Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yuuuhhhh diyorum sanane deyip agzinin payini vermek lazim boyle insanlarin.

Stresle gecirme bu guzel zamanini ama.Bunlar zaten normal seyler.Hamile kalinca bambaska bi doneme geciyor insan.Sana özgü gb dusunup olumsuz dusunme sakin.Sen en onemli ilk adimi tamamladin.
Allah hep iyi haberler nasip etsin

plojovic valla git gide robotlaşıyoruz çok haklısın bundan sonra ne zaman istersek biraz kendi haline bırakacaz

Öyle dediğin doğru kuzucuum da yaş geçio 42 43 oldum ( ah keşke 30 larda olsam hiç acele etmem.20 li yaşlarında acele edenlerede hayret ediyorum.

CanEs canım benim yumurtlama 4 ocakta pik yaptI ondan bat ya yarın ya da cumaya ertelenmiş oldu. Bugün ovulasyon testim koyu cıktı baya. Yarın gebelik testi yapıcam adet olmazsam. Lütfen dua et bana hayırlı haber alayım.

Evet canım az çok takip ettim mesajlardan hikayeni. Benim endişem çalışmayı erken bırakmış olmaktan da kaynaklı. Son çalışma tutmuş olsa testte çıkması lazım diye düşündüm. O tutmadıysa başka da yok zaten.. üç güne belli olur artık..
mucizen sana sıkı sıkı tutunsun inşallah canım

merhaba, benim adetim bu ay baya gecikti.

yeni bat : 12 şubat.

Allah isteyen herkese nasip etsin canım ^^ ovu testinde koyu çıktıysa test yap zaten bende ilk ovu testi yapmıştım normalden koyuydu

Gözün aydınnnnnn hayırlı olsunnnn Allah sağlıkla kucağına aldırsın...
Evetttt topiği sıra sıra devralalım bence devralan gebiş kalıyor kızlarrrr
Amin cok saol canim.Cidden uğur getirdi resmen topigi almak bebişimin kalp atısını duyıyım devredicem bende.Bakalım benden sonrada böyle devam edicek mi inşallah devam eder

Allah isteyen herkese nasip etsin canım ^^ ovu testinde koyu çıktıysa test yap zaten bende ilk ovu testi yapmıştım normalden koyuydu
Amin insaallah hepimize nasip eder. :)Yapmak istiyorum ama korkuyorum dün negatifti. Ovulasyon da baya silikti. Bugün birden koyu oldu ovulasyon. Yarın sabah yapim dedim gebelik testini. Sabredebilirsem:)

Amin insaallah hepimize nasip eder. :)Yapmak istiyorum ama korkuyorum dün negatifti. Ovulasyon da baya silikti. Bugün birden koyu oldu ovulasyon. Yarın sabah yapim dedim gebelik testini. Sabredebilirsem:)
Erken test al varsa çıkar zaten iyi sabrediyorsunuz ben bat günümü unutmuştum da ondan geç kaldım o ara işler yoğundu yoksa 1 hafta önceden başlamıştım önceki aylarda test yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…