Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim niye seni üzüyorlar ne haklari var buna. Sırf onun merakı yüzunden sen geriliyorsun. Zaten kadinlarin kadinlara ettigini kimse yapmaz.

Kimseye hesap vermek, durumunu anlatmak zorunda degilsin. Sen onunla ilgili hassas bir konuyu sorsan ne cevap verir kim bilir.

Bazilarina karsi sınirini koy. Benden tavsiye. Onlardan kıtmetli oldugunu da unutma

Ya Kızlar şu çörek otu kürüde bence bünyeden bünyeye değişiyor. Ben bu ay kullandım ama beklenen tarihten tam bir gün erken yumurtlamışım geciktiriyoe diyorlar ama. Sadece yararı gerçekten yumurtlama günü ağrısını baya hissetmişim bunu anladım.

Mesela ovulasyon zamani akintimiz farkli, sperme uygun beslemek tutmak icin ama bize o zaman sızı yapan bisy.Ama bizimde yumurta hucrelerimiz duruyor akintimizi atiyoruz.

Sperm hucreleride meni sivisinin icinde toplaniyor gibi dusun.

Tesekkürler canım.Aynen çok ugurlu bi topiğimiz var.Artık patır patır hamile haberlerinizi duymak nasip olur inşallah banada
Canim gözün aydın sen transfer yatıracaktın yanlış hatirlamiyorsam,yaptirdinmi??
Yoksa normal toplamı hamile kaldin

Çok teşekkür ederim insaallah guzel haberler verebilirim:) etrafı hiç takmayın. Allah yardimci olacaktır. Bazıları da eminim kiskanmislardir ikizlerinizi ondan canınızı sıkmak için de derler. Siz bu güzel zamanların tadını cikartin hiç umursamayin.

Karnım tok olduğunda çok mutlu oluyorum onun dışında açken ben ben değilim Sabah benide etiketle

Tebrikler canim hayirli olsun

Ben degil -Gul- arkadasimiz hamile :)

Haklisiniz ama "aman tadimiz kacmasin" modunda kim ne derse susuyorum veya uzaklasiyorum. Ama cevap vermedigim icin herkeste sagolsun ustume gelir. Sonuc: hala cevap vermem, hala gelen gelene. Bende kendi kendimi yerim. Bu huyumdan kurtulamiyorum malesef. En son buldugum cozum disari cikmamak, kimseyle gorusmemek. Boylece kimseyle yakin iliski kurmuyorum otomatikmen mesafe koyuyorum. İliskiyi devam ettirerek mesafe koymayi beceremiyorum:/

Haklisiniz, dedigim gibi koyabildigim mesafe kimseyle gorusmemek. Gorusurken o mesafeyi koruyamiyorum karsimdaki kirilmasin diye, bu ugurda da ben kiriliyorum. Kisir döngü gibi bisey oldu:/

Ah plojovic sabretmek cidden zor :)) yarın o diğer testle çıkmaz mj dersiniz? Yarın da çıkmazsa zaten paşa paşa kirmizilari beklicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…