Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yine de giden spolar sividan ayrılıp gidiyormuş okudun mu plojivic in yazdığını

Evet kuzum okudum. Bir jinekoloğun video kanalında dinlemiştim “ giden gidiyor elbette akacak “ diye ama o an “NEREYE GİDİYONUZ ÇOCUKLAAAR” diye ağlayasım geliyor ikna olamıyorum

Bata en az 7 10 gun arası bar cnm gecen ay 45 gunde geldıgı ıcın bımıyorum kı ama normalde 27 gunde oluyorum yarın 20.gunum

Hiç kür falan yapmışmıydın ya da ilaç kullandınmı bu ay ? Onlarda etki eder ama bunlar diğer ihtimaller inşallah sebebi bebiştir :)

Kızlar bende cumartesi günü dr gittim 15 m dedi yumurta bugünde hem belimde hemde yumurtanın olduğu tarafta sağımda ağrı var bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor

Nen yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir yeni bat 12 şubat canım

Evet kuzum okudum. Bir jinekoloğun video kanalında dinlemiştim “ giden gidiyor elbette akacak “ diye ama o an “NEREYE GİDİYONUZ ÇOCUKLAAAR” diye ağlayasım geliyor ikna olamıyorum
Kiz o degil hani bekarken yada ilk zamanlar cokta hazetmedigim bahsi gecince bile urktugum bisey gun gelip bu kadar kıymetli hale gelecegi nerden akilma gelirdi

Kızlar bende cumartesi günü dr gittim 15 m dedi yumurta bugünde hem belimde hemde yumurtanın olduğu tarafta sağımda ağrı var bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor

Akıntın var mı kuzum ? Doktor ilişki günleri vermiştir mutlaka

Ahhhahh detaycı olmak herseyı planlamak etlulden sora baslarız olır demıstım olmuyomus planla allah benı cezalandırıyor daha fazla surmez ıns hayırlısoyla gelır bebısler

Ya boyle dusunmeyin canim Allah sadece hayirli zamani biliyor.Hic korunmasaydin belki de bu zamana kadar yine olmayacakti ve daha cok yenik dusecektin.
Allah tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.

Olumsuz bir durum olmaz canim hic aklina bos yere getirme. Hep iyi düşün aramizda 1 gun var sanirim. Hadi hayirlisi diyelim.

Hadi hayırlısı :)
Şimdi 1 kere geçirdiğim için tekrar geçirme ihtimali daha da artıyor,o yüzden ister istemez takılıyor aklima heralde ama oyle de olsa yapacak birsey yok ne diyelim :) basa geleni cekecez her turlu

Sen yine de bi ihtimal haber bekliyorsun degil mi ❤

Kiz o degil hani bekarken yada ilk zamanlar cokta hazetmedigim bahsi gecince bile urktugum bisey gun gelip bu kadar kıymetli hale gelecegi nerden akilma gelirdi

Aynen öyle valla ilk zamanlar ödüm kopuyodu hamile kalıcam diye. Hem doğum kontrol hapı kullanıyordum hemde eşim dışarı boşalıyordu o derece temkinliydim İçeri boşalında ne hissedilir hissedilir mi onu bile bilmiyordum şu zamana kadar düşün o derece korudum kendimi. Şimdi hepsini bir şırınganın içine doldurup foşurt diye içeri yollamak istiyorum. Hepsini öpüp koklayıp ikna etmek istiyorum. Çok pişmanım çoook kesin gücendiler bana onları sevmiyorum diye

Protein kaynağı kullanım alanları çok fazlaymış okumuşum baya yani hhihihi tabi bizim çocuk için ana ham maddemiz başta tohumumuzzzzz

Ben ilk çocuğumda da dr gittim 1 sene denedik olmadı dr test yaptı hiç yumurta oluşmuyor dedi ilk ilaç sonra aşılama yaparız dedi klomen verdi çok ağladım o ay sonra arkadaşım hayıt otunu buldu klomende içtim hayıt otunuda demledim içtim günde bir kere o ay hamile olduğumu öğrendim şuan oğlum 4 yaşında 2 bebek için uğraşıyoruz :) oğlum kardeşi olsun çok istiyor çünkü gene klomen ve hayıt otunu kullandım bu ay nasip sizlerde araştırabilirsiniz belki vesile olur

Bende bu ay hep akıntı oldu ama su gibi yumurtlama akıntısını bile anlamadım yani o kadar su gibiydi

Heh işte böle giderse bende anlamıcam çünkü her daim yumurtlama akıntısı var. Ahanda erkenmi yumurtluyom acaba modundayım hep ama testler negatif çünkü erken daha biliyorum

Kızlar merhaba hamişlere hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin inşallah çok konuşma olmuş maalesef hepsini okuyamadım. Sorum şu olacak doktora giden arkadaşlar ne tür bir tedavi uygulandı bir de kür falan yapan oldu ben bu ay pas geçeceğim muhtemelen psikolojim bayağı bozuldu şubatta doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…