Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nazardan şüphe duydukça ihlâs-nas-felâk oku canım.. Allah kolaylık versin, güzel şeyler düşünmeye çalış, güzel hayaller kur.. cinsiyet öğreneceksiniz, alışveriş yapacaksınızçok heyecanlı yaaa

Aynen bide kına önerdiler korur dediler hafta sonu denicem bakalım bende bian önce belli olsada alışveriş yapsam diye bakıyorum ^^

inşallah...beklemek o kadar zorki.. bu ay sadece ovulasyon testi yapacağım ben.

Ben ovu testi yaptığım ay hamile kalamadım bi sonraki ay kaldım elimizden gelni yapıyoruz illaki olacak biraz uğraştırıyorlar işte onada yapacak birşey yok sabır eninde sonunda alacaksın kucağına bebişini ^^

Şimdi ben ayın 3ü 4ü gibi yumurtladım. Geç döllenme olma şansım var mı hemen döllenme olsaydı çıkardı testte
Canım hiç bir fikrim yok ama umutsuzluğa kapılma daha erken diye belki çıkmadı testte bekleyelim bakalım dua et bol bol

Aynen biz ne yaparsak bir yere kadar sonuçta nasipten öte köy yok canım.

Benim yeni bat 5 şubat canım

Ay canim maşallah ikizlerin mi olacak :) Ben de çok istiyorum ikizlerim olmasını. Ayyy yetişilir ya ne olacak ki, sanki bir tane olunca çok rahat bakılıyor, hepsinde acemisin yanı:) Tadını çıkar valla. Allah sağlıkla kucağını aldığını göstersin.

Yok şahsen

Aynen ben de. Çevremde de hep hamileler. Içim gidiyor. Hayaller kuruyorum hep beşiği söyle olsun falan diye
Bende öyle canım seni çok iyi anlıyorum benim etrafımda herkes hamile Allah bizimde gönlümeze göre versin ya ne diyelim bizimde kaderimiz böyleymiş napalım Allah'tan umut kesilmez

Evet canım süpriz yaptı bize 1 beklerken 2 oldu geçen gittiğimde doktor rahme baktı dedim çok bakma 3. çıkar gibi geliyor korkuyorum dedim bir kahkaha attık Ben hiç düşünmemiştim aklımdanda ikizim olur diye hiç geçmemişti nasip kısmet Allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah ^^

Bende öyle canım seni çok iyi anlıyorum benim etrafımda herkes hamile Allah bizimde gönlümeze göre versin ya ne diyelim bizimde kaderimiz böyleymiş napalım Allah'tan umut kesilmez
Aynen Allahtan umut kesilmez ama beklemek zor geliyor. Hiç olmazsa diye çok korkum var

Aynen Allahtan umut kesilmez ama beklemek zor geliyor. Hiç olmazsa diye çok korkum var
Canım benim de çok korkum oluyorsa yani dua etmekten bekleyip görmekten baksa çaremiz yok rabbim bizimde yüzümü görsün güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…