Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HOOOP oldu mu bat 12 şubat. Hastaneye gelmeden hasta oldum yahu. Neyse kendimi kurtarayım ben yinede minnoş bedenim ağrılar içinde

Er

Eritrosit kan hücresi canım ve lökosit vücudun savunma hücresi baya bi enfeksiyon kapmışsın geçmiş olsun

Enfeksiyon yokmuş canım ultrason da temiz çıktı. Üşüttüm sanırım kasıklarımı ve belimi sıcak tutmam lazım dedi doktor. Bide yumurtlama günlerim herhalde bu sefer erken geldi

Aynen canım siz umut veriyorsunuz bana da. Bir sitede bir arkadaş ve kız kardeşleri 10 gün geçince öğrenmişler. Ama beni tedirgin eden şey erken yumurtlamış olmam
Umutsuz olma canım Allah ol dedigi zaman olacak hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı bebişler nasip etsin biran önce geç yumurtlamışta olabilirsin ovulasyon testi yaptın mı nerden biliyorsun yani erken yumurtladıgını

İnşallah canım senin bebistendir belirtilerin öyle gösteriyor. Bende belirtiler yüzünden umutlanmak istemiyorum sonra çok umut ediyoruz adet olunca yıkımı daha fazla oluyor bakalım hayırlısı olsun ama bence sen bi test yaptır istersen

Adetim bittikten 9 gün sonra kahverengi akıntım oldu. Tam yumurtlama günlerinde yani. Hayatımda ilk defa yaşadım. Buraya yazdım yerleşme kanaması olabilir mi diye herkes yumurtlama kanamasidir dedi ordan biliyorum :) yoksa hiç bilmem yumurtlama günlerimi. Ilk defa bu ay yaşadım belirtisini. O günleri de değerlendirdik. Demek ki tutmadı. Ya da tuttu ama bebiş saklanıyor :)

İyi ama tatlım bak benim 8.gün geçikmenin ve benim de hala dün ki testim negatif ama hala kırmızılar gelene kadar umut ediyorum lütfen sen de umutlu ol

İyi ama tatlım bak benim 8.gün geçikmenin ve benim de hala dün ki testim negatif ama hala kırmızılar gelene kadar umut ediyorum lütfen sen de umutlu ol
8 gün geçmiş. 10 gün geçince net olur derler. 2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bize de umut verirsin hem :)

Ahahahah Allahım yaaa beynimiz bize nasıl oynuyor görüyormusun bilinçaltımız bizi ele geçirmiş ay ama çok güldüm

Ahahahah Allahım yaaa beynimiz bize nasıl oynuyor görüyormusun bilinçaltımız bizi ele geçirmiş ay ama çok güldüm
3-4 gün önce uzanıyordum eşim gelmiş arkamdan vurup duruyor bayağı da acıtıyor. Dedim ne yapıyorsun öyle. Buna böyle vuruyorsun yapışan spermler de içeri giriyor diyor. Ne güldüm ama ya

Bende rüya gördüm çift çizgi çıkıyordu nasıl mutlu oldum aileme söylüyorum onlarda çok sevindiler. Sabah uyandığımda yüzümde gülümseme vardı rüyası bile bu kadar güzel yanii
Şimdi de arkadaşım seni rüyamda gördüm bebeğin vardı hamile misin diyor
Nedense ben hissetmiyorum üzülmek yok herşeye rağmen stres yapmayacağım

3-4 gün önce uzanıyordum eşim gelmiş arkamdan vurup duruyor bayağı da acıtıyor. Dedim ne yapıyorsun öyle. Buna böyle vuruyorsun yapışan spermler de içeri giriyor diyor. Ne güldüm ama ya

Ahahaha artık onlarında kafası allak bullak oldu körle yatan şaşı kalkıyor valla benimki de seni ayaklarından tutup aşağı doğru sallasam mı acaba yokuş aşağı gitsinler diyor ay biz kendimize diyoruz ama adamlarda kafayı yedi

Beni de rüyasında gören çok oluyor ama çıkmıyor

Hahaa aynen ya. Vallahi çok da üzülüyorum ama ya. Belli etmemeye çalışıyor ama o da içten içe üzülüyor anlıyorum

Benimki de ayaklarına ip bağlayıp tavana assak olmaz mı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…