- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Bide ben başak burcuyum hani burçlara çok inanmam ama geneli böyleyizEvet ya zihnimize de aşk olsun yani. Nasıl oynuyor bizle. Resmen hamile olduğumdan emin gibi oluyorum sonra hüsran. Neyse hayırlı zamanda olsun canım öyle dua edelim
Slm bayanlar.ben 3 yıllık evliyim.hiç korunmadım.1 aşılama 3 tüp denedik sonuncusunda hamile kaldım ama 9.haftada kürtaj oldum.kalp atışı yoktu.bunun öncesinde 3 yıl boyunca kocakarı ilaçlarına varınca her şeyi denemiş biriyim.soğan kürü süt buharı bel çekme göbeğe bardak çekme bitkisel kürler ovulasyon testi preseed jel daha aklıma gelmeyen bi dolu şey.tam oldu derken kürtajla yıkıldık eşimle.bu esnada işyerinde arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.eşimin iş yerinde de bi arkadaşı bebek beklediklerini müjdelemiş.artık ruhiyatımızı siz anlayın.ne yapacağımızı bilemez durumdayız.çok yorulduk.çok yıprandık.
Allah iyiligini versinAllah herşeyi zamanında veriyor... iyiki şuan bu acıyı çekiyprum dedim şuan. Ya gebeyken olsa bişey olsa çocuğa onun acısı hiç geçmezdi. Bu arada böbrek taşı yüzünden böbreğini kaybetti diye okudum ödüm zıpladı ilk
Çok istemiştim sağlıkla ilgili bir branş okumayı, çok alakasız bir bölüm okudum, çekmece diploması sahibiyimVallahi. Tekrar okuyasım geldi
Bir tane oğlum var, ikinci bebek istiyoruz ama olmuşken kız olsa baldan tatlı olurdu.. oğluma ovulasyon günü ilişki ile hamile kaldım.. şimdi kendimce önlem alarak 1 gün önce bırakıyorum.. ama bu ay yumurta çatladı mı bilmiyorum. 7 ocakta piki gördüm, ertesi gün hala pozitifti.. çok fazla hesap kitap yapınca da böyle oluyor işte.. Allah'ın sopası yok
Tamm canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsinTek bebekti,kızım oldu canim.
Bazen diyordum bugun canin bisy istiyor mi ya da bilecek mi diye neren agriyor diyordum
Her işte bir hayır vardır derler ya çok şükür ki bu acıyı hamileyken yaşamayacaksin.
Insallah düşürürsün taslarida kurtulursun.Sonra da bebis geliirrr
2 gün önce 39.75 ti güzel Yükselmiş mi yA sanki az banamı öyle geliyor kızlar
Canımmm geçer de nasıl geçecek o önemli Allahtan ben cuma istanbula gidiyorum soğuk ama hazır tatilken değerlendirelim kafamız dağılsın dedikBat a son 10 gün... geçmiyooooorrr
Kafamda temizlik var eve genel temizlik yapacağım perdeleri yıkıcam camlar halılar koltuklar silinecek falan ama onlarıda şimdi yapamıyorum ki mecbur adet zamanını beklemek zorundayım çalışmayınca da evde zaman geçmiyorCanımmm geçer de nasıl geçecek o önemli Allahtan ben cuma istanbula gidiyorum soğuk ama hazır tatilken değerlendirelim kafamız dağılsın dedik
Sende bul bişeyler geçsin zamann
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Çok saol canım.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin yaşatsın bu mutluluğuHayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimki de beni elinden gelse saatlerce yataktan kaldırmıyor ayaklarımı havaya kaldırıyor falan. Adamlara da kafayı yedirttikBenimki de ayaklarına ip bağlayıp tavana assak olmaz mı diyor
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adiniza :) insaallah sağlıkla elinize almak nasip olurKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Amin canım.Çok saol canım.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin yaşatsın bu mutluluğu
Amin canım teşekkürler.Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamandaHayırlı olsun çok sevindim sizin adiniza :) insaallah sağlıkla elinize almak nasip olur
Çok sevindim canım maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?