- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
Öyle dediğin doğru kuzucuum da yaş geçio 42 43 oldum( ah keşke 30 larda olsam hiç acele etmem.20 li yaşlarında acele edenlerede hayret ediyorum.
Yok artık
Sadece bozardım sanırım,affetmem.
Yuuuhhhh diyorumsanane deyip agzinin payini vermek lazim boyle insanlarin.
Benim de son 8 gecmiyor gerçekten ya pazartesi test yapcam bakalım inşallah bu ay güler yüzümBat a son 10 gün... geçmiyooooorrr
plojovic valla git gide robotlaşıyoruz çok haklısın bundan sonra ne zaman istersek biraz kendi haline bırakacaz
Adetin kaç gün geciktiKizlar ben kan sonucumu aldim. 1000.0 cikti. Doktor cok guzel dedi.. umarim rabbim sizlere de nasip eder
Keşke ben de unutabilseydim:))) dün yaptım ama işte umut kırıldı biraz. Elimde bi tane gebelik testi kaldı. Onu degerlendirmem lazım. Ondan yarın sabah kesin sonuç çıkar. Artık her şeyin hayırlısı. Siz Nasılsıniz bebisler nasıl peki :)Erken test al varsa çıkar zaten iyi sabrediyorsunuz ben bat günümü unutmuştum da ondan geç kaldım o ara işler yoğundu yoksa 1 hafta önceden başlamıştım önceki aylarda test yapmaya
İyiyim canım bebeişlerde gayet iyiydi son gidişimizde doktor çok sağlıklı gebeliğin dedi. Analarının canını okuyorlar şimdiden yediğimi çıkarıyorum çoğu zaman ama geçecek inşallah ortalıkta açım diye dolanıyorumNasılsın canım? Yavrular nasıl? Herşey yolundadır inşallah
Aynen bende öyleyim işte canım taktı mı takıyorum olacak diye. Kendimi ikna ediyorum zamana bırak diye en fazla 1-2 saat düşünmeden duruyorum. Sonra yine araştırmalar belirtilere bakmalar. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah en kısa sürede bebişlerimiz gelirBide ben başak burcuyum hani burçlara çok inanmam ama geneli böyleyiz
Taktım mı takarım ayak bağım olur illa olacak istediğim şey önümdeki tüm engelleri silip süpürmeyi isterim
Ama kısmet işte neyi istediysem zor oldu bunu da biliyorum sonu aydınlık ama sıkıntı da oluyor işte
Kızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Inasllah canim seninkide seninledir insallah bi supriz yapar sana belki belli olnazEvet canım az çok takip ettim mesajlardan hikayeni. Benim endişem çalışmayı erken bırakmış olmaktan da kaynaklı. Son çalışma tutmuş olsa testte çıkması lazım diye düşündüm. O tutmadıysa başka da yok zaten.. üç güne belli olur artık..
mucizen sana sıkı sıkı tutunsun inşallah canım
Bebişler çok iyiler 9+2 olduk zaman geçiyormu geçmiyormu anlayamıyorum etrafımda çok negatif insan var bu yüzden aman aman keyfini çıkaramıyorum. Herkes nasıl bakacaksın nasıl yetişeceksin diye bir başlıyor ağzıma edip bırakıyor sağolsunlar. Sabah güzel haberlerini bekliyorum ^^Keşke ben de unutabilseydim:))) dün yaptım ama işte umut kırıldı biraz. Elimde bi tane gebelik testi kaldı. Onu degerlendirmem lazım. Ondan yarın sabah kesin sonuç çıkar. Artık her şeyin hayırlısı. Siz Nasılsıniz bebisler nasıl peki :)
O yüzden mi sıvı olduğu gibi akıyor çok şaşırdım ayrılıyor yani sıvıdanYani canim hicbisy cikmamasi mumkun degil zaten.Spermler meniden ayrilip zaten rahim sivisiyla ilerliyor.
Sevişmeninde tadını kacırmayin valla sonucta gerilmeler,hissiyat rahminde yapisini destekleyen seyler :)))))
Tebrikler canim hayirli olsunTebrik ederim, ne ugurlu topikmiş, yonetici olan hamile kaliyor
Nasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
DlnOrhn 21 aralık - @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
-Gul- 17 ocak
İnşallah canım inşallah hayırlısı ileeeAynen bende öyleyim işte canım taktı mı takıyorum olacak diye. Kendimi ikna ediyorum zamana bırak diye en fazla 1-2 saat düşünmeden duruyorum. Sonra yine araştırmalar belirtilere bakmalar. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah en kısa sürede bebişlerimiz gelir
Tesekkürler canım.Aynen çok ugurlu bi topiğimiz var.Artık patır patır hamile haberlerinizi duymak nasip olur inşallah banadaTebrik ederim, ne ugurlu topikmiş, yonetici olan hamile kaliyor
Nasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
DlnOrhn 21 aralık - @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
-Gul- 17 ocak
İnşallah gönlünden geçen gerçek olur ^^Canım 18 ocak yani yarın inşallah olmam :)
CanEs canım benim yumurtlama 4 ocakta pik yaptI ondan bat ya yarın ya da cumaya ertelenmiş oldu. Bugün ovulasyon testim koyu cıktı baya. Yarın gebelik testi yapıcam adet olmazsam. Lütfen dua et bana hayırlı haber alayım.
Hem karakter olarak insanlari kiramiyorum, afedersiniz agzima tukurseler "olsun ya onunda problemleri var" diye fazla empati kurarim, hem de agzinin payini versem alti ustu durumunu merak ettim der siyrilir. bende daha fazla dikkat cekerim bi "kansizlik(!)" icinof kardeslerim, hemsirelerim bu zamanin tabiri caizse bir putu var ki, adı elalem...ne yapsakta bir cogumuz onun bekledigi, istedigi sekilde yaşiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?