- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Yuuuhhhh diyorumSimayinannesi @P u d i n g Ben yazimda belirtmistim, simdi birileri arayip sormaya baslar hayirdir niye doktordasin diye. Demin birinden mesaj geldi, hastenedeki kiz mesaj atmis ama numarami nerden buldu mechul. Sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz arada dm'den yazardi bisey diycegi zaman. Simdi de oyle yapma secenegi varken, veya ordan numarami isteyebilecekken gitmis baska bi akrabadan numarami almis, sagolsun duyurmus bile hastanede dolandigimi. Ya ben bu insanlari cidden anlamiyorum
Amin canım çok saol.İnşallah canım senden de en kısa zamanda güzel haberler bekliyorumCanim cok sevindim. Tebrik ederim.
Saglikla gelsin bebisin
Insallah bende ilk tedavide hamile kalirim
Aynen öyle canım.Rabbim nasip etti şükürler olsun.Darisi size ama daha çok yolun başındayım pazartesi gidip kan vericem.Sonra kese kalp atışı falan var.Artık dualarınızı bekliyorum.Bende size bol bol dua edicem.Hepiniz insallah bir an önce bu mutluluğu yaşayın
Olsun :) keşke tekrar okusaydınÇok istemiştim sağlıkla ilgili bir branş okumayı, çok alakasız bir bölüm okudum, çekmece diploması sahibiyim
Hayırlı olsunnnnnn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Öyle dediğin doğru kuzucuum da yaş geçio 42 43 oldumYaaaaaavardır herşeyin bir zamanı. Biz beklentiler doğrultusunda yıkılıyoruz burda 10 - 6 yıldır deneyip hamile haberi alanları gördük. Herşey Allah’tan ümidini kesip yıkılma. Biraz bebek fikrini uzaklaştırın kafanızdan biraz dinlenin kendinize gelin kafanızı toparlayın. ( bu arada tv izliyorum kadın anlatıyor yıllardır tedavi ilaç kullandım hamile kalmak için diyor en son herşeyi bırakmış tedaviyide tesadüfen gitmiş gebeliğini öğrenmiş ) hayat mucizelerle dolu.
Evet canım az çok takip ettim mesajlardan hikayeni. Benim endişem çalışmayı erken bırakmış olmaktan da kaynaklı. Son çalışma tutmuş olsa testte çıkması lazım diye düşündüm. O tutmadıysa başka da yok zaten.. üç güne belli olur artık..VosVos35 sana bu ayki seruvenimden azcik bisey anlatacan canim ben 10 ararikta enson adeti gordukten sonra 18 inde hsg gektim sonra o ayki ilk iliski 23 de baslayim 2 gyn arayla guya denimce yumurtlama dunume denk getirmeye calisiyordum ama hangi gun oldugundan da emin degildim tabi o ayri neyse taki ocak 4 te ben kan tahlili yaptim negatif gorunce ondan sonra bi tuhav oldum nasilsa bu ay tutmamis artik iliskide istemiyordum tekrar adet olmayi bekliyordum kendimce ne komikk ya derken ayin 10 unda bi leke sinra 1 leke daha 2 gun sonra bi leke kasik agrisi siddetli bi agri ama o neydi hala anlamis degilim yani ayin 15 artik yeter dedim regl gelmiyor bu agrilar lekeler ne oluyor diye bi test cift cizgi cok uzattim hayatim yani inaninki bu islwr hesap kitaba bakmiyor bakmiyor belki aramizda bana kizacak kizlar olacak ama rabbim ol dedikten sonra hic ummadigin anda oluyor ya ben kisirlik bonumune gittim bu ayin 26 altidinda gel asilama yapulacak sana dedi dr tam tedaviye adaysin dedi hani ne oldu allah mucizemi coktan nasip etmiste benim hberim yok lutfen kendinize iyi bakin kuzlar umut herzaman varr
Amin canım çok saol.Rabbim sanada bu mutluluğu nasip etsinHayırlı olsunnnnnn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
- @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- B bibliyofil_k 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
-Gul- 17 ocak
Aminnn insaAllahAmin canım teşekkürler.Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda
Allah isteyen herkese nasip etsin canım ^^ ovu testinde koyu çıktıysa test yap zaten bende ilk ovu testi yapmıştım normalden koyuyduCanEs canım benim yumurtlama 4 ocakta pik yaptI ondan bat ya yarın ya da cumaya ertelenmiş oldu. Bugün ovulasyon testim koyu cıktı baya. Yarın gebelik testi yapıcam adet olmazsam. Lütfen dua et bana hayırlı haber alayım.
İnşallah canım devamı gelecek güzel haberlerinnAmin Allah razı olsun canım.Artık sizden bekliyorum güzel haberleri
Canını sıkma canım emin ol hiç beklemediğin anda alacaksın müjdeyi içini ferah tut ^^merhaba, benim adetim bu ay baya gecikti.
yeni bat : 12 şubat.
Amin cok saol canim.Cidden uğur getirdi resmen topigi almak bebişimin kalp atısını duyıyım devredicem bende.Bakalım benden sonrada böyle devam edicek mi inşallah devam ederGözün aydınnnnnn hayırlı olsunnnnAllah sağlıkla kucağına aldırsın...
Evetttt topiği sıra sıra devralalım bencedevralan gebiş kalıyor kızlarrrr
Amin insaallah hepimize nasip eder. :)Yapmak istiyorum ama korkuyorum dün negatifti. Ovulasyon da baya silikti. Bugün birden koyu oldu ovulasyon. Yarın sabah yapim dedim gebelik testini. Sabredebilirsem:)Allah isteyen herkese nasip etsin canım ^^ ovu testinde koyu çıktıysa test yap zaten bende ilk ovu testi yapmıştım normalden koyuydu
Aminnn. Inşallah canımAmin canım çok saol.Rabbim sanada bu mutluluğu nasip etsin
Erken test al varsa çıkar zaten iyi sabrediyorsunuz ben bat günümü unutmuştum da ondan geç kaldım o ara işler yoğundu yoksa 1 hafta önceden başlamıştım önceki aylarda test yapmayaAmin insaallah hepimize nasip eder. :)Yapmak istiyorum ama korkuyorum dün negatifti. Ovulasyon da baya silikti. Bugün birden koyu oldu ovulasyon. Yarın sabah yapim dedim gebelik testini. Sabredebilirsem:)
Nasılsın canım? Yavrular nasıl? Herşey yolundadır inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin canım ^^ ovu testinde koyu çıktıysa test yap zaten bende ilk ovu testi yapmıştım normalden koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?