Ben degil-Gul- arkadasimiz hamile :)
Haklisiniz ama "aman tadimiz kacmasin" modunda kim ne derse susuyorum veya uzaklasiyorum. Ama cevap vermedigim icin herkeste sagolsun ustume gelir. Sonuc: hala cevap vermem, hala gelen gelene. Bende kendi kendimi yerim. Bu huyumdan kurtulamiyorum malesef. En son buldugum cozum disari cikmamak, kimseyle gorusmemek. Boylece kimseyle yakin iliski kurmuyorum otomatikmen mesafe koyuyorum. İliskiyi devam ettirerek mesafe koymayi beceremiyorum:/
Haklisiniz, dedigim gibi koyabildigim mesafe kimseyle gorusmemek. Gorusurken o mesafeyi koruyamiyorum karsimdaki kirilmasin diye, bu ugurda da ben kiriliyorum. Kisir döngü gibi bisey oldu:/
Amin canım insallah kucagima aldığım gunleride görürümAy maşallah sağlıkla büyür gelişir inşllah
O zaman hep tok olmaliiKarnım tok olduğunda çok mutlu oluyorum onun dışında açken ben ben değilimSabah benide etiketle
Ahplojovic sabretmek cidden zor :)) yarın o diğer testle çıkmaz mj dersiniz? Yarın da çıkmazsa zaten paşa paşa kirmizilari beklicektim
Iste o zaman cocugumu disari cikarmayim diyemeyeceksin.Yeri gelecek denk geleceksin.
Aslinda şu var bi soru sorulur sen gecti sanirsin ama en savunmasiz aninda beynin hatirlatir.O yuzden oncelikle herkes istedigini diyebilir ama bnm ne dusundugum onemli diyerek arindir kendini.Oncelikle icin rahat kimseyi kirmadin.
Insanlar sana birsuru sey sorabilir diyebilir ama senin işin inancınla❤
Inşallah ama benim vajinismus geçmişim var sadece bir kere alttan muayene oldum şimdiye kadar ve vajinaya bir alet yerlestiriliyormus bide ilaç skınca basınçla dayanamam diye çok korkuyorum bağırırım falan diyeRahim filminde bişey yokmuş be kuzum korkutma kendini bende çok korkuyordum ama çektiren arkadaşlarım anestesiz bile çok ağrın olmuyo adet sancısı gibi dediler bebiş için dayanırsınçatlatma iğnesinde de ihtimal yine %25. İnşallah hiç birine gerek kalmadan olur beybin
Aman da aman büyümüş kuzucuklar 10 haftalık olmuş.. maşallah sizeİyiyim canım bebeişlerde gayet iyiydi son gidişimizde doktor çok sağlıklı gebeliğin dedi. Analarının canını okuyorlar şimdiden yediğimi çıkarıyorum çoğu zaman ama geçecek inşallah ortalıkta açım diye dolanıyorumSizler nasılsınız baya uzak kaldım işten arkadaş çıktı tüm iş bana kaldı çok fazla takılamıyorum oyüzden
Beslenme şekilleri hayat tarzları daha sağlıklı olduğu için haklısınAh ah kötü zamana denk geldik önceden hamile kalmak ne kadar kolaymış gerçekten de
Yarın tutabilirsem yapmaycagim testi. Aynen cuma daha garanti. Ama sabirsizlik beni yedi bitirdiÇıkmama ihtimali çok :) Ama çıkabilirde kim bilir.Katlayan bi değerden bahsediyoruz 1 gunde bile cok farkli oluyor hersey.Cuma sabahı daha garanti olabilor sadece.
Sen yarına guzel planlar yap,aksamada bi sinema fln ayarla esinle :) Bi yorulup uyuyun cabuk gecsin gün :)))))
Anladım canım çok sağolMesela ovulasyon zamani akintimiz farkli, sperme uygun beslemek tutmak icin ama bize o zaman sızı yapan bisy.Ama bizimde yumurta hucrelerimiz duruyor akintimizi atiyoruz.
Sperm hucreleride meni sivisinin icinde toplaniyor gibi dusun.
İnşallah geçer kendimi çok kötü hissediyorum malesef hiç tadım yok içtiğim suyun bile tadı yok pazartesi tam 10 haftayı dokdurcaz inşallah ^^Aman da aman büyümüş kuzucuklar 10 haftalık olmuş.. maşallah sizegeçecek canım sabret. 1 ay sonra bulantı tamamen bitmiş olur Allah'ın izniyle
Ay hadi inşallah olmayız canım ağrın varmış benim ara ara ağrım oluyorBenim de yarınnnn :)
Anladm kuzucum hayirlisi olur insallahAdetimin üstünden bi hafta geçmediği için yapmadılar kan tahlili
Benim de ara ara oluyor sızlama şeklinde. Bir de göğüslerim büyüdüAy hadi inşallah olmayız canım ağrın varmış benim ara ara ağrım oluyor
Sakın meraklanma canım onlar anneden önce birbirine alışkın olacak. Düşünsene içerde birlikte gelişiyorlar, büyüyorlar.. doğduktan sonra da yan yana oldukça çok da huzursuzluk çıkarmazlar.. ilk başta yanında biri olur, birkaç hafta içinde rutine bağlarsın bez değiştirme, emzirme işini.. uykuya muhtemelen beraber dalacaklardır, geniş bir beşik al yan yana yatır bence. Zaten pek hareket edemiyorlar, kollarını sardın mı tamam :) hiç korkma, kimseyi de dinleme.. Allah büyük, bakan nasıl bakıyor, ben de öyle bakarım de.. gül geç.. belli ki kıskanıyorlar ve maksat seni üzmek..Bebişler çok iyiler 9+2 olduk zaman geçiyormu geçmiyormu anlayamıyorum etrafımda çok negatif insan var bu yüzden aman aman keyfini çıkaramıyorum. Herkes nasıl bakacaksın nasıl yetişeceksin diye bir başlıyor ağzıma edip bırakıyor sağolsunlar. Sabah güzel haberlerini bekliyorum ^^
Ay hadi inşallah hamilesindir canım ya benim de göğüslerimde ağrı var biraz sabah uyanınca çok oluyor ilk defa böyle oldu inşallah psikolojik değildir ya çok yoruldum her ay böyle beklemekten rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün de görelim o çift çizgiyiBenim de ara ara oluyor sızlama şeklinde. Bir de göğüslerim büyüdü
Amin canım inşallah. Ben sabah test yaptım çıkmadı. Göğüslerim her adet öncesinde buyur ama bu sefer az daha büyük gibi geldi bana. Hayırlısı olsun hakkımızdaAy hadi inşallah hamilesindir canım ya benim de göğüslerimde ağrı var biraz sabah uyanınca çok oluyor ilk defa böyle oldu inşallah psikolojik değildir ya çok yoruldum her ay böyle beklemekten rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün de görelim o çift çizgiyi
Günün geçsin3 gün falan öyle yap canım zor ama sabırAmin canım inşallah. Ben sabah test yaptım çıkmadı. Göğüslerim her adet öncesinde buyur ama bu sefer az daha büyük gibi geldi bana. Hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah herşey çok güzel olur ister istemez insanı zıvanadan çıkarıyorlar işte.. Yıldızımda düşük anında nazar değiyor sürünüyorum ki balayını bile acilde geçirmiş bir insanım çabuk etkileniyorum. İllaki herşey yoluna girecektir bende canımı sıktığımla kalacağımSakın meraklanma canım onlar anneden önce birbirine alışkın olacak. Düşünsene içerde birlikte gelişiyorlar, büyüyorlar.. doğduktan sonra da yan yana oldukça çok da huzursuzluk çıkarmazlar.. ilk başta yanında biri olur, birkaç hafta içinde rutine bağlarsın bez değiştirme, emzirme işini.. uykuya muhtemelen beraber dalacaklardır, geniş bir beşik al yan yana yatır bence. Zaten pek hareket edemiyorlar, kollarını sardın mı tamam :) hiç korkma, kimseyi de dinleme.. Allah büyük, bakan nasıl bakıyor, ben de öyle bakarım de.. gül geç.. belli ki kıskanıyorlar ve maksat seni üzmek..
Inşallah geçer de çıkar bebişimiz :)Günün geçsin3 gün falan öyle yap canım zor ama sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?