- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ben de gittim dahiliyeye d vitaminim çok eksik çıktı. Ona da baktır. Yumurtaların fonksiyonunu bozuyormuş o çünküKadın dogumculr yetmedi derdimi dahiliye ye anlatmaya gidiyorum hadi hayırlısı bütün bölümlerin elinden geçtim
Canim sanırım gebelikle ilgili şüphen kalmamış regl olmuşsun,hayırlısı be gülüm...
Gecmis olsun bobrek taşı değil-dir inşllah öyle lanetki,allah düşmanıma vermesin
Ayni durum benimde başıma geldi gecen sene. Karsilastigim kisi hamile kalip dogum yapti bileAy kizlar bugun kan sonuclarimi almaya gittim 2 saat kadar sira gelmesini bekledim randevu alamamistim. En sonunda sira geldi bi ogrendim sonuclarin hepsi cikmamis , o kadar saat bosuna bekledim. İsin kotusu evden cikarken insaallah tanidik kimseyle karsilasmam diye dua ettim ama kabul olmadi:/ 6 ay once evlenen bi akrabayi gordum hamileymis benim doktoruma kontrole gelmis. Bi gerildim bi gerildim:/
Ayni katta sinir hastaliklari vardi, biriyle karsilasirsam sorana sinir hastaliklarina geldik deriz diyodumkız ayni doktora geldi, ben ondan once doktora gozukursem fena rezil olurum diye kansizlik var bende ona geldim deyiverdim. İnandi mi bilmiyorum ama oyle dedim artik.
2,5 senedir evli olunca istemiyorlar mi yoksa olmuyor mu bunun cevabinin pesinde olanlar olabiliyor. İstiyoruz ama olmuyor dersem hem aciyan gozle bakarlar hem de her goren bi tavsiyede bulunur diye cocuk istemiyoruz diyodum. Şimdi kendimi geçtim eşim sperm testi vercek. O biriyle karşilaşirsa daha feci. Dusunsenize o bolumde komsunun kocasiyla karsilasiyosun, biliyorsun ki az sonra adam wcye gidip bi takim seyler yapcak. İnsan ister istemez o anı hayal ediyo utaniyor:/ ustelik onun uydurabilecegi bir yalan da yok. hemde ikimizde ilgili birimlerde yakalaninca bariz kendimizi ifşaliycaz. Yani kendi derdimi bile ozgurce dert edinemiyorum, once milleti atlamamam gerekiyo:/ simdi bugun yarin arayan olur hayirdir doktora gitmissin diye
Nasip işte. Aslında yaşla hiç ilgisi yok. Öyle düşündükçe vücut öyle sinyal vermeye başlar. 45 inde hamile kalan oluyorsa bu işler cidden nasip. Insan in doğumu yazılı. InşaAllah senin de en yakın zamanda gelir bebis sağlıkla hayırla. Bence bu zamanları en güzel geçirmenin yolu sabır inanç ve dua ile.Aynen canım nasipte varsa gelir bizi bulur.. inşallah çok fazla bekletmeden gelir.. benim korkum yaş nedeniyle yumurta rezervinin git gide tükenmesi.. tükenirse de nasip değilmiş deyip sineye çekeriz mecbur..
Valla bakmaya korkuyorum artık canım. Geçen ay 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı. İnsanın sinirleri bozuluyorÇok büyük ihtimalle yerleşme kanaması canım. Bugün kanda baktırırsan çıkabilir.. hayırlısı inşallah
Bende umutlanmak istemiyorum işte canım. Geçen ay 3 gün geciktim o kadar umutlandım ki test yaptım negatif. Sonra adet oldum zaten. O zaman moralim bozuluyor. Yine de duramam test yaparım ben kesin. Senin bat ne zamandı canımİnşallah canım senin bebistendir belirtilerin öyle gösteriyor. Bende belirtiler yüzünden umutlanmak istemiyorum sonra çok umut ediyoruz adet olunca yıkımı daha fazla oluyor bakalım hayırlısı olsun ama bence sen bi test yaptır istersen
Ayy dünden beri aklımdasın belki hissetmişimdir. O yakınlığı verebilmişse hep derim canısı diye bizde yakın arkadaşlarımla birbirimize canısı derizSağol bitanecimCanısı dedinde seni yılların arkadaşı gibi hissettim. İsmim Cansu hep canısı derlerde
Adetimin üstünden bi hafta geçmediği için yapmadılar kan tahliliH Herhangibirii kan sonucun ne olduu
Gecmis olsun canim. Bu ay taslar gitsin. Sonra da bebis gelsin.
Benim kayinvalidem bobrek tasi yuzunden bebegini kaybetmis. Her şerde bir hayır vardir canim. Sen iyi ol.
İnşallah gülüm hepimiz müjdeyi verelim, hepimiz sevinelimAbla niye bilmiyorum ama içine doğuyor. 2 ay içinde sanki müjde vereceksin bize öyle hissesiyorum
22 23 ünden sonra bekliyorum canımBende umutlanmak istemiyorum işte canım. Geçen ay 3 gün geciktim o kadar umutlandım ki test yaptım negatif. Sonra adet oldum zaten. O zaman moralim bozuluyor. Yine de duramam test yaparım ben kesin. Senin bat ne zamandı canım
Ayy dünden beri aklımdasın belki hissetmişimdir. O yakınlığı verebilmişse hep derim canısı diye bizde yakın arkadaşlarımla birbirimize canısı deriz
tabi benim adım Sonay buarada
Anam hepsi bana gelmesin aramızda paylaşalımAMa bi yaştan sonra çoğul gebelik daha fazla oluyormuş. Sana denk geliyormuş bi üçüz
Aminnn insallah :)İnşallah gülüm hepimiz müjdeyi verelim, hepimiz sevinelim
CanısııııCanımmm
Evet ya zihnimize de aşk olsun yani. Nasıl oynuyor bizle. Resmen hamile olduğumdan emin gibi oluyorum sonra hüsran. Neyse hayırlı zamanda olsun canım öyle dua edelim22 23 ünden sonra bekliyorum canım
Geçen ay bende 2 gün geciktim oldum da pir oldum
Ama içimde o kadar güzel hisler vardı ki zihnim benle çok oyun oynadı
Evet adetin 20.günü oldu ama kahve değildi canım, kanlı leke geldi, zaten iki sefer gördüm, sonra olmadı. Tabii ki elimde son bir testim var, bat günü yine yaparım canım. Şimdi düşününce acaba yumurta geç mi çatladı diyorum ama piki de 13.gün gördüm. Kafa allak bullak oldu.. eğer geç çatladıysa da değerlendirmedik boşa gitmiştirCanim sende kahve lekele gelmişti degilmi devamida gelmedi sanırım...
Neden ümitsizliğe kapılıyorsun ya daha 4 gün var olsada çıkmayabilir,bence o akıntılar boşa gelmedi bat günü tekrarla lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?