- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Benimki de ayaklarını kaldıracağım derken kasıp geri çıkartıyorsun diyor kızlar. Sizce kasıp Rahime gitmesini engelliyor olabilirliyim. Hiç kaldırmadan da olmaz ki değil miBenimki de beni elinden gelse saatlerce yataktan kaldırmıyor ayaklarımı havaya kaldırıyor falan. Adamlara da kafayı yedirttik
Kızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Yok yok bekle canım bişeyler bul derken temizlik dışında şeyler demek istedimKafamda temizlik var eve genel temizlik yapacağım perdeleri yıkıcam camlar halılar koltuklar silinecek falan ama onlarıda şimdi yapamıyorum ki mecbur adet zamanını beklemek zorundayım çalışmayınca da evde zaman geçmiyor
Adete 10 gün kala 8 gün kala hamile olduğunu öğrenenler vardı bizim neden çıkmıyor ya
Ayni durum benimde başıma geldi gecen sene. Karsilastigim kisi hamile kalip dogum yapti bile
Sen neden geldin sorusunu sorarken ki bakışları insanı delip geciyor.
Umutlar umutlar ... eşim diğer ayda olmazsa tekrar gidelim diyor rahim filmi demişti doktor daha once bende ertelemiştim şimdi onu nasıl çektırırım kara kara onuda düşünüyorum.... sorunumuz yok sukur ama belki aşılama catlatma yaparlar belki diyor esim
Ooo hayırlı olsun başkanKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
2 gün önce 39.75 ti güzel Yükselmiş mi yA sanki az banamı öyle geliyor kızlar
Kızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Teşekkür ederim canım benimsizler de olmasanız depresyon kapıda.. erkenden gelebilir adetim.. ben de aslan pençesi alıp başlamayı düşünüyorum.. her ay bir şeyler deniycez mecbur :)
Amin Allah razı olsun canım.Artık sizden bekliyorum güzel haberleriÇok sevindim canım maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Canim cok sevindim. Tebrik ederim.Kızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Bnde dusunmedim degil yaniiiGözün aydınnnnnn hayırlı olsunnnnAllah sağlıkla kucağına aldırsın...
Evetttt topiği sıra sıra devralalım bencedevralan gebiş kalıyor kızlarrrr
Aynen bende diyorum belirti verir İlla ki diyorum ama yok belirti falanYok yok bekle canım bişeyler bul derken temizlik dışında şeyler demek istedim
Aynen ya varsa çıkıyor bir şekilde yada belli ediyor
Bugün diyorum bence hamile olsam bir şekilde değişiklik hissederim ya ne bileyim farklı olur gibi
Bide diyor herkes böyle mi hamile kalmış. kaynanamın maşallah 10 çocuğu var gözümün önüne o geldi dedim bilmem ki herkeste böyle değildir herhaldeBenimki de beni elinden gelse saatlerce yataktan kaldırmıyor ayaklarımı havaya kaldırıyor falan. Adamlara da kafayı yedirttik
Aynen öyle canım.Rabbim nasip etti şükürler olsun.Darisi size ama daha çok yolun başındayım pazartesi gidip kan vericem.Sonra kese kalp atışı falan var.Artık dualarınızı bekliyorum.Bende size bol bol dua edicem.Hepiniz insallah bir an önce bu mutluluğu yaşayınGayet normal canım.Önünde upuzun bir yol var böyle zehir etmeyin kendinize.
Gözünaydınnnn
Tuttu topik totemin
Canım aslında doğru bence bende kendimi düzelteyim derken birden çıktığı oluyor germemek lazım karnıBenimki de ayaklarını kaldıracağım derken kasıp geri çıkartıyorsun diyor kızlar. Sizce kasıp Rahime gitmesini engelliyor olabilirliyim. Hiç kaldırmadan da olmaz ki değil mi
Benimki de ayaklarını kaldıracağım derken kasıp geri çıkartıyorsun diyor kızlar. Sizce kasıp Rahime gitmesini engelliyor olabilirliyim. Hiç kaldırmadan da olmaz ki değil mi
Simayinannesi P u d i n g Ben yazimda belirtmistim, simdi birileri arayip sormaya baslar hayirdir niye doktordasin diye. Demin birinden mesaj geldi, hastenedeki kiz mesaj atmis ama numarami nerden buldu mechul. Sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz arada dm'den yazardi bisey diycegi zaman. Simdi de oyle yapma secenegi varken, veya ordan numarami isteyebilecekken gitmis baska bi akrabadan numarami almis, sagolsun duyurmus bile hastanede dolandigimi. Ya ben bu insanlari cidden anlamiyorum
Amin amin çok aminİnşallah gülüm hepimiz müjdeyi verelim, hepimiz sevinelim
Aminn canımMerhaba kızlar nasılsınız.
Hamileler var sanırım hayırlı olsun. Darısı bizlere inş.
Amin canım.Rabbim sanada nasip etsin bu mutluluğu canimOoo hayırlı olsun başkansımsıkı tutunsun sana yavrun inşalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?