- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canim niye seni üzüyorlar ne haklari var buna. Sırf onun merakı yüzunden sen geriliyorsun. Zaten kadinlarin kadinlara ettigini kimse yapmaz.Hem karakter olarak insanlari kiramiyorum, afedersiniz agzima tukurseler "olsun ya onunda problemleri var" diye fazla empati kurarim, hem de agzinin payini versem alti ustu durumunu merak ettim der siyrilir. bende daha fazla dikkat cekerim bi "kansizlik(!)" icinof kardeslerim, hemsirelerim bu zamanin tabiri caizse bir putu var ki, adı elalem...ne yapsakta bir cogumuz onun bekledigi, istedigi sekilde yaşiyoruz..
Ah ah kötü zamana denk geldik önceden hamile kalmak ne kadar kolaymış gerçekten deBide diyor herkes böyle mi hamile kalmış. kaynanamın maşallah 10 çocuğu var gözümün önüne o geldi dedim bilmem ki herkeste böyle değildir herhalde
hayırlı olsun canımKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Çok sevindimKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Benim de yarınnnn :)Canım 18 ocak yani yarın inşallah olmam :)
O yüzden mi sıvı olduğu gibi akıyor çok şaşırdım ayrılıyor yani sıvıdan
Bana kalsa derim sonuçta canlı hareket edecekse girerler çıkmazlar diye bunu öğrendiğim iyi olduu çok teşekkürler
Amin canım çok saol.Rabbim sanada en kısa zamanda bu mutluluğu nasip etsinÇok sevindim
Gözünaydın
Hayırlısıyla sağ salimm kucağına al inşalllah
Canim gözün aydınTesekkürler canım.Aynen çok ugurlu bi topiğimiz var.Artık patır patır hamile haberlerinizi duymak nasip olur inşallah banada
Amin canım inşalllah tüm isteyenlereAmin canım çok saol.Rabbim sanada en kısa zamanda bu mutluluğu nasip etsin
Çok teşekkür ederim insaallah guzel haberler verebilirim:) etrafı hiç takmayın. Allah yardimci olacaktır. Bazıları da eminim kiskanmislardir ikizlerinizi ondan canınızı sıkmak için de derler. Siz bu güzel zamanların tadını cikartin hiç umursamayin.Bebişler çok iyiler 9+2 olduk zaman geçiyormu geçmiyormu anlayamıyorum etrafımda çok negatif insan var bu yüzden aman aman keyfini çıkaramıyorum. Herkes nasıl bakacaksın nasıl yetişeceksin diye bir başlıyor ağzıma edip bırakıyor sağolsunlar. Sabah güzel haberlerini bekliyorum ^^
Saol canım.Evet tüp bebek transferim oldu.Bugün 8.günümdü canımCanim gözün aydınsen transfer yatıracaktın yanlış hatirlamiyorsam,yaptirdinmi??
Yoksa normal toplamı hamile kaldin
Karnım tok olduğunda çok mutlu oluyorum onun dışında açken ben ben değilimÇok teşekkür ederim insaallah guzel haberler verebilirim:) etrafı hiç takmayın. Allah yardimci olacaktır. Bazıları da eminim kiskanmislardir ikizlerinizi ondan canınızı sıkmak için de derler. Siz bu güzel zamanların tadını cikartin hiç umursamayin.
Tebrikler canim hayirli olsun
Öyle bi insansan malesef takmamayı öğrenmek gerek o zaman canım.Çünkü inan bana çocuğun olduktan sonra takıldığın hersey seni geri çeker ailene zarar verirsin.Böyle de kendine zarar veriyorsun.Hiç cevap bile yazmasan bi tepkidir sonucta.Onlarında seni üzmemek adına mesaj yazmama ihtimalleri vardı sonuçta ama bunu bile bile tercih edip seni düsünmediler..
Canim niye seni üzüyorlar ne haklari var buna. Sırf onun merakı yüzunden sen geriliyorsun. Zaten kadinlarin kadinlara ettigini kimse yapmaz.
Kimseye hesap vermek, durumunu anlatmak zorunda degilsin. Sen onunla ilgili hassas bir konuyu sorsan ne cevap verir kim bilir.
Bazilarina karsi sınirini koy. Benden tavsiye. Onlardan kıtmetli oldugunu da unutma
Cok tebrik ederm Rabbm sag salim kucagina almayi nasip etsn insallahAmin Allah razı olsun canım.Artık sizden bekliyorum güzel haberleri
Ay maşallah sağlıkla büyür gelişir inşllahSaol canım.Evet tüp bebek transferim oldu.Bugün 8.günümdü canım
Insalah kuzuummm gerek kalmasada olur :) bu ay :)Canim cok sevindim. Tebrik ederim.
Saglikla gelsin bebisin
Insallah bende ilk tedavide hamile kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?