Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım ben hep ikizlerin olsun isterim rabbim ne güzel saba nasip etmiş Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin sağlıkla kucağına al meleklerini :)

Haha kizlar plojovic Simayinannesi birkac saat once bahsettigim uzaktan akraba kiz hala biseylerin pesinde olmali ama artik jubilesini yaptigina inaniyorum. Bu kez de sosyal medya hesabima yukledigim fotograflara bakmis heralde ve yememis icmemis o kadar foto arasindan bi akrabanin bebegini koydugum fotografi begenmis fotograflarima bakarken yanlislikla mi begendi yoksa ozellikle bebegin oldugu fotografi mi begendi fikrim yok ama bi garip davrandigi kesin. Bilseydim bu konuda başlik acardim: "bu kiz ne yapmak istiyor,yorumlar misiniz" diye, her gelismeyi yazardim sizce ozellikle mi o fotoyu begenmis kansizligi yemedim anlaminda

İnşallah geçer kendimi çok kötü hissediyorum malesef hiç tadım yok içtiğim suyun bile tadı yok pazartesi tam 10 haftayı dokdurcaz inşallah ^^
Ooo masallah bebisler buyumus yakinda cinsiyet haberlerini de alacagiz insallah

Ya sabır diyorum. Valla ne kadar boş vakti olan insanlar var. Böyle kisilerin mutsuz oldugunu dusunuyorum. Baskalarinin açiklarini arayarak mutlu olmaya calisiyorlar.

Kesin bilincli o fotoyu begenmiştir. Bu tiplerden beklenir.

Sakin kendini eve kapatma. Niye kendini cezalandiriyorsunki. Seni üzecek insanlardan uzaklaş sadece. Görüsme zorunlulugun varsa da sana nasil davranmalari gerektigini davranislarinla ima et.

Valla kansızlığı yemedim diye değilde demek ki benimle paylaşmak istemiyor neden acabaaa anlamında düşünsün azcık kafası çalışıyorsa :)))))))
Böype insanları eklemeyin bile cidden ya,iyi fotograflarinizida goruyorlar sonucta.Allah nazarlardan korusun :)

Gözünaydıııınnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…