Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yeni evli ve cok aşık olarak evlendi bildigim
Kadariyla. Baskalarinin hayatini kurcalamasina gerek kalmayacak kadar kendi mutluluguyla mesgul olmalidir diye dusunuyorum. Ama
İste ben akraba ve arkadas cevresine mesafeli oldugumdan bu biraz merak uyandirdi galiba. Hayatimda ne oluyo bilen yok, boyle de bi "yakalanma" soz konusuyken "ilk ben yakaladim" durumunu kacirmak istemedi heralde. Bunun ustune onumuzdeki ay hamile kalsam ben anlamistim zaten bebek icin ugrastigini diye karsima cikarsa şaşirmam.

Etrafim boyle insanlardan olusabildigi icin cikmiyorum bende. Cunku onlarla gorustukce bende onlar gibi olcam, bu yuzden kendime ceza degil de ödül gibi goruyorum eve kapanmayi. Eşimin evlenen arkadaslari var, onlarla anlasirsam yeni bir cevre olusturabilirim diye dusunuyorum. Olmazsa da umursamiyorum, evin içi dışından daha keyif verici. Cocugum
Olursa onu da evcimen yaparim

Bebisin olunca daha guzel bir cevren olsun insallah canim. Parkta annelerle tanisip kaynasirsin. Cocuklardan konusursunuz sadece. Hayali bile guzel geldi bana

Ah keşke düşünse.. Sanki başka adamla basıldım, hayir yani bunu duyurmanin ne marifeti var anlamiyorum.

Ben kimseyi pek eklemem zaten ama ekleyeni de reddedemiyorum bir yerde denk gelince hoş olmaz cunku. Çok fotografta koymam ama bugun profilim ilgi çekici olmus heralde:)) neyse baska malzeme toplayamaz artik bi muddet, cunku zaten o doktora bi daha gitmeyi dusunmedigimden karsilasmayiz. Hamilelik haberimi alirsa da "en birinci benim, ilk ben ogrendim" yazılı pasta yaptirip yollasin diye bekliyorum fotosunu koyarim sosyal medyaya

Bnm bat belorsoz 7 10 gun araso jole kıvamı akıntı geldı bugun baya nıyekı aceo
Ümitlendirmeyim ama inşallah bebiştendir. O tarz akıntısı olup hamile haberi verenleri çok okudum. Inşallah senin de öyledir. Ben de o kadar heyecanlıyım ki yarın kırmızılar gelecek mi diye. Inşallah bebiş vardır da gelmez

Bnmde bat bugun yada yarin ignenin 14.gunu bugun yarin 15.bi ay 14.gun gelmis adetm diger ay 15. Gun..bugun yarn gelir herhalde matmazel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…