ki o teste baktığın an kıyamet kopsa olduğun yerde kalırsın eli ayağı kitleniyor insanın umrunda olmuyor hiçbişey ve teselli etmiyor gerçekten ama güçlendiriyor. “ hadi bakalım o çizgiyi görene kadar yılmıcam “ diyorsun ve göreceksin o çizgiyiii inan bana hemde çok az kaldı Yeterki yılma tükenme azmet iyi düşün

Inşallah gerçek çıkar. Bakalım yarın adet olacak miyim :) sürekli bir heyecan bir bekleyiş her ay aynı şey

Evet düşündükçe de olmuyor nedense. Düşünmücem dediğin anda yapamıyorsun çok tuhaf kötü birşey ya. Allah sabır versin hepimize valla

Evet düşündükçe de olmuyor nedense. Düşünmücem dediğin anda yapamıyorsun çok tuhaf kötü birşey ya. Allah sabır versin hepimize valla
Geçen ay da bu stresten gecikmişti adetim. Oley dedim kan verim yarın dedim. Akşamına adet oldum

canım benim hemen karamsar düşünme tamam bugün çıkabilirdi ama çıkması zordu.çocuk oluşumunun bugün 9.günü .döllenip anca kendini gösterecek.bak burda bi arkadaş 10 gün geçe prediktor yapmış testi atttı bana hiç birşey yok 12 .günü kaset test yapmış çok net ayna gibi çift çizgi.hemde ilk yaptığı erken gebelik testi.o yüzden karamsar düşünme. o dediğin yerleşme kanaması bence tam zamanında gelmiş tahmin olarak.ben eskiden yumurtlaa bilmezdim en son sata 3 gün 4 gün kala yapar çıkardı. kırmızıları görene kadar yolu var kuzum.

Evet o an teselli olamıyoruz çünkü yine bir ay gitti diyoruz. Yine aynı çabalar. Ama Allah yazmış gününü. Doğumunu yazmış. Nasipten öteye gecemiyoruz. Elimizden sadece çabalamak geliyor. Kırmızılar gelene kadar ümit vardır. InşaAllah test sizi yaniltmistir

canım ben aslan pençesini almadım hamile kaldıktan sonra alırım diye düşündüm.sadece erken çatlamaması için çörek otu bal tarçın kullanıyorum sabah bir akşam bir kaşık yiyorum canım

Kizlar bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Ama dün gebelik testim negatif cikmisti. Zaten büyük ihtimal cuma günü bat gunu. Bu testlere de güvenim kalmadı ya

Eklentiler

• 20180117_103330-1-01-2.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53

Dün eşimle arabadaydık, az ilerde yoğun bir trafik gozüktu. Herkes frene basıp beklendiğinden farlar kırmızı kırmızı yanıyor. Eşim dedi ki "kirmizilar gozukmeye basladi" aklima direkt bizim kirmizilar geldi , aman gozukmesin artık diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…