- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Insallah hayirlisi olsn kuzucum hakknizda hic belli olmaz :)Insallah kuzum ama gecen ay esim iziyliydi. Biz biraz olayi abarttikartik esime işe git ne olur dedim. Simdide yorgun düştük Bu ay salladık yani. Yine de Allah bilir.
Ne kdr var bat.a cnm seninAma tekrar idrar testi yaptım net bi şekilde bebişim var
Ya sabır diyorum. Valla ne kadar boş vakti olan insanlar var. Böyle kisilerin mutsuz oldugunu dusunuyorum. Baskalarinin açiklarini arayarak mutlu olmaya calisiyorlar.
Kesin bilincli o fotoyu begenmiştir. Bu tiplerden beklenir.
Sakin kendini eve kapatma. Niye kendini cezalandiriyorsunki. Seni üzecek insanlardan uzaklaş sadece. Görüsme zorunlulugun varsa da sana nasil davranmalari gerektigini davranislarinla ima et.
Insallah hadi bakalm hamile haberleri iyi geliyr bana :)Ama tekrar idrar testi yaptım net bi şekilde bebişim var
Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin canım bize :)İnşallah canım benim hftasonuna özel hastanete gidip kan vericem tabi dayanabilirsem
Anacım bizde de can varihtiyacimiz var mecburuz onlara ole ise git deme
Canım benim inşallahCanım benim de çok korkum oluyorsa yani dua etmekten bekleyip görmekten baksa çaremiz yok rabbim bizimde yüzümü görsün güzel haberlerini bekliyorum
Bennn. Bat yarınKızlar nasılsınız varmı guzel haberler zaman gecmıyor ya varmı benım gıbı batı bekleyen
Sancı gelip gittikçe içim gidiyorCanım benim inşallah
Benimdeee yarınBennn. Bat yarın
Sizi geldikçe belirti diye mutlu oluyorum. Gidince üzülüyorumSancı gelip gittikçe içim gidiyor
Bebisin olunca daha guzel bir cevren olsun insallah canim. Parkta annelerle tanisip kaynasirsin. Cocuklardan konusursunuz sadece. Hayali bile guzel geldi banaYeni evli ve cok aşık olarak evlendi bildigim
Kadariyla. Baskalarinin hayatini kurcalamasina gerek kalmayacak kadar kendi mutluluguyla mesgul olmalidir diye dusunuyorum. Ama
İste ben akraba ve arkadas cevresine mesafeli oldugumdan bu biraz merak uyandirdi galiba. Hayatimda ne oluyo bilen yok, boyle de bi "yakalanma" soz konusuyken "ilk ben yakaladim" durumunu kacirmak istemedi heralde. Bunun ustune onumuzdeki ay hamile kalsam ben anlamistim zaten bebek icin ugrastigini diye karsima cikarsa şaşirmam.
Etrafim boyle insanlardan olusabildigi icin cikmiyorum bende. Cunku onlarla gorustukce bende onlar gibi olcam, bu yuzden kendime ceza degil de ödül gibi goruyorum eve kapanmayi. Eşimin evlenen arkadaslari var, onlarla anlasirsam yeni bir cevre olusturabilirim diye dusunuyorum. Olmazsa da umursamiyorum, evin içi dışından daha keyif verici. Cocugum
Olursa onu da evcimen yaparim
Valla kansızlığı yemedim diye değilde demek ki benimle paylaşmak istemiyor neden acabaaa anlamında düşünsün azcık kafası çalışıyorsa :)))))))
Böype insanları eklemeyin bile cidden ya,iyi fotograflarinizida goruyorlar sonucta.Allah nazarlardan korusun :)
Adamlar takip eder hale geldi artkAnacım bizde de can varBide bana akıl veriyor. Lutfen bu donemlerde birbirimize uzak olmayalım. Bak seeennn dedim.
Bnm bat belorsoz 7 10 gun araso jole kıvamı akıntı geldı bugun baya nıyekı aceoBennn. Bat yarın
Ümitlendirmeyim ama inşallah bebiştendir. O tarz akıntısı olup hamile haberi verenleri çok okudum. Inşallah senin de öyledir. Ben de o kadar heyecanlıyım ki yarın kırmızılar gelecek mi diye. Inşallah bebiş vardır da gelmezBnm bat belorsoz 7 10 gun araso jole kıvamı akıntı geldı bugun baya nıyekı aceo
Bebisin olunca daha guzel bir cevren olsun insallah canim. Parkta annelerle tanisip kaynasirsin. Cocuklardan konusursunuz sadece. Hayali bile guzel geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?