Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya zihnimize de aşk olsun yani. Nasıl oynuyor bizle. Resmen hamile olduğumdan emin gibi oluyorum sonra hüsran. Neyse hayırlı zamanda olsun canım öyle dua edelim
Bide ben başak burcuyum hani burçlara çok inanmam ama geneli böyleyiz
Taktım mı takarım ayak bağım olur illa olacak istediğim şey önümdeki tüm engelleri silip süpürmeyi isterim
Ama kısmet işte neyi istediysem zor oldu bunu da biliyorum sonu aydınlık ama sıkıntı da oluyor işte

Yaaaaaa vardır herşeyin bir zamanı. Biz beklentiler doğrultusunda yıkılıyoruz burda 10 - 6 yıldır deneyip hamile haberi alanları gördük. Herşey Allah’tan ümidini kesip yıkılma. Biraz bebek fikrini uzaklaştırın kafanızdan biraz dinlenin kendinize gelin kafanızı toparlayın. ( bu arada tv izliyorum kadın anlatıyor yıllardır tedavi ilaç kullandım hamile kalmak için diyor en son herşeyi bırakmış tedaviyide tesadüfen gitmiş gebeliğini öğrenmiş ) hayat mucizelerle dolu.

VosVos35 sana bu ayki seruvenimden azcik bisey anlatacan canim ben 10 ararikta enson adeti gordukten sonra 18 inde hsg gektim sonra o ayki ilk iliski 23 de baslayim 2 gyn arayla guya denimce yumurtlama dunume denk getirmeye calisiyordum ama hangi gun oldugundan da emin degildim tabi o ayri neyse taki ocak 4 te ben kan tahlili yaptim negatif gorunce ondan sonra bi tuhav oldum nasilsa bu ay tutmamis artik iliskide istemiyordum tekrar adet olmayi bekliyordum kendimce ne komikk ya derken ayin 10 unda bi leke sinra 1 leke daha 2 gun sonra bi leke kasik agrisi siddetli bi agri ama o neydi hala anlamis degilim yani ayin 15 artik yeter dedim regl gelmiyor bu agrilar lekeler ne oluyor diye bi test cift cizgi cok uzattim hayatim yani inaninki bu islwr hesap kitaba bakmiyor bakmiyor belki aramizda bana kizacak kizlar olacak ama rabbim ol dedikten sonra hic ummadigin anda oluyor ya ben kisirlik bonumune gittim bu ayin 26 altidinda gel asilama yapulacak sana dedi dr tam tedaviye adaysin dedi hani ne oldu allah mucizemi coktan nasip etmiste benim hberim yok lutfen kendinize iyi bakin kuzlar umut herzaman varr

Tamm canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsin

2 gün önce 39.75 ti güzel Yükselmiş mi yA sanki az banamı öyle geliyor kızlar

Ben anlamıyorym bu bilgilerden hiç yaşamadığım için amma velakin %60 a kadar normal diye okumuştum. Seninkide tam bence bozma moral. Şimdi bilgililer konuşur bakalmm

Bat a son 10 gün... geçmiyooooorrr
Canımmm geçer de nasıl geçecek o önemli Allahtan ben cuma istanbula gidiyorum soğuk ama hazır tatilken değerlendirelim kafamız dağılsın dedik
Sende bul bişeyler geçsin zamann

Canımmm geçer de nasıl geçecek o önemli Allahtan ben cuma istanbula gidiyorum soğuk ama hazır tatilken değerlendirelim kafamız dağılsın dedik
Sende bul bişeyler geçsin zamann
Kafamda temizlik var eve genel temizlik yapacağım perdeleri yıkıcam camlar halılar koltuklar silinecek falan ama onlarıda şimdi yapamıyorum ki mecbur adet zamanını beklemek zorundayım çalışmayınca da evde zaman geçmiyor
Adete 10 gün kala 8 gün kala hamile olduğunu öğrenenler vardı bizim neden çıkmıyor ya

Çok saol canım.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin yaşatsın bu mutluluğu
Amin canım.

Listede adet olup haber vermeyenler var galiba canım bence 15 ocağa kadar olan herkesi sil. Varsa yeni bat yada hamile olan haber versinler. Liste yenilenmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…