Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydııınnn inşallah değerlerin güzel gider gebeliğin sakin geçer sağlıklı güzel haberler verirsin bize de :)
Amin canım çok saol.Rabbim sanada nasip eder inşallah en kısa zamanda

plojovic cancağızım 10 'dan geriye saymaya az kalmış

Soooormaaa ne haldeyiiiiim
Hislerim çok iyi yönde ama olumsuzluğu tekrar yaşama ihtimali böyle ara ara vuruyor istemeden

Asıl hayat ona zormuş ne diyeyim :))))Yazık.
Allah gönlüne göre versinde bebişinde gelsin cevrende sekillenir❤

acile gidip ne diyeceğim ki benim bugün olmam lazımdı hasta ama olmadım zaten idrarda da çift çıkıyo

Aynen ya. Hele bir de gösteriyorlar ya ağlamak istiyorum
Butun eltılerım gorumcelerım bebek yapmaya karar vermıs benden once olursa gırc gım stresı düşünemiyorum bılıyomsn ben asırı detaycı takan bırıyım herkesın olsun tabı benımde gecmeden olaun

Canım aslında doğru bence bende kendimi düzelteyim derken birden çıktığı oluyor germemek lazım karnı
Evet malesef benden de çok çıkıyor ne kadar yatarsam yatayım 2 saat sonra bile çamaşırımda görüyorum aktığını sinirlerim bozuluyor

Canım bende senin gibiyim. Biz düşünmeye başladığımızda kimsenin aklında yoktu. Biz çalışmalara başladık hemen görüncemin hamile haberini aldım üstelik düşünmüyoruz demesne rağmen meğer planlıymış. 2 gün kendime gelemedim ne yalan söliyim. Sevinmek ayrı birşey sevinmesine sevindim ama nedense içimde “ biz yapana kadar ohoooo atı alan üsküdarı geçti “ düşüncesi oluşmadı değil. Şimdi doğumuna az kaldı bende hala tık yok ve çoluk çocuk geleceği zamanları düşündükçe deliriyorum

Allahım yardımcımız olsun canım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Üzme kendini boşuna. Elinden geleni yap sen elbet bir gün olir

Aynen cnm bnm goruncedendusunmuyodunmeger calısmalara baslamı nıye hamıle kalamıcam kı allaha dua edıyorum ıns hepımızın olur yarın benım ıcın ccok onemlı yumurtlama ıcın kan verıcem bakalım yumurtlamam olmusmu belırtılerıme gore dort gun once oldu ama korkuyorum ahhhh yaaaa

Allahım yardımcımız olsun canım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Üzme kendini boşuna. Elinden geleni yap sen elbet bir gün olir
Ahhhahh detaycı olmak herseyı planlamak etlulden sora baslarız olır demıstım olmuyomus planla allah benı cezalandırıyor daha fazla surmez ıns hayırlısoyla gelır bebısler

Evet malesef benden de çok çıkıyor ne kadar yatarsam yatayım 2 saat sonra bile çamaşırımda görüyorum aktığını sinirlerim bozuluyor
Canim yine de giden spolar sividan ayrılıp gidiyormuş okudun mu plojivic in yazdığını

Olumsuz bir durum olmaz canim hic aklina bos yere getirme. Hep iyi düşün aramizda 1 gun var sanirim. Hadi hayirlisi diyelim.

Ahhhahh detaycı olmak herseyı planlamak etlulden sora baslarız olır demıstım olmuyomus planla allah benı cezalandırıyor daha fazla surmez ıns hayırlısoyla gelır bebısler
Ard arda gelsin inşallah miniklerimiz :)

Hiiiiiç düşünme onların dediklerini Allah negatif konuşanların başına getirsin artık öyle diyorum ben çünkü yıldım ! Senin gibi birine söylencek şeyler değil şu an da negatif şeyler. Bakarsın neden bakamayacakmışsın ! Evet kolay olmayacaktır ama dünyada tek değilsin bakan nasıl bakıyor ! Hayret ediyorum bu insanlara. İkiz olsun diye kendilerine dua ederler başkalarının başına gelince “ ay ama ikiz çok zor olur, tek çocuk gelişmez “ bilmem ne. Ya benim bir arkadaşım bana “inşallah senin ikizin olur” dedi de ordan başka biri atladı “ ayy olmasın ikizler sağlıklı doğmuyor ölüyor “ diye. Bu ne şimdi ? Bok ağızlı ! Kusura bakma valla sinir oldum sen takma nolur işlerini yetiştirmeye bak kafan dağılsın tadını çıkar Allah’ın sevgili kulumuşsun sabrını da kısmetini de verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…