Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah senle birlikte yaşaması bunları hem komik hemde güzel bir anı canın ne istior diye sen soruyorsun gibi şeyler gözümün önüne geliyor

Ya tam umudumu kaybediyorum. Geri geliyor. Niye bilmiyorum ama sanki hamileyim gibi geliyor. Alt tarafim şiş sizliyor arada. Göğüslerim büyük. Belki de adet belirtisi ama hiç de belli olmaz diyorum kendi kendime
İnşallah canım çoğu kişi hissediyor oda hamilelik belirtileri arasına alınmalı bence

Adetin biter bitmez başla çalışmalara. Kür yap
27. Günde geldi bu ay bir iki oynamaya başladı artık. Hasta olduğum halde alttan muayene yaptı aaaa dedim hasta hastamı yapcan kistim kurumuş iyiki Doğum kontrol kullanmamışım yumurtalarım iyimiş. Böbrek taşı düşüyormuşum galiba ondan bu acılar. Başıma durduk yere iş alıyorum minnoş böbreklerim nasıl ağrıyor. Sıra soğan küründe

Teşekkür ederim canım benim sizler de olmasanız depresyon kapıda.. erkenden gelebilir adetim.. ben de aslan pençesi alıp başlamayı düşünüyorum.. her ay bir şeyler deniycez mecbur :)

Ben de düşürdüm bir ara öldüm ağrısından

Teşekkür ederim canım benim sizler de olmasanız depresyon kapıda.. erkenden gelebilir adetim.. ben de aslan pençesi alıp başlamayı düşünüyorum.. her ay bir şeyler deniycez mecbur :)
Ben de ben dee. Gelsin aslan pençesi bakalımm :)

VosVos35 Ablam.. yazıları çok kaçırdım Test nefatif çıkmış galiba. Olsun beeee koyver gitsin de zamanında adet olursun o zaman yeni çalışmalara başlarsın illaki olcak o bebiş oraya yerleşecek

Canım çok geçmiş olsun iyi bir doktora denk gelirsin inşallah

Bugünki baktı şükür yarın ürolojiyw gitcem. acile gittim bana işkence ettiler resmen dedim gülüyor serum vermeleri lazımdı o sancıya dedi

Sen de haklısın canımın içi, ben de herkese aynısını söylerdim ama hissedemiyorum ne yazık ki.. testte gördüm diye olabilir, bomboş hissediyorum kendimi şu an..

plojovic anladim canim tek bebeki demi ikiz falan degildi sonra dedim acaba ikizmi ne bu deger 1954 cikinca herkesin degeri farkli senin 4 haftaliken 2000lerdeymis canim

Tek bebekti,kızım oldu canim.

Ahahah senle birlikte yaşaması bunları hem komik hemde güzel bir anı canın ne istior diye sen soruyorsun gibi şeyler gözümün önüne geliyor

Bazen diyordum bugun canin bisy istiyor mi ya da bilecek mi diye neren agriyor diyordum

Her işte bir hayır vardır derler ya çok şükür ki bu acıyı hamileyken yaşamayacaksin.
Insallah düşürürsün taslarida kurtulursun.Sonra da bebis geliirrr

Çok doğru dedin her işte hayır vardır belki sonra çekicektim Ağrı kesicide kullanamıcağım için kafama göre daha beter acı çekcektim demi plojovic yumurtaların mis gibi dedi doktor adetliyken yumurta atılır diye biliyodum dedim içimden bu kadında mı bişey bilmiyo meğer hep yumurta varmış

Aynen canım nasipte varsa gelir bizi bulur.. inşallah çok fazla bekletmeden gelir.. benim korkum yaş nedeniyle yumurta rezervinin git gide tükenmesi.. tükenirse de nasip değilmiş deyip sineye çekeriz mecbur..

Aynen canım nasipte varsa gelir bizi bulur.. inşallah çok fazla bekletmeden gelir.. benim korkum yaş nedeniyle yumurta rezervinin git gide tükenmesi.. tükenirse de nasip değilmiş deyip sineye çekeriz mecbur..
Abla niye bilmiyorum ama içine doğuyor. 2 ay içinde sanki müjde vereceksin bize öyle hissesiyorum

AMa bi yaştan sonra çoğul gebelik daha fazla oluyormuş. Sana denk geliyormuş bi üçüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…