Ya Kızlar şu çörek otu kürüde bence bünyeden bünyeye değişiyor. Ben bu ay kullandım ama beklenen tarihten tam bir gün erken yumurtlamışım geciktiriyoe diyorlar ama. Sadece yararı gerçekten yumurtlama günü ağrısını baya hissetmişim bunu anladım.
Valla sıktı artık bekleyelim görelim canımSizi geldikçe belirti diye mutlu oluyorum. Gidince üzülüyorumkafayı yedim vallahi
Kızlar ben şimdi çatlatma iğnesi vuruldum ne zaman ilişki olması gerek ????
Sayili saatler kaldı. Bakalım kırmızılar gelecek miii :)Valla sıktı artık bekleyelim görelim canım
Aynen ben de. Çevremde de hep hamileler. Içim gidiyor. Hayaller kuruyorum hep beşiği söyle olsun falan diye
Benimdeee yarın
Ah bir olsa var ya neler neler alırız. Allahım inşallah yakın zamanda verir. Çok üzülüyorum anlatamam. Nerde bebek resmi falan görsem ağlamak istiyorumAynı benherkes hamile çevremdeki akrablarımdan arkadaşlarıma çevreme off valla. Bugün otobüste yanımdaki kıza mesaj geldi bende sese irkilip bakmış bulundum bir baktım bebek arabası resmi göndermiş kocası bu mu bu mu diye “Allahım bizde bu aşamaya gelelim artık yaaa “dedim zor gerçekten çok zor
Amin amin. Vallahi bir şeyler var amaa adet mı bebek mı bilemedim :)
Cnm benimde asiri akintim oldu ve hamileyim ins senin de oyle olurdBende aşşırı akıntı var yaa çörek otundan mı anlamadım sende de olmuşmuydu ?
Korkma canım dua et inşallah olmuştur ve tutmuştur. Hayırlısı olsun inşallah. Bu stresle yumurtlamakta zor valla herşey birbirini tetikliyor amaaan ne zor işmiş çocuk yapmak. Bende yaz sonu yapsam baharda doğururum ohh rahat rahat çocuğu üşütmeden doktora götürürüm diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor yeniden yaz geliiiyoooorrrAynen cnm bnm goruncedendusunmuyodunmeger calısmalara baslamı nıye hamıle kalamıcam kı allaha dua edıyorum ıns hepımızın olur yarın benım ıcın ccok onemlı yumurtlama ıcın kan verıcem bakalım yumurtlamam olmusmu belırtılerıme gore dort gun once oldu ama korkuyorum ahhhh yaaaa
Cnm benimde asiri akintim oldu ve hamileyim ins senin de oyle olurd
Usutme o zaman dikkat et kendine... insallah en kisa zamanda olursun hamisAhh kuzum inşallahta benim daha yumurtlamama var çörekotu kürüme başladım da akıntı yaptı nedense anlamadımyada ben üşütüyorum mu nedir bilemedm hep sulu akıntım var
Ebet cnm ya hesap hesap yok ıste mıllet bılerede hamıle kalıyor allah herkese duzelmıce sorunları bermesın sıkıntılarımız hemen cozulsn benıklerımız olsun ya goguslermn ucları sankı dokununca acıyo ama nıye pskolojık onlrıda acıyomu hıssedıyorum bılmıyorumKorkma canım dua et inşallah olmuştur ve tutmuştur. Hayırlısı olsun inşallah. Bu stresle yumurtlamakta zor valla herşey birbirini tetikliyor amaaan ne zor işmiş çocuk yapmak. Bende yaz sonu yapsam baharda doğururum ohh rahat rahat çocuğu üşütmeden doktora götürürüm diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor yeniden yaz geliiiyoooorrr
Usutme o zaman dikkat et kendine... insallah en kisa zamanda olursun hamis
Ebet cnm ya hesap hesap yok ıste mıllet bılerede hamıle kalıyor allah herkese duzelmıce sorunları bermesın sıkıntılarımız hemen cozulsn benıklerımız olsun ya goguslermn ucları sankı dokununca acıyo ama nıye pskolojık onlrıda acıyomu hıssedıyorum bılmıyorum
Amin amin. Vallahi bir şeyler var amaa adet mı bebek mı bilemedim :)
Ah bir olsa var ya neler neler alırız. Allahım inşallah yakın zamanda verir. Çok üzülüyorum anlatamam. Nerde bebek resmi falan görsem ağlamak istiyorum
Bata en az 7 10 gun arası bar cnm gecen ay 45 gunde geldıgı ıcın bımıyorum kı ama normalde 27 gunde oluyorum yarın 20.gunumValla ikiside yüzde 50 ihtimalli ben hamileliğin her belirtilerini yaşadım her ay farklı farklı artık cidden hamile kalsam sallamam anlamam heralde. Adet belirtisi de olabiliiir gebelikte olabiliiir batına kaç gün varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?