Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle dediğin doğru kuzucuum da yaş geçio 42 43 oldum ( ah keşke 30 larda olsam hiç acele etmem.20 li yaşlarında acele edenlerede hayret ediyorum.

Immmm şey deme öyle deme Olsunnn olur inşallah tez zamanda akışına bırakmalısın üzersen kendini zorlanırsın

Yok artık
Sadece bozardım sanırım,affetmem.

Yuuuhhhh diyorum sanane deyip agzinin payini vermek lazim boyle insanlarin.

Hem karakter olarak insanlari kiramiyorum, afedersiniz agzima tukurseler "olsun ya onunda problemleri var" diye fazla empati kurarim, hem de agzinin payini versem alti ustu durumunu merak ettim der siyrilir. bende daha fazla dikkat cekerim bi "kansizlik(!)" icin of kardeslerim, hemsirelerim bu zamanin tabiri caizse bir putu var ki, adı elalem...ne yapsakta bir cogumuz onun bekledigi, istedigi sekilde yaşiyoruz..

plojovic valla git gide robotlaşıyoruz çok haklısın bundan sonra ne zaman istersek biraz kendi haline bırakacaz

Yani canim hicbisy cikmamasi mumkun degil zaten.Spermler meniden ayrilip zaten rahim sivisiyla ilerliyor.
Sevişmeninde tadını kacırmayin valla sonucta gerilmeler,hissiyat rahminde yapisini destekleyen seyler :)))))

Erken test al varsa çıkar zaten iyi sabrediyorsunuz ben bat günümü unutmuştum da ondan geç kaldım o ara işler yoğundu yoksa 1 hafta önceden başlamıştım önceki aylarda test yapmaya
Keşke ben de unutabilseydim:))) dün yaptım ama işte umut kırıldı biraz. Elimde bi tane gebelik testi kaldı. Onu degerlendirmem lazım. Ondan yarın sabah kesin sonuç çıkar. Artık her şeyin hayırlısı. Siz Nasılsıniz bebisler nasıl peki :)

Nasılsın canım? Yavrular nasıl? Herşey yolundadır inşallah
İyiyim canım bebeişlerde gayet iyiydi son gidişimizde doktor çok sağlıklı gebeliğin dedi. Analarının canını okuyorlar şimdiden yediğimi çıkarıyorum çoğu zaman ama geçecek inşallah ortalıkta açım diye dolanıyorum Sizler nasılsınız baya uzak kaldım işten arkadaş çıktı tüm iş bana kaldı çok fazla takılamıyorum oyüzden

Aynen bende öyleyim işte canım taktı mı takıyorum olacak diye. Kendimi ikna ediyorum zamana bırak diye en fazla 1-2 saat düşünmeden duruyorum. Sonra yine araştırmalar belirtilere bakmalar. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah en kısa sürede bebişlerimiz gelir

Inasllah canim seninkide seninledir insallah bi supriz yapar sana belki belli olnaz

Bebişler çok iyiler 9+2 olduk zaman geçiyormu geçmiyormu anlayamıyorum etrafımda çok negatif insan var bu yüzden aman aman keyfini çıkaramıyorum. Herkes nasıl bakacaksın nasıl yetişeceksin diye bir başlıyor ağzıma edip bırakıyor sağolsunlar. Sabah güzel haberlerini bekliyorum ^^

Yani canim hicbisy cikmamasi mumkun degil zaten.Spermler meniden ayrilip zaten rahim sivisiyla ilerliyor.
Sevişmeninde tadını kacırmayin valla sonucta gerilmeler,hissiyat rahminde yapisini destekleyen seyler :)))))
O yüzden mi sıvı olduğu gibi akıyor çok şaşırdım ayrılıyor yani sıvıdan
Bana kalsa derim sonuçta canlı hareket edecekse girerler çıkmazlar diye bunu öğrendiğim iyi olduu çok teşekkürler

Kızlar,
Beni de ekler misiniz?
BAT 10 Şubat

İnşallah canım inşallah hayırlısı ileee

Canım 18 ocak yani yarın inşallah olmam :)

Canim 2 gun sonra catladigini varsayarsak 20side son gunun olabilir.
Bence testini harcama sabaha cumayi bekle ya da erken gebelik testi al :)

Öyle bi insansan malesef takmamayı öğrenmek gerek o zaman canım.Çünkü inan bana çocuğun olduktan sonra takıldığın hersey seni geri çeker ailene zarar verirsin.Böyle de kendine zarar veriyorsun.Hiç cevap bile yazmasan bi tepkidir sonucta.Onlarında seni üzmemek adına mesaj yazmama ihtimalleri vardı sonuçta ama bunu bile bile tercih edip seni düsünmediler..

Bu ay klomen kullanıyorum .Geçen ayda çatlatma iğnesi vurundum 13 gün sonra adet olmuştum iğne vurunduktan sonra. Bu ayda vurunursam çatlatma iğnesi 10 Şubatta adet olmam gerekiyo.Normalde 35+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…