Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki de beni elinden gelse saatlerce yataktan kaldırmıyor ayaklarımı havaya kaldırıyor falan. Adamlara da kafayı yedirttik
Benimki de ayaklarını kaldıracağım derken kasıp geri çıkartıyorsun diyor kızlar. Sizce kasıp Rahime gitmesini engelliyor olabilirliyim. Hiç kaldırmadan da olmaz ki değil mi

Kızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim

Gözün aydınnnnnn hayırlı olsunnnn Allah sağlıkla kucağına aldırsın...
Evetttt topiği sıra sıra devralalım bence devralan gebiş kalıyor kızlarrrr

Yok yok bekle canım bişeyler bul derken temizlik dışında şeyler demek istedim
Aynen ya varsa çıkıyor bir şekilde yada belli ediyor
Bugün diyorum bence hamile olsam bir şekilde değişiklik hissederim ya ne bileyim farklı olur gibi

Ayni durum benimde başıma geldi gecen sene. Karsilastigim kisi hamile kalip dogum yapti bile
Sen neden geldin sorusunu sorarken ki bakışları insanı delip geciyor.

Simayinannesi P u d i n g Ben yazimda belirtmistim, simdi birileri arayip sormaya baslar hayirdir niye doktordasin diye. Demin birinden mesaj geldi, hastenedeki kiz mesaj atmis ama numarami nerden buldu mechul. Sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz arada dm'den yazardi bisey diycegi zaman. Simdi de oyle yapma secenegi varken, veya ordan numarami isteyebilecekken gitmis baska bi akrabadan numarami almis, sagolsun duyurmus bile hastanede dolandigimi. Ya ben bu insanlari cidden anlamiyorum

Rahim filminde bişey yokmuş be kuzum korkutma kendini bende çok korkuyordum ama çektiren arkadaşlarım anestesiz bile çok ağrın olmuyo adet sancısı gibi dediler bebiş için dayanırsın çatlatma iğnesinde de ihtimal yine %25. İnşallah hiç birine gerek kalmadan olur beybin

Teşekkür ederim canım benim sizler de olmasanız depresyon kapıda.. erkenden gelebilir adetim.. ben de aslan pençesi alıp başlamayı düşünüyorum.. her ay bir şeyler deniycez mecbur :)

Evet kobaylık forever denemekten zarar çıkmaz neticede “ya tutarsa” :)

Asıl sen olmasan kimin deneyimlerinden faydalanıcaz biz, elbet güzelliklerde paylaşıcaz burda ümidini kaybetme yeterki

Aynen bende diyorum belirti verir İlla ki diyorum ama yok belirti falan

Benimki de beni elinden gelse saatlerce yataktan kaldırmıyor ayaklarımı havaya kaldırıyor falan. Adamlara da kafayı yedirttik
Bide diyor herkes böyle mi hamile kalmış. kaynanamın maşallah 10 çocuğu var gözümün önüne o geldi dedim bilmem ki herkeste böyle değildir herhalde

Gayet normal canım.Önünde upuzun bir yol var böyle zehir etmeyin kendinize.

Gözünaydınnnn
Tuttu topik totemin
Aynen öyle canım.Rabbim nasip etti şükürler olsun.Darisi size ama daha çok yolun başındayım pazartesi gidip kan vericem.Sonra kese kalp atışı falan var.Artık dualarınızı bekliyorum.Bende size bol bol dua edicem.Hepiniz insallah bir an önce bu mutluluğu yaşayın

Benimki de ayaklarını kaldıracağım derken kasıp geri çıkartıyorsun diyor kızlar. Sizce kasıp Rahime gitmesini engelliyor olabilirliyim. Hiç kaldırmadan da olmaz ki değil mi
Canım aslında doğru bence bende kendimi düzelteyim derken birden çıktığı oluyor germemek lazım karnı

Arkadasim bu kadar robot gibi yapmayin kendinizi.O ordan cikacak kadar kolay bisy mi yapisip kaliyor rahim akintisina.Cidden zehir etmeyin kendinize bu kadar.

Yok artık
Sadece bozardım sanırım,affetmem.

1. Ezmu0810 21 aralık
  2. B Birgaripask93 21 aralık
  3. DlnOrhn 21 aralık
  4. Sanderling 21 aralık
  5. @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
  6. M mese92 22 aralık
  7. @Pumpkin_35 23 aralık
  8. arkeolog01 25 aralık
  9. U Urkuttt 25 aralık
  10. M Mutluluk27 26 aralık
  11. ankarali_94 26 aralık
  12. Lilly2008 26 aralık
  13. Moon1224 26 aralık
  14. B Berazberaz 26 aralık
  15. B Bayan evcil 28 aralık
  16. Dilek1995 29 aralık
  17. H hby88 30 aralık
  18. M melanees 30-31 aralık
  19. Sessizgemi86 1 ocak
  20. kubra5505 1 ocak
  21. @compeng 2 ocak
  22. tugken 2 ocak
  23. Esmer65 2 ocak
  24. R4bi4 3 ocak
  25. Bearhug 6 ocak
  26. gizemlii123 6 ocak
  27. @poga 6 ocak
  28. A Aysmit 9 ocak
  29. @Sibelak85 10 ocak
  30. @Elya35 10 ocak
  31. juliet55 11 ocak
  32. M meyraacnl 14 ocak
  33. hiranur3419 15 ocak
  34. E ela basak 16 ocak
  35. @Yukakita 16 ocak
  36. Nilay korkmaz 17 ocak
  37. -Gul- 17 ocak

Nasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…