Ahahah senle birlikte yaşaması bunları hem komik hemde güzel bir anı canın ne istior diye sen soruyorsun gibi şeyler gözümün önüne geliyorSen hamile olunca o da yasayacak emin ol :))))))
Esimde 2 gundur midem bulaniyor diyor.Heh dedim ben o zaman kesin hamileyim senin belirtiler basladiysa
Ilk hamileligimde eve gelir resmen belimin surasi boyle agriyor derdi benim butun gun cektigim agri,adam birebir hamilelik gecirdi benimle,aşerdide,kiloda aldı
Evet daha yeniymiste.
Bizde ilk sene dusunmemistik.
Esimin abisininde 3 sene olmamis.
Biz 1 sene sonra haberi verince cok sevindiler,meger olmuyor saniyorlarmis :))))))
İnşallah canım çoğu kişi hissediyor oda hamilelik belirtileri arasına alınmalı benceYa tam umudumu kaybediyorum. Geri geliyor. Niye bilmiyorum ama sanki hamileyim gibi geliyor. Alt tarafim şiş sizliyor arada. Göğüslerim büyük. Belki de adet belirtisi ama hiç de belli olmaz diyorum kendi kendime
Ay inşallah. Allahım bu sayfadaki ve isteyen herkese mis kokulu bebişler nasip et :)İnşallah canım çoğu kişi hissediyor oda hamilelik belirtileri arasına alınmalı bence
27. Günde geldi bu ay bir iki oynamaya başladı artık. Hasta olduğum halde alttan muayene yaptı aaaa dedim hasta hastamı yapcanAdetin biter bitmez başla çalışmalara. Kür yap
Teşekkür ederim canım benimOffffüzüldüm ne yalan söliyim yüzüm düştü okurken. Ama sen üzülme ( ne desem boş biliyorum ), kafana takma ki kırmızılar gecikmesin en azından . Hem sen değil misin kırmızıları görene kadar ümit var diyen bekle bakalım belkide sandığın gibi değildir.
Şu durumda yaşadığını okadar net anlıyorum ki o teste baktığın an kıyamet kopsa olduğun yerde kalırsın eli ayağı kitleniyor insanın umrunda olmuyor hiçbişey ve teselli etmiyor gerçekten ama güçlendiriyor.“ hadi bakalım o çizgiyi görene kadar yılmıcam “ diyorsun ve göreceksin o çizgiyiii inan bana hemde çok az kaldı Yeterki yılma tükenme azmet iyi düşün
Ben de düşürdüm bir ara öldüm ağrısından27. Günde geldi bu ay bir iki oynamaya başladı artık. Hasta olduğum halde alttan muayene yaptı aaaa dedim hasta hastamı yapcankistim kurumuş iyiki Doğum kontrol kullanmamışım yumurtalarım iyimiş. Böbrek taşı düşüyormuşum galiba ondan bu acılar. Başıma durduk yere iş alıyorum minnoş böbreklerim nasıl ağrıyor. Sıra soğan küründe
Ben de ben dee. Gelsin aslan pençesi bakalımm :)Teşekkür ederim canım benimsizler de olmasanız depresyon kapıda.. erkenden gelebilir adetim.. ben de aslan pençesi alıp başlamayı düşünüyorum.. her ay bir şeyler deniycez mecbur :)
Ben de düşürdüm bir ara öldüm ağrısından
Aminn canım hayırlısıylaAy inşallah. Allahım bu sayfadaki ve isteyen herkese mis kokulu bebişler nasip et :)
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah daha kötü hastalıklardan korusunEvet sol bitti sAğ başladı dünden beri geberiyorum ağrıdan çok kötü çok
Canım çok geçmiş olsun iyi bir doktora denk gelirsin inşallahEvet sol bitti sAğ başladı dünden beri geberiyorum ağrıdan çok kötü çok
Canım çok geçmiş olsun iyi bir doktora denk gelirsin inşallah
Sen de haklısın canımın içi, ben de herkese aynısını söylerdim ama hissedemiyorum ne yazık ki.. testte gördüm diye olabilir, bomboş hissediyorum kendimi şu an..canım benim hemen karamsar düşünme tamam bugün çıkabilirdi ama çıkması zordu.çocuk oluşumunun bugün 9.günü .döllenip anca kendini gösterecek.bak burda bi arkadaş 10 gün geçe prediktor yapmış testi atttı bana hiç birşey yok 12 .günü kaset test yapmış çok net ayna gibi çift çizgi.hemde ilk yaptığı erken gebelik testi.o yüzden karamsar düşünme. o dediğin yerleşme kanaması bence tam zamanında gelmiş tahmin olarak.ben eskiden yumurtlaa bilmezdim en son sata 3 gün 4 gün kala yapar çıkardı. kırmızıları görene kadar yolu var kuzum.
plojovic anladim canim tek bebeki demi ikiz falan degildi sonra dedim acaba ikizmi ne bu deger 1954 cikinca herkesin degeri farkli senin 4 haftaliken 2000lerdeymis canim
Ahahah senle birlikte yaşaması bunları hem komik hemde güzel bir anı canın ne istior diye sen soruyorsun gibi şeyler gözümün önüne geliyor
27. Günde geldi bu ay bir iki oynamaya başladı artık. Hasta olduğum halde alttan muayene yaptı aaaa dedim hasta hastamı yapcankistim kurumuş iyiki Doğum kontrol kullanmamışım yumurtalarım iyimiş. Böbrek taşı düşüyormuşum galiba ondan bu acılar. Başıma durduk yere iş alıyorum minnoş böbreklerim nasıl ağrıyor. Sıra soğan küründe
Aynen canım nasipte varsa gelir bizi bulur.. inşallah çok fazla bekletmeden gelir.. benim korkum yaş nedeniyle yumurta rezervinin git gide tükenmesi.. tükenirse de nasip değilmiş deyip sineye çekeriz mecbur..Evet o an teselli olamıyoruz çünkü yine bir ay gitti diyoruz. Yine aynı çabalar. Ama Allah yazmış gününü. Doğumunu yazmış. Nasipten öteye gecemiyoruz. Elimizden sadece çabalamak geliyor. Kırmızılar gelene kadar ümit vardır. InşaAllah test sizi yaniltmistir
Fazla gelmesin gülüm? Bir kaşık yiyenler geciktirdi demişticanım ben aslan pençesini almadım hamile kaldıktan sonra alırım diye düşündüm.sadece erken çatlamaması için çörek otu bal tarçın kullanıyorum sabah bir akşam bir kaşık yiyorum canım
Abla niye bilmiyorum ama içine doğuyor. 2 ay içinde sanki müjde vereceksin bize öyle hissesiyorumAynen canım nasipte varsa gelir bizi bulur.. inşallah çok fazla bekletmeden gelir.. benim korkum yaş nedeniyle yumurta rezervinin git gide tükenmesi.. tükenirse de nasip değilmiş deyip sineye çekeriz mecbur..
Aynen canım nasipte varsa gelir bizi bulur.. inşallah çok fazla bekletmeden gelir.. benim korkum yaş nedeniyle yumurta rezervinin git gide tükenmesi.. tükenirse de nasip değilmiş deyip sineye çekeriz mecbur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?