Amin canım ben hep ikizlerin olsun isterim rabbim ne güzel saba nasip etmiş Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin sağlıkla kucağına al meleklerini :)Evet canım süpriz yaptı bize 1 beklerken 2 oldu geçen gittiğimde doktor rahme baktı dedim çok bakma 3. çıkar gibi geliyor korkuyorum dedim bir kahkaha attık Ben hiç düşünmemiştim aklımdanda ikizim olur diye hiç geçmemişti nasip kısmet Allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah ^^
Insallah kuzum ama gecen ay esim iziyliydi. Biz biraz olayi abarttikInsalah kuzuummm gerek kalmasada olur :) bu ay :)
Ama tekrar idrar testi yaptım net bi şekilde bebişim varAnladm kuzucum hayirlisi olur insallah
Ooo masallah bebisler buyumusİnşallah geçer kendimi çok kötü hissediyorum malesef hiç tadım yok içtiğim suyun bile tadı yok pazartesi tam 10 haftayı dokdurcaz inşallah ^^
Bugün hasta olmam gerekiyordu amaa
Ilıskıden kac gun sonra yaptın cnm
Kan versene
Adetime iki gün kala test yaptım bundan daha silikti bugün adet olmam lazımdı tekrar yaptım daha net çok şükürIlıskıden kac gun sonra yaptın cnm
Vermek istedim ama bi hafta geçsin üstünden dedilerKan verseneHayırlı olsun canım hamişsin sankim ^^
ben adetimi geçti deyip yaptırmıştım önceki aylarda :)) neticede hamişsin bence hayırlı olsun canım ALlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahVermek istedim ama bi hafta geçsin üstünden dediler
Ya sabır diyorum. Valla ne kadar boş vakti olan insanlar var. Böyle kisilerin mutsuz oldugunu dusunuyorum. Baskalarinin açiklarini arayarak mutlu olmaya calisiyorlar.Haha kizlarplojovic Simayinannesi birkac saat once bahsettigim uzaktan akraba kiz hala biseylerin pesinde olmali ama artik jubilesini yaptigina inaniyorum. Bu kez de sosyal medya hesabima yukledigim fotograflara bakmis heralde ve yememis icmemis o kadar foto arasindan bi akrabanin bebegini koydugum fotografi begenmis fotograflarima bakarken yanlislikla mi begendi yoksa ozellikle bebegin oldugu fotografi mi begendi fikrim yok ama bi garip davrandigi kesin. Bilseydim bu konuda başlik acardim: "bu kiz ne yapmak istiyor,yorumlar misiniz" diye, her gelismeyi yazardim sizce ozellikle mi o fotoyu begenmis kansizligi yemedim anlaminda
Ne guzel bir goruntu
Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahben adetimi geçti deyip yaptırmıştım önceki aylarda :)) neticede hamişsin bence hayırlı olsun canım ALlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim acile git. Dişim çok agriyor. Hamilelik şüphem de var de. Ona gore ilac icecegim dersinVermek istedim ama bi hafta geçsin üstünden dediler
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNe guzel bir goruntutebrik ederim
Haha kizlarplojovic Simayinannesi birkac saat once bahsettigim uzaktan akraba kiz hala biseylerin pesinde olmali ama artik jubilesini yaptigina inaniyorum. Bu kez de sosyal medya hesabima yukledigim fotograflara bakmis heralde ve yememis icmemis o kadar foto arasindan bi akrabanin bebegini koydugum fotografi begenmis fotograflarima bakarken yanlislikla mi begendi yoksa ozellikle bebegin oldugu fotografi mi begendi fikrim yok ama bi garip davrandigi kesin. Bilseydim bu konuda başlik acardim: "bu kiz ne yapmak istiyor,yorumlar misiniz" diye, her gelismeyi yazardim sizce ozellikle mi o fotoyu begenmis kansizligi yemedim anlaminda
Insallah kuzum ama gecen ay esim iziyliydi. Biz biraz olayi abarttikartik esime işe git ne olur dedim. Simdide yorgun düştük Bu ay salladık yani. Yine de Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?