Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sende kahve lekele gelmişti degilmi devamida gelmedi sanırım...
Neden ümitsizliğe kapılıyorsun ya daha 4 gün var olsada çıkmayabilir,bence o akıntılar boşa gelmedi bat günü tekrarla lütfen

Canim cok gecmis olsun. Acil sifalar dilerim. Ege uni. acilene kimseyi düşürmesin. Başlarindan savmak icin gormezden bile geliyorlar. Umarim simdi iyisindir.

Umutlar umutlar ... eşim diğer ayda olmazsa tekrar gidelim diyor rahim filmi demişti doktor daha once bende ertelemiştim şimdi onu nasıl çektırırım kara kara onuda düşünüyorum.... sorunumuz yok sukur ama belki aşılama catlatma yaparlar belki diyor esim

Canim cok gecmis olsun. Acil sifalar dilerim. Ege uni. acilene kimseyi düşürmesin. Başlarindan savmak icin gormezden bile geliyorlar. Umarim simdi iyisindir.

İyiyim şimdi böbrek taşları düşüyormuş
Aman Allah korusun düşürmesin röntgen çekip serum vermeleri gerekirmiş böyle sancılar Ağrı kesici verip gönderilmezki. Ege üniversitesi acili mi Allah düşürmesin.. babam kalp krizi geçirdiği Zamanda öldürüyolardı zaten adamı

Bugünki baktı şükür yarın ürolojiyw gitcem. acile gittim bana işkence ettiler resmen dedim gülüyor serum vermeleri lazımdı o sancıya dedi
Aynen işte yapsalar belki o kadar acı çekmezdin inşallah bi an önce iyileşirsin canısı

Ay kizlar bugun kan sonuclarimi almaya gittim 2 saat kadar sira gelmesini bekledim randevu alamamistim. En sonunda sira geldi bi ogrendim sonuclarin hepsi cikmamis , o kadar saat bosuna bekledim. İsin kotusu evden cikarken insaallah tanidik kimseyle karsilasmam diye dua ettim ama kabul olmadi:/ 6 ay once evlenen bi akrabayi gordum hamileymis benim doktoruma kontrole gelmis. Bi gerildim bi gerildim:/

Ayni katta sinir hastaliklari vardi, biriyle karsilasirsam sorana sinir hastaliklarina geldik deriz diyodumkız ayni doktora geldi, ben ondan once doktora gozukursem fena rezil olurum diye kansizlik var bende ona geldim deyiverdim. İnandi mi bilmiyorum ama oyle dedim artik.

2,5 senedir evli olunca istemiyorlar mi yoksa olmuyor mu bunun cevabinin pesinde olanlar olabiliyor. İstiyoruz ama olmuyor dersem hem aciyan gozle bakarlar hem de her goren bi tavsiyede bulunur diye cocuk istemiyoruz diyodum. Şimdi kendimi geçtim eşim sperm testi vercek. O biriyle karşilaşirsa daha feci. Dusunsenize o bolumde komsunun kocasiyla karsilasiyosun, biliyorsun ki az sonra adam wcye gidip bi takim seyler yapcak. İnsan ister istemez o anı hayal ediyo utaniyor:/ ustelik onun uydurabilecegi bir yalan da yok. hemde ikimizde ilgili birimlerde yakalaninca bariz kendimizi ifşaliycaz. Yani kendi derdimi bile ozgurce dert edinemiyorum, once milleti atlamamam gerekiyo:/ simdi bugun yarin arayan olur hayirdir doktora gitmissin diye

Vallahi bu durumlarda da bizden çok millet düşüyor peşine. Sizene yani

Enfeksiyon yokmuş canım ultrason da temiz çıktı. Üşüttüm sanırım kasıklarımı ve belimi sıcak tutmam lazım dedi doktor. Bide yumurtlama günlerim herhalde bu sefer erken geldi
Alla alla benim de seninkine benzer sonuç çıkmıştı bana direk enfeksiyon var deyip antibiyotik verdi hem de agrım vardı baya şaşırdım şimdi

B

Bebisler bizi böyle beklekmeye devam ederse gidisat o yönde canim,artık kendi teşhisimizi kendiniz koyacak kıvama geleceğiz galiba
Bunca araştırma boşa gitmemeli
Aynen öyle. Bir klinik de biz açalım

Kadın dogumculr yetmedi derdimi dahiliye ye anlatmaya gidiyorum hadi hayırlısı bütün bölümlerin elinden geçtim

AMa bi yaştan sonra çoğul gebelik daha fazla oluyormuş. Sana denk geliyormuş bi üçüz
Canim sanırım gebelikle ilgili şüphen kalmamış regl olmuşsun,hayırlısı be gülüm...
Gecmis olsun bobrek taşı değil-dir inşllah öyle lanetki,allah düşmanıma vermesin

Gecmis olsun canim. Bu ay taslar gitsin. Sonra da bebis gelsin.
Benim kayinvalidem bobrek tasi yuzunden bebegini kaybetmis. Her şerde bir hayır vardir canim. Sen iyi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…