Canim sende kahve lekele gelmişti degilmi devamida gelmedi sanırım...Senden heveslenip ben de test yapmaya karar verdim akşam. Rüyamda da çift çizgi gördüm aynen.. uyanınca da üzüldüm tersi çıkar rüyaların.. ve öyle de oldu.. daha 4 gün var ama o kadar net bembeyaz çıktı ki test, yıktı bütün beklentilerimi.. artık regli bekliyorum mecburgelsin geçsin de kafamızı toparlayalım bari.. şu haldeyken hiç bir şey teselli etmiyor insanı
Canim cok gecmis olsun. Acil sifalar dilerim. Ege uni. acilene kimseyi düşürmesin. Başlarindan savmak icin gormezden bile geliyorlar. Umarim simdi iyisindir.Kızlar çok sağolun Allah kimseye Ağrı acı yaşatmasın. Allah şu hastanedekilere çalışma azmi versin nefret ediyorum böyle olunca. Ağrı kesici vermişlerdi bir saat Ağrı geçti yine başladı uyutmuyor kıvranıyorum. Pembe akıntım başladı adette geliyo sanırım. Neyin ne olduğunu anlamadan gönderdiler ya bişey olsa !!! hiç tahlil yapmadılar belki gerçekten durum ciddi.. böyle haksızlık ilgisizlik olunca deliriyorum acıda çekiyorum allah cezalarını versin dicem şuan acıdan sinirlerim alt üst oldu
Keşke olsaydık vallahaKızlar keşke tıp okuyup kadın doğum uzmanı olsaydık
Bencede çok iyi olurdu eşim zaten bana senin meslek yanlış olmuş diyoKızlar keşke tıp okuyup kadın doğum uzmanı olsaydık
Umutlar umutlar ... eşim diğer ayda olmazsa tekrar gidelim diyor rahim filmi demişti doktor daha once bende ertelemiştim şimdi onu nasıl çektırırım kara kara onuda düşünüyorum.... sorunumuz yok sukur ama belki aşılama catlatma yaparlar belki diyor esimNegatif çıktıkça insanda “ acaba hiç anne olamayacak mıyım “ duygusu beliriyor ister istemez. Olacak inşallah Allah’ın izniyle zamanı gelmedi demekki sabırla beklicez inşallah çok bekleyip bu stresi daha fazla yaşamayız. Üzülme canım 15 gün sonra umutlar yeniden yeşerek, ovulasyon testleri mikmikler olaylay olaylar
Canim cok gecmis olsun. Acil sifalar dilerim. Ege uni. acilene kimseyi düşürmesin. Başlarindan savmak icin gormezden bile geliyorlar. Umarim simdi iyisindir.
Aynen işte yapsalar belki o kadar acı çekmezdin inşallah bi an önce iyileşirsin canısıBugünki baktı şüküryarın ürolojiyw gitcem. acile gittim bana işkence ettiler resmen dedim gülüyor serum vermeleri lazımdı o sancıya dedi
Vallahi. Tekrar okuyasım geldiKeşke olsaydık vallahaBiz naptık evlendik
Bebisler bizi böyle beklekmeye devam ederse gidisat o yönde canim,artık kendi teşhisimizi kendiniz koyacak kıvama geleceğiz galibaKızlar keşke tıp okuyup kadın doğum uzmanı olsaydık
Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Keşke olsa benim de bir tane diyorum :)Bencede çok iyi olurdu eşim zaten bana senin meslek yanlış olmuş diyo
Aynen işte yapsalar belki o kadar acı çekmezdin inşallah bi an önce iyileşirsin canısı
Vallahi bu durumlarda da bizden çok millet düşüyor peşine. Sizene yaniAy kizlar bugun kan sonuclarimi almaya gittim 2 saat kadar sira gelmesini bekledim randevu alamamistim. En sonunda sira geldi bi ogrendim sonuclarin hepsi cikmamis , o kadar saat bosuna bekledim. İsin kotusu evden cikarken insaallah tanidik kimseyle karsilasmam diye dua ettim ama kabul olmadi:/ 6 ay once evlenen bi akrabayi gordum hamileymis benim doktoruma kontrole gelmis. Bi gerildim bi gerildim:/
Ayni katta sinir hastaliklari vardi, biriyle karsilasirsam sorana sinir hastaliklarina geldik deriz diyodumkız ayni doktora geldi, ben ondan once doktora gozukursem fena rezil olurum diye kansizlik var bende ona geldim deyiverdim. İnandi mi bilmiyorum ama oyle dedim artik.
2,5 senedir evli olunca istemiyorlar mi yoksa olmuyor mu bunun cevabinin pesinde olanlar olabiliyor. İstiyoruz ama olmuyor dersem hem aciyan gozle bakarlar hem de her goren bi tavsiyede bulunur diye cocuk istemiyoruz diyodum. Şimdi kendimi geçtim eşim sperm testi vercek. O biriyle karşilaşirsa daha feci. Dusunsenize o bolumde komsunun kocasiyla karsilasiyosun, biliyorsun ki az sonra adam wcye gidip bi takim seyler yapcak. İnsan ister istemez o anı hayal ediyo utaniyor:/ ustelik onun uydurabilecegi bir yalan da yok. hemde ikimizde ilgili birimlerde yakalaninca bariz kendimizi ifşaliycaz. Yani kendi derdimi bile ozgurce dert edinemiyorum, once milleti atlamamam gerekiyo:/ simdi bugun yarin arayan olur hayirdir doktora gitmissin diye
Alla alla benim de seninkine benzer sonuç çıkmıştı bana direk enfeksiyon var deyip antibiyotik verdi hem de agrım vardı baya şaşırdım şimdiEnfeksiyon yokmuş canım ultrason da temiz çıktı. Üşüttüm sanırım kasıklarımı ve belimi sıcak tutmam lazım dedi doktor. Bide yumurtlama günlerim herhalde bu sefer erken geldi
Aynen öyle. Bir klinik de biz açalımB
Bebisler bizi böyle beklekmeye devam ederse gidisat o yönde canim,artık kendi teşhisimizi kendiniz koyacak kıvama geleceğiz galiba
Bunca araştırma boşa gitmemeli
Benide alıınnnAynen öyle. Bir klinik de biz açalım
Canim sanırım gebelikle ilgili şüphen kalmamış regl olmuşsun,hayırlısı be gülüm...AMa bi yaştan sonra çoğul gebelik daha fazla oluyormuş. Sana denk geliyormuş bi üçüz
Gecmis olsun canim. Bu ay taslar gitsin. Sonra da bebis gelsin.İyiyim şimdi böbrek taşları düşüyormuş
Aman Allah korusun düşürmesin röntgen çekip serum vermeleri gerekirmiş böyle sancılar Ağrı kesici verip gönderilmezki. Ege üniversitesi acili mi Allah düşürmesin.. babam kalp krizi geçirdiği Zamanda öldürüyolardı zaten adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?