Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ebfeksıyon olmasında cnm allahın ıznıyle ıns buay olcak ıns beklemedeyım devam edıcekmı bakalm akıntı cnm

Ebfeksıyon olmasında cnm allahın ıznıyle ıns buay olcak ıns beklemedeyım devam edıcekmı bakalm akıntı cnm
Sarı renk akıntı oluyor enfeksiyon genelde. Idrar yaparken yanma ve kaşıntı da oluyorsa enfeksiyon olabilir

Oyy kuzumm insallah yaa hepimizin istegi oda Rabbim bilir ben ve burada isteyen herkese nasip olsn insallahhhhh
Amin canım inşallah. Yarın gelirse akşam gelir. Hep akşam oluyorum. Inşallah gelmez de bebiş vardır. Içimde büyük hisler var. Sanki hissediyor gibiyim. Ya da çok duygusal oldum negatif sonucu görünce ondan dolayı da olabilir

Sarı renk akıntı oluyor enfeksiyon genelde. Idrar yaparken yanma ve kaşıntı da oluyorsa enfeksiyon olabilir
Sarı degıldı jel jole kıvamı cok asırı yapısan degıldı gecen ayda olmstu ama sankı bu enfeksıyon gıbı dgl kokuda yok acıda

Sarı degıldı jel jole kıvamı cok asırı yapısan degıldı gecen ayda olmstu ama sankı bu enfeksıyon gıbı dgl kokuda yok acıda
Ay inşallah bebiştir ya. Benim çok akıntım da yok. Adetime 2-3 gün kala hafif hafif ara ara sizi olmaya başladı. Bir de göğüslerim büyüdü. Bakalım sonuç ne olacak. Bazen bir umut geliyor geri gidiyor. Beklemekten başka çare yok. Ama bu ay o kadar çok istiyordum ki anlatamam

Aynen öyle canım haklısın. Her halimize şükürler olsun

Ah cnm hemde nasıl ıstıyoruz anlıyorum senı hayırlısı ıns tutunmustur buay bızlere benıslerımız buaefer ya etrafımdakıler bebek ıcın alısverıse falan cokıyo anlatıyo cok uzuluyorum cok kotu

Senindr gelmesin insallah gelirse de subat ayi biz geride kalanlarin ayi olsnn

Canım hayırlı olsun hamismissin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsun
Bu arada tatlım ben hala adet olmadım o yüzden batımi yenileyemiyorum

Hıı bana yapmadılarda kan testi idrarda çıkıyo ama
Niye yapmiyorlar ki.. ben 5. Gun gecikmede gottim saglik ocagina sistem yoktu yarin gel dedi ebe. Sonra eve donerken dayanamadim eczaneden test aldim yaptim pozitif ertesi gun gittim saglik ocagina dedim ben test yaptim pozitif .. kan verdim idrar verdim bugunde aldim sonuclari pozitif. Doktor hemen folik asit verdi.. doktora da 2 hafta sonra git keseyi gorursun dedi.. sende acile vit orda kan ver bakim

Aynen ya. Hele bir de gösteriyorlar ya ağlamak istiyorum

Inşallah ama benim vajinismus geçmişim var sadece bir kere alttan muayene oldum şimdiye kadar ve vajinaya bir alet yerlestiriliyormus bide ilaç skınca basınçla dayanamam diye çok korkuyorum bağırırım falan diye

İyibir yer araştır doktorla da durumunu paylaş canım ona göre sakin uygulama yaparlar. Alttan muayene olduğun zaman duyduğun acı neyse onun daha fazlasını görmezsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…