Dün adet oldum malesef canımSonuç ? Var mı adetine daha canım
Bir sonraki aya inşallah. Hepimiz ard arda verelim haberlerimizi :)Dün adet oldum malesef canım
Er
Eritrosit kan hücresi canım ve lökosit vücudun savunma hücresi baya bi enfeksiyon kapmışsın geçmiş olsun
Adetin biter bitmez başla çalışmalara. Kür yapHOOOP oldu mu bat 12 şubat. Hastaneye gelmeden hasta oldum yahu. Neyse kendimi kurtarayım ben yinede minnoş bedenim ağrılar içinde
Umutsuz olma canım Allah ol dedigi zaman olacak hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı bebişler nasip etsin biran önce geç yumurtlamışta olabilirsin ovulasyon testi yaptın mı nerden biliyorsun yani erken yumurtladıgınıAynen canım siz umut veriyorsunuz bana da. Bir sitede bir arkadaş ve kız kardeşleri 10 gün geçince öğrenmişler. Ama beni tedirgin eden şey erken yumurtlamış olmam
İnşallah canım senin bebistendir belirtilerin öyle gösteriyor. Bende belirtiler yüzünden umutlanmak istemiyorum sonra çok umut ediyoruz adet olunca yıkımı daha fazla oluyor bakalım hayırlısı olsun ama bence sen bi test yaptır istersenMerhaba canım. Seninle aynı durumdayım diyebilirim. Bata 4 gün var. Benim el ve ayaklarda aşırı üşüme var ama yüzüm ateş gibi çözemedim. Bende ek olarak kabızlık ve gaz da var. Bir de göğüslerim çok fena şişti ve çok acıyor hiç böyle olmazdı. Birde ayın 15 inde pembe leke geldi dün de kahverengi. Ne oluyor çözemedim. Yerleşme kanaması olabilir ama umutlanmak istemiyorum
Adetim bittikten 9 gün sonra kahverengi akıntım oldu. Tam yumurtlama günlerinde yani. Hayatımda ilk defa yaşadım. Buraya yazdım yerleşme kanaması olabilir mi diye herkes yumurtlama kanamasidir dedi ordan biliyorum :) yoksa hiç bilmem yumurtlama günlerimi. Ilk defa bu ay yaşadım belirtisini. O günleri de değerlendirdik. Demek ki tutmadı. Ya da tuttu ama bebiş saklanıyor :)Umutsuz olma canım Allah ol dedigi zaman olacak hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı bebişler nasip etsin biran önce geç yumurtlamışta olabilirsin ovulasyon testi yaptın mı nerden biliyorsun yani erken yumurtladıgını
İyi ama tatlım bak benim 8.gün geçikmenin ve benim de hala dün ki testim negatif ama hala kırmızılar gelene kadar umut ediyorum lütfen sen de umutlu olÇok net beyaz çıktı be gülüm, bulanık bile değil, gölge bile yok3 gün önce kanlı akıntım olmuştu.. yerleşme kanı böyle olmaz ama istisnai bir durum olabilir diye %1 umut vermişti. Yerleşme olsaydı 3 günde idrara geçerdi sanırım.. daha da umut veren bişey kalmadı.. kuzu kuzu bekliyorum regli...
Nedense öyle bir his yok içimde ablam ya hani sürpriz olsun diye değil. Üzülmek istemiyorum artık. Belirtileri kulak ardı ediyorumHayırlara çıksın inşallahbaşka belirti var mı canım?
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımızaKizlar ben kan sonucumu aldim. 1000.0 cikti. Doktor cok guzel dedi.. umarim rabbim sizlere de nasip eder
8 gün geçmiş. 10 gün geçince net olur derler. 2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bize de umut verirsin hem :)İyi ama tatlım bak benim 8.gün geçikmenin ve benim de hala dün ki testim negatif ama hala kırmızılar gelene kadar umut ediyorum lütfen sen de umutlu ol
Dün eşimle arabadaydık, az ilerde yoğun bir trafik gozüktu. Herkes frene basıp beklendiğinden farlar kırmızı kırmızı yanıyor. Eşim dedi ki "kirmizilar gozukmeye basladi" aklima direkt bizim kirmizilar geldi , aman gozukmesin artık diyemedim
3-4 gün önce uzanıyordum eşim gelmiş arkamdan vurup duruyor bayağı da acıtıyor. Dedim ne yapıyorsun öyle. Buna böyle vuruyorsun yapışan spermler de içeri giriyor diyor. Ne güldüm ama yaAhahahah Allahım yaaa beynimiz bize nasıl oynuyor görüyormusun bilinçaltımız bizi ele geçirmiş ay ama çok güldüm
3-4 gün önce uzanıyordum eşim gelmiş arkamdan vurup duruyor bayağı da acıtıyor. Dedim ne yapıyorsun öyle. Buna böyle vuruyorsun yapışan spermler de içeri giriyor diyor. Ne güldüm ama ya
Beni de rüyasında gören çok oluyor ama çıkmıyorBende rüya gördüm çift çizgi çıkıyordu nasıl mutlu oldum aileme söylüyorum onlarda çok sevindiler. Sabah uyandığımda yüzümde gülümseme vardı rüyası bile bu kadar güzel yanii
Şimdi de arkadaşım seni rüyamda gördüm bebeğin vardı hamile misin diyor
Nedense ben hissetmiyorum üzülmek yok herşeye rağmen stres yapmayacağım
Hahaa aynen ya. Vallahi çok da üzülüyorum ama ya. Belli etmemeye çalışıyor ama o da içten içe üzülüyor anlıyorumAhahaha artık onlarında kafası allak bullak oldukörle yatan şaşı kalkıyor valla benimki de seni ayaklarından tutup aşağı doğru sallasam mı acaba yokuş aşağı gitsinler diyor ay biz kendimize diyoruz ama adamlarda kafayı yedi
Benimki de ayaklarına ip bağlayıp tavana assak olmaz mı diyorAhahaha artık onlarında kafası allak bullak oldukörle yatan şaşı kalkıyor valla benimki de seni ayaklarından tutup aşağı doğru sallasam mı acaba yokuş aşağı gitsinler diyor ay biz kendimize diyoruz ama adamlarda kafayı yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?