İnşallah canım benimInşallah geçer de çıkar bebişimiz :)
Şimdi ben ayın 3ü 4ü gibi yumurtladım. Geç döllenme olma şansım var mıİnşallah canım benim
Nazardan şüphe duydukça ihlâs-nas-felâk oku canım.. Allah kolaylık versin, güzel şeyler düşünmeye çalış, güzel hayaller kur.. cinsiyet öğreneceksiniz, alışveriş yapacaksınızİnşallah herşey çok güzel olur ister istemez insanı zıvanadan çıkarıyorlar işte.. Yıldızımda düşük anında nazar değiyor sürünüyorum ki balayını bile acilde geçirmiş bir insanım çabuk etkileniyorum. İllaki herşey yoluna girecektir bende canımı sıktığımla kalacağım
Canını sıkma canım emin ol hiç beklemediğin anda alacaksın müjdeyi içini ferah tut ^^
Nazardan şüphe duydukça ihlâs-nas-felâk oku canım.. Allah kolaylık versin, güzel şeyler düşünmeye çalış, güzel hayaller kur.. cinsiyet öğreneceksiniz, alışveriş yapacaksınızçok heyecanlı yaaa
inşallah...beklemek o kadar zorki.. bu ay sadece ovulasyon testi yapacağım ben.
Canım hiç bir fikrim yok ama umutsuzluğa kapılma daha erken diye belki çıkmadı testte bekleyelim bakalım dua et bol bolŞimdi ben ayın 3ü 4ü gibi yumurtladım. Geç döllenme olma şansım var mıhemen döllenme olsaydı çıkardı testte
Ben ovu testi yaptığım ay hamile kalamadım bi sonraki ay kaldım elimizden gelni yapıyoruz illaki olacak biraz uğraştırıyorlar işte onada yapacak birşey yok sabır eninde sonunda alacaksın kucağına bebişini ^^
Inşallah öyle olmuştur. Zaman geçtikçe yoruluyorum artıkCanım hiç bir fikrim yok ama umutsuzluğa kapılma daha erken diye belki çıkmadı testte bekleyelim bakalım dua et bol bol
Senmi benim her ay ağlıyorum artık yaInşallah öyle olmuştur. Zaman geçtikçe yoruluyorum artık
Aynen ben de. Çevremde de hep hamileler. Içim gidiyor. Hayaller kuruyorum hep beşiği söyle olsun falan diyeSenmi benim her ay ağlıyorum artık ya
Benim yeni bat 5 şubat canımNasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
DlnOrhn 21 aralık - @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- H hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- B bibliyofil_k 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
R4bi4 3 ocak - @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
Tweety22 10 ocak - @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- E ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
-Gul- 17 ocak
Bebişler çok iyiler 9+2 olduk zaman geçiyormu geçmiyormu anlayamıyorum etrafımda çok negatif insan var bu yüzden aman aman keyfini çıkaramıyorum. Herkes nasıl bakacaksın nasıl yetişeceksin diye bir başlıyor ağzıma edip bırakıyor sağolsunlar. Sabah güzel haberlerini bekliyorum ^^
Yok şahsenNasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
DlnOrhn 21 aralık - @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- H hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- B bibliyofil_k 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
R4bi4 3 ocak - @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
Tweety22 10 ocak - @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- E ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
-Gul- 17 ocak
Bende öyle canım seni çok iyi anlıyorum benim etrafımda herkes hamile Allah bizimde gönlümeze göre versin ya ne diyelim bizimde kaderimiz böyleymiş napalım Allah'tan umut kesilmezAynen ben de. Çevremde de hep hamileler. Içim gidiyor. Hayaller kuruyorum hep beşiği söyle olsun falan diye
Evet canım süpriz yaptı bize 1 beklerken 2 oldu geçen gittiğimde doktor rahme baktı dedim çok bakma 3. çıkar gibi geliyor korkuyorum dedim bir kahkaha attık Ben hiç düşünmemiştim aklımdanda ikizim olur diye hiç geçmemişti nasip kısmet Allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah ^^Ay canim maşallah ikizlerin mi olacak :) Ben de çok istiyorum ikizlerim olmasını. Ayyy yetişilir ya ne olacak ki, sanki bir tane olunca çok rahat bakılıyor, hepsinde acemisin yanı:) Tadını çıkar valla. Allah sağlıkla kucağını aldığını göstersin.
Aynen Allahtan umut kesilmez ama beklemek zor geliyor. Hiç olmazsa diye çok korkum varBende öyle canım seni çok iyi anlıyorum benim etrafımda herkes hamile Allah bizimde gönlümeze göre versin ya ne diyelim bizimde kaderimiz böyleymiş napalım Allah'tan umut kesilmez
İnşallah canım benim hftasonuna özel hastanete gidip kan vericem tabi dayanabilirsem8 gün geçmiş. 10 gün geçince net olur derler. 2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bize de umut verirsin hem :)
Canım benim de çok korkum oluyorsa yani dua etmekten bekleyip görmekten baksa çaremiz yok rabbim bizimde yüzümü görsün güzel haberlerini bekliyorumAynen Allahtan umut kesilmez ama beklemek zor geliyor. Hiç olmazsa diye çok korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?