Hayırlara vesile olsun canım benimBeni de rüyasında gören çok oluyor ama çıkmıyor
En son kayınvalidem dedi erkek çocuk gördüm diye. Herhalde sizindi dedi. Anlattı rüyasını. Inşallah onun rüyası tutar bu ay. Herkes de istemiyoruz çocuk sanıyorHayırlara vesile olsun canım benim
Insallah hamissindir yaaaaYok tatlım bugün 8.gün hala ne gelen var ne giden
Canım iyi yapmışsınız istemiyoruz demekle bizimkiler yemiyor artık istemiyoruz diyince bende kısmet inşallah hayırlısı deyip bi an önce konuyu kapatmaya çalışıyorumEn son kayınvalidem dedi erkek çocuk gördüm diye. Herhalde sizindi dedi. Anlattı rüyasını. Inşallah onun rüyası tutar bu ay. Herkes de istemiyoruz çocuk sanıyor
Sagol cnm insallah en kisa zamanda rabbim nasip ederHayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza
Benimki de ayaklarına ip bağlayıp tavana assak olmaz mı diyor
Sagol cnm darisi butun isteyenlere insallahMaşallah :) Allah hayirlisyla sağlıkla eline almayi nasip etsin.
Senden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecburgelsin geçsin de kafamızı toparlayalım bari.. şu haldeyken hiç bir şey teselli etmiyor insanı
Allah'tan umut kesilmez. Belki geç döllenme oldu bilemeyiz. Gunumuzun gecmesini bekleyelim. Insallah guzel haberler veririz biz de
HOOOP oldu mu bat 12 şubat. Hastaneye gelmeden hasta oldum yahu. Neyse kendimi kurtarayım ben yinede minnoş bedenim ağrılar içinde
Insallah canim rabbim herkese nasip etsinMaşallah canım böyle güzel gitsin inaşllah
6 aylık evli olunca inanıyorlar ama ilerleyen zamanlarda inanmazlar da artıkCanım iyi yapmışsınız istemiyoruz demekle bizimkiler yemiyor artık istemiyoruz diyince bende kısmet inşallah hayırlısı deyip bi an önce konuyu kapatmaya çalışıyorum
En son kayınvalidem dedi erkek çocuk gördüm diye. Herhalde sizindi dedi. Anlattı rüyasını. Inşallah onun rüyası tutar bu ay. Herkes de istemiyoruz çocuk sanıyor
Canım iyi yapmışsınız istemiyoruz demekle bizimkiler yemiyor artık istemiyoruz diyince bende kısmet inşallah hayırlısı deyip bi an önce konuyu kapatmaya çalışıyorum
Bugünlerde de belki sen böyle yapıyorsun diye yanlara kaçıyordur diyor.E valla işe yarayacağını bilsem yaptırırım herşeyi deniyoz azcıkta asılı dururuz nolcak
Canim nasip gibi geldigi zaman valla hic anlamiyordun bile belirtilerine bile ubdan fir deyipte hamike olduguna ihtimal vermiyorsun ama bi bakmissin mucizen senle o yuzden kismet masp insallah tez zamamda seni gelrrrr bulur canim uzme kendini yaInşallahGeçen ay da 6 gun gecikti bu aya mi hazırlanıyor acaba gebelik derken beklenen gunde geldi adet geldi diye sevinsemmi bebek yok diye uzulsemmi her türlü üzgünüm ama
Benim ailem biliyor da eşiminkine söyleyemiyorumÖğrendikten sonra da başka sorular soracaklar belki ama böyle söylüyor soruyorlarsa en azindan cok yakininıza soyleyin bence.Sonucta sizin anneniz esinizin annesi,en gönülden sizin icin dua edebilecek insanlar evlatlari icin...
Duaları esirgemeyin kendinizden :)
Zaten onlarda sıkıntı yok benim bahsettiğim dıdısının dıdısı yani uzak kişilerÖğrendikten sonra da başka sorular soracaklar belki ama böyle söylüyor soruyorlarsa en azindan cok yakininıza soyleyin bence.Sonucta sizin anneniz esinizin annesi,en gönülden sizin icin dua edebilecek insanlar evlatlari icin...
Duaları esirgemeyin kendinizden :)
Bütün gelinlerim 3. Ayında hamile kaldı dedi. Görümcemin gelini de 3. Ayında kaldı. 3. Ayımda herkes bekledi. O zamandan beri istemiyoruz diyoruz. Bu arada Asya ve Ayaz olursa eğer bebişlerimin ismi olacak :)Zaten onlarda sıkıntı yok benim bahsettiğim dıdısının dıdısı yani uzak kişiler
Asya daha yeni evli şimdiden baskı yapmaları tuhaf yani
Bugünlerde de belki sen böyle yapıyorsun diye yanlara kaçıyordur diyor.
Ben ayaklarımı dikim mi havaya taklidimi yapıyor biz çift olarak daha büyümemişiz bebiş bence bizi büyütür
Zaten onlarda sıkıntı yok benim bahsettiğim dıdısının dıdısı yani uzak kişiler
Asya daha yeni evli şimdiden baskı yapmaları tuhaf yani
Bütün gelinlerim 3. Ayında hamile kaldı dedi. Görümcemin gelini de 3. Ayında kaldı. 3. Ayımda herkes bekledi. O zamandan beri istemiyoruz diyoruz
K Kaya1333 Şuan hamile değilim canim ya da insallah hamileyimdir :))))))
Bahsettigim ilk gebeligimdeki değer.
Yine deeeee batı bekliyoruuz :)
Hiç belli olmaz inan ki.Hep örnek veriyorum ama bnm degerim yuksek olmasina ragmen cikmadi,battan 1 gece önce cok cok silik cikmisti sadece.
Hislerde çok önemli tabii..
Insallahhhh❤❤
Inşallah sondur
Ya tam umudumu kaybediyorum. Geri geliyor. Niye bilmiyorum ama sanki hamileyim gibi geliyor. Alt tarafim şiş sizliyor arada. Göğüslerim büyük. Belki de adet belirtisi ama hiç de belli olmaz diyorum kendi kendimeSen hiç kafa yorma canım onlara olacak senden umutluyum inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?