- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ebfeksıyon olmasında cnm allahın ıznıyle ıns buay olcak ıns beklemedeyım devam edıcekmı bakalm akıntı cnmÜmitlendirmeyim ama inşallah bebiştendir. O tarz akıntısı olup hamile haberi verenleri çok okudum. Inşallah senin de öyledir. Ben de o kadar heyecanlıyım ki yarın kırmızılar gelecek mi diye. Inşallah bebiş vardır da gelmez
Sarı renk akıntı oluyor enfeksiyon genelde. Idrar yaparken yanma ve kaşıntı da oluyorsa enfeksiyon olabilirEbfeksıyon olmasında cnm allahın ıznıyle ıns buay olcak ıns beklemedeyım devam edıcekmı bakalm akıntı cnm
Inşallah kırmızılar gelmez de bebişin gelir canım :)Bnmde bat bugun yada yarinignenin 14.gunu bugun yarin 15.bi ay 14.gun gelmis adetm diger ay 15. Gun..bugun yarn gelir herhalde matmazel
Oyy kuzumm insallah yaa hepimizin istegi oda Rabbim bilirInşallah kırmızılar gelmez de bebişin gelir canım :)
Amin canım inşallah. Yarın gelirse akşam gelir. Hep akşam oluyorum. Inşallah gelmez de bebiş vardır. Içimde büyük hisler var. Sanki hissediyor gibiyim. Ya da çok duygusal oldum negatif sonucu görünce ondan dolayı da olabilirOyy kuzumm insallah yaa hepimizin istegi oda Rabbim bilirben ve burada isteyen herkese nasip olsn insallahhhhh
Sarı degıldı jel jole kıvamı cok asırı yapısan degıldı gecen ayda olmstu ama sankı bu enfeksıyon gıbı dgl kokuda yok acıdaSarı renk akıntı oluyor enfeksiyon genelde. Idrar yaparken yanma ve kaşıntı da oluyorsa enfeksiyon olabilir
Ay inşallah bebiştir ya. Benim çok akıntım da yok. Adetime 2-3 gün kala hafif hafif ara ara sizi olmaya başladı. Bir de göğüslerim büyüdü. Bakalım sonuç ne olacak. Bazen bir umut geliyor geri gidiyor. Beklemekten başka çare yok. Ama bu ay o kadar çok istiyordum ki anlatamamSarı degıldı jel jole kıvamı cok asırı yapısan degıldı gecen ayda olmstu ama sankı bu enfeksıyon gıbı dgl kokuda yok acıda
Aynen öyle canım haklısın. Her halimize şükürler olsunBeslenme şekilleri hayat tarzları daha sağlıklı olduğu için haklısın
Canım ama insanın kaderinde ne varsa onu yaşıyor o zamanda yaşayıpta çocuğu olmayanlara yapılanları düşününce insan haline şükrediyor
6 gunde canimAdetin kaç gün gecikti
Hıı bana yapmadılarda kan testi idrarda çıkıyo ama6 gunde canim
Ah cnm hemde nasıl ıstıyoruz anlıyorum senı hayırlısı ıns tutunmustur buay bızlere benıslerımız buaefer ya etrafımdakıler bebek ıcın alısverıse falan cokıyo anlatıyo cok uzuluyorum cok kotuAy inşallah bebiştir ya. Benim çok akıntım da yok. Adetime 2-3 gün kala hafif hafif ara ara sizi olmaya başladı. Bir de göğüslerim büyüdü. Bakalım sonuç ne olacak. Bazen bir umut geliyor geri gidiyor. Beklemekten başka çare yok. Ama bu ay o kadar çok istiyordum ki anlatamam
Nasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
- @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
Tweety22 10 ocak - @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @-Gul- 17 ocak
Senindr gelmesin insallah gelirse de subat ayi biz geride kalanlarin ayi olsnnAmin canım inşallah. Yarın gelirse akşam gelir. Hep akşam oluyorum. Inşallah gelmez de bebiş vardır. Içimde büyük hisler var. Sanki hissediyor gibiyim. Ya da çok duygusal oldum negatif sonucu görünce ondan dolayı da olabilir
Niye yapmiyorlar ki.. ben 5. Gun gecikmede gottim saglik ocagina sistem yoktu yarin gel dedi ebe. Sonra eve donerken dayanamadim eczaneden test aldim yaptim pozitif ertesi gun gittim saglik ocagina dedim ben test yaptim pozitif .. kan verdim idrar verdim bugunde aldim sonuclari pozitif. Doktor hemen folik asit verdi.. doktora da 2 hafta sonra git keseyi gorursun dedi.. sende acile vit orda kan ver bakimHıı bana yapmadılarda kan testi idrarda çıkıyo ama
Hayirli olsun bu arada idrarda varsa zaten kanda da cikarHıı bana yapmadılarda kan testi idrarda çıkıyo ama
Aynen ya. Hele bir de gösteriyorlar ya ağlamak istiyorumAh cnm hemde nasıl ıstıyoruz anlıyorum senı hayırlısı ıns tutunmustur buay bızlere benıslerımız buaefer ya etrafımdakıler bebek ıcın alısverıse falan cokıyo anlatıyo cok uzuluyorum cok kotu
Aminnnnn canım. Sabırla bekleyecez artık :)Senindr gelmesin insallah gelirse de subat ayi biz geride kalanlarin ayi olsnn
Inşallah ama benim vajinismus geçmişim var sadece bir kere alttan muayene oldum şimdiye kadar ve vajinaya bir alet yerlestiriliyormus bide ilaç skınca basınçla dayanamam diye çok korkuyorum bağırırım falan diye
Canım yaz eğer hamile olsam şimdiye kadar testte çıkmaz miydi?Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin canım bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?