Bir tane oğlum var, ikinci bebek istiyoruz ama olmuşken kız olsa baldan tatlı olurdu.. oğluma ovulasyon günü ilişki ile hamile kaldım.. şimdi kendimce önlem alarak 1 gün önce bırakıyorum.. ama bu ay yumurta çatladı mı bilmiyorum. 7 ocakta piki gördüm, ertesi gün hala pozitifti.. çok fazla hesap kitap yapınca da böyle oluyor işte.. Allah'ın sopası yokAllah gönlüne göre versin canım. Ben de olsun da kız erkek fark etmez diyorum. O duyguyu yaşamayı çok istiyorum
Maşallah sübhanallah çok da havalı bir rakamKizlar ben kan sonucumu aldim. 1000.0 cikti. Doktor cok guzel dedi.. umarim rabbim sizlere de nasip eder
Sgl cnm rabbim herkese tattirsin bu duyguyuMaşallah sübhanallah çok da havalı bir rakamsağlıkla artsın inşallah
Insalah canım. Gününe daha var sanırım. Inşallah vardır bebişinBir tane oğlum var, ikinci bebek istiyoruz ama olmuşken kız olsa baldan tatlı olurdu.. oğluma ovulasyon günü ilişki ile hamile kaldım.. şimdi kendimce önlem alarak 1 gün önce bırakıyorum.. ama bu ay yumurta çatladı mı bilmiyorum. 7 ocakta piki gördüm, ertesi gün hala pozitifti.. çok fazla hesap kitap yapınca da böyle oluyor işte.. Allah'ın sopası yok
Canım sen testere dişli aslan pençesi aldın mı hiç? Siteden kopyaladım bak ne diyor:anladım canım hakkında hayırlısı olsun.bu sefer çalışmaları sıkı tutalım elimizden geleni yapmış olalım:)
Benim kırmızılar geldi ve biz yine husran.. acaba hic olmicakmi bebisim her ay yeni umut diye yola çıkıp yolun sonunda yere düşüyoruz yoruldum
Yine hüsrannnnnn her daim feryat figan kalbimmmm. Zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalimmyine negatif. Ya rüyamda bile gördüm çift çizgi çıktı. Eşim öğrenince bana bir arkadaşımla sürpriz hazırlamıştı. Ya o kadar gerçekti ki anlatamam. Alarm çaldı uyandım. Bir mutlu koştum teste. Sonuç yine aynı
Inşallah gerçek çıkar. Bakalım yarın adet olacak miyim :) sürekli bir heyecan bir bekleyiş her ay aynı şeyBelkide gerçekten bunun aynısını yaşayacağın için görmüşsündür rüyayıAllah sana göstermiştir “fazla üzülme umutsuzluğa kapılma sende anne olacaksın “ diye :)
Senden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecburgelsin geçsin de kafamızı toparlayalım bari.. şu haldeyken hiç bir şey teselli etmiyor insanı
Inşallah gerçek çıkar. Bakalım yarın adet olacak miyim :) sürekli bir heyecan bir bekleyiş her ay aynı şey
Kizlar ben kan sonucumu aldim. 1000.0 cikti. Doktor cok guzel dedi.. umarim rabbim sizlere de nasip eder
Geçen ay da bu stresten gecikmişti adetim. Oley dedim kan verim yarın dedim. Akşamına adet oldumEvet düşündükçe de olmuyor nedense. Düşünmücem dediğin anda yapamıyorsun çok tuhaf kötü birşey ya. Allah sabır versin hepimize valla
Maşallah :) Allah hayirlisyla sağlıkla eline almayi nasip etsin.Kizlar ben kan sonucumu aldim. 1000.0 cikti. Doktor cok guzel dedi.. umarim rabbim sizlere de nasip eder
canım benim hemen karamsar düşünme tamam bugün çıkabilirdi ama çıkması zordu.çocuk oluşumunun bugün 9.günü .döllenip anca kendini gösterecek.bak burda bi arkadaş 10 gün geçe prediktor yapmış testi atttı bana hiç birşey yok 12 .günü kaset test yapmış çok net ayna gibi çift çizgi.hemde ilk yaptığı erken gebelik testi.o yüzden karamsar düşünme. o dediğin yerleşme kanaması bence tam zamanında gelmiş tahmin olarak.ben eskiden yumurtlaa bilmezdim en son sata 3 gün 4 gün kala yapar çıkardı. kırmızıları görene kadar yolu var kuzum.Bir tane oğlum var, ikinci bebek istiyoruz ama olmuşken kız olsa baldan tatlı olurdu.. oğluma ovulasyon günü ilişki ile hamile kaldım.. şimdi kendimce önlem alarak 1 gün önce bırakıyorum.. ama bu ay yumurta çatladı mı bilmiyorum. 7 ocakta piki gördüm, ertesi gün hala pozitifti.. çok fazla hesap kitap yapınca da böyle oluyor işte.. Allah'ın sopası yok
Evet o an teselli olamıyoruz çünkü yine bir ay gitti diyoruz. Yine aynı çabalar. Ama Allah yazmış gününü. Doğumunu yazmış. Nasipten öteye gecemiyoruz. Elimizden sadece çabalamak geliyor. Kırmızılar gelene kadar ümit vardır. InşaAllah test sizi yaniltmistirSenden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecburgelsin geçsin de kafamızı toparlayalım bari.. şu haldeyken hiç bir şey teselli etmiyor insanı
canım ben aslan pençesini almadım hamile kaldıktan sonra alırım diye düşündüm.sadece erken çatlamaması için çörek otu bal tarçın kullanıyorum sabah bir akşam bir kaşık yiyorum canımCanım sen testere dişli aslan pençesi aldın mı hiç? Siteden kopyaladım bak ne diyor:
Kadınların gebelik döneminde rahim kaslarını güçlendirdiğinden, düşük riskini azaltır. Gebeliğin ilk trimesterinden sonra düşük riski olan kadınların kurtarıcısıdır. Bitkinin çayı gebelikte ilk üç aydan sonra günde 1-2 defa içilerek kullanılır.
Offffüzüldüm ne yalan söliyim yüzüm düştü okurken. Ama sen üzülme ( ne desem boş biliyorum ), kafana takma ki kırmızılar gecikmesin en azından . Hem sen değil misin kırmızıları görene kadar ümit var diyen bekle bakalım belkide sandığın gibi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?