Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın dogumculr yetmedi derdimi dahiliye ye anlatmaya gidiyorum hadi hayırlısı bütün bölümlerin elinden geçtim
Ben de gittim dahiliyeye d vitaminim çok eksik çıktı. Ona da baktır. Yumurtaların fonksiyonunu bozuyormuş o çünkü

Canim sanırım gebelikle ilgili şüphen kalmamış regl olmuşsun,hayırlısı be gülüm...
Gecmis olsun bobrek taşı değil-dir inşllah öyle lanetki,allah düşmanıma vermesin

Evet oldum ağrıyı gören beden kendini salıverdi
Sağol canım vallaha nedir bilinmez ama dün saat 5ten beri şiddetli ağırlar çekiyorum böbrek taşı dedi ama yarın ürolojide öğrenicem bakalım.

Ya arkadaşlar benim sag kasigim yanıyor,batma değil yanma...
Hep sol kasigim ağrır batar regl öncesi ama şimdi sağ kasigim yürüyünce ve hareket edince yanıyor.
Korkmaya başladım artık kistmi oluştu yada enfeksiyonlu oluştu acaba...
Varmı daha önce yaşayan bilen...imdattttttttt

Ayni durum benimde başıma geldi gecen sene. Karsilastigim kisi hamile kalip dogum yapti bile
Sen neden geldin sorusunu sorarken ki bakışları insanı delip geciyor.

Aynen canım nasipte varsa gelir bizi bulur.. inşallah çok fazla bekletmeden gelir.. benim korkum yaş nedeniyle yumurta rezervinin git gide tükenmesi.. tükenirse de nasip değilmiş deyip sineye çekeriz mecbur..
Nasip işte. Aslında yaşla hiç ilgisi yok. Öyle düşündükçe vücut öyle sinyal vermeye başlar. 45 inde hamile kalan oluyorsa bu işler cidden nasip. Insan in doğumu yazılı. InşaAllah senin de en yakın zamanda gelir bebis sağlıkla hayırla. Bence bu zamanları en güzel geçirmenin yolu sabır inanç ve dua ile.

Bende umutlanmak istemiyorum işte canım. Geçen ay 3 gün geciktim o kadar umutlandım ki test yaptım negatif. Sonra adet oldum zaten. O zaman moralim bozuluyor. Yine de duramam test yaparım ben kesin. Senin bat ne zamandı canım

Sağol bitanecim Canısı dedinde seni yılların arkadaşı gibi hissettim. İsmim Cansu hep canısı derlerde
Ayy dünden beri aklımdasın belki hissetmişimdir. O yakınlığı verebilmişse hep derim canısı diye bizde yakın arkadaşlarımla birbirimize canısı deriz
tabi benim adım Sonay buarada

E efe4415 insanlar soruyor malesefff rahat rahat muayenede gidemiyorsun beynini kemiriyorlar insanın. Olsun boşverrrrr sağlık herkesten önemli . Ama sperm testi olayına çok güldüm

Slm bayanlar.ben 3 yıllık evliyim.hiç korunmadım.1 aşılama 3 tüp denedik sonuncusunda hamile kaldım ama 9.haftada kürtaj oldum.kalp atışı yoktu.bunun öncesinde 3 yıl boyunca kocakarı ilaçlarına varınca her şeyi denemiş biriyim.soğan kürü süt buharı bel çekme göbeğe bardak çekme bitkisel kürler ovulasyon testi preseed jel daha aklıma gelmeyen bi dolu şey.tam oldu derken kürtajla yıkıldık eşimle.bu esnada işyerinde arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.eşimin iş yerinde de bi arkadaşı bebek beklediklerini müjdelemiş.artık ruhiyatımızı siz anlayın.ne yapacağımızı bilemez durumdayız.çok yorulduk.çok yıprandık.

Gecmis olsun canim. Bu ay taslar gitsin. Sonra da bebis gelsin.
Benim kayinvalidem bobrek tasi yuzunden bebegini kaybetmis. Her şerde bir hayır vardir canim. Sen iyi ol.

Allah herşeyi zamanında veriyor... iyiki şuan bu acıyı çekiyprum dedim şuan. Ya gebeyken olsa bişey olsa çocuğa onun acısı hiç geçmezdi. Bu arada böbrek taşı yüzünden böbreğini kaybetti diye okudum ödüm zıpladı ilk

22 23 ünden sonra bekliyorum canım
Geçen ay bende 2 gün geciktim oldum da pir oldum
Ama içimde o kadar güzel hisler vardı ki zihnim benle çok oyun oynadı

Ayy dünden beri aklımdasın belki hissetmişimdir. O yakınlığı verebilmişse hep derim canısı diye bizde yakın arkadaşlarımla birbirimize canısı deriz
tabi benim adım Sonay buarada

Canımmm

22 23 ünden sonra bekliyorum canım
Geçen ay bende 2 gün geciktim oldum da pir oldum
Ama içimde o kadar güzel hisler vardı ki zihnim benle çok oyun oynadı
Evet ya zihnimize de aşk olsun yani. Nasıl oynuyor bizle. Resmen hamile olduğumdan emin gibi oluyorum sonra hüsran. Neyse hayırlı zamanda olsun canım öyle dua edelim

Canim sende kahve lekele gelmişti degilmi devamida gelmedi sanırım...
Neden ümitsizliğe kapılıyorsun ya daha 4 gün var olsada çıkmayabilir,bence o akıntılar boşa gelmedi bat günü tekrarla lütfen
Evet adetin 20.günü oldu ama kahve değildi canım, kanlı leke geldi, zaten iki sefer gördüm, sonra olmadı. Tabii ki elimde son bir testim var, bat günü yine yaparım canım. Şimdi düşününce acaba yumurta geç mi çatladı diyorum ama piki de 13.gün gördüm. Kafa allak bullak oldu.. eğer geç çatladıysa da değerlendirmedik boşa gitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…