Canim yine de giden spolar sividan ayrılıp gidiyormuş okudun mu plojivic in yazdığını
Bata en az 7 10 gun arası bar cnm gecen ay 45 gunde geldıgı ıcın bımıyorum kı ama normalde 27 gunde oluyorum yarın 20.gunum
Saol canım.Darısı başına-Gul- canim hayirli olsun gozun aydinnn
Nen yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir yeni bat 12 şubat canımNasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
Ezmu0810 21 aralık - @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
- @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
juliet55 11 ocak - @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
-Gul- 17 ocak
Kiz o degil hani bekarkenEvet kuzum okudum. Bir jinekoloğun video kanalında dinlemiştim “ giden gidiyor elbette akacak “ diye ama o an “NEREYE GİDİYONUZ ÇOCUKLAAAR” diye ağlayasım geliyor ikna olamıyorum
Kızlar bende cumartesi günü dr gittim 15 m dedi yumurta bugünde hem belimde hemde yumurtanın olduğu tarafta sağımda ağrı var bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor
Bende aşşırı akıntı var yaa çörek otundan mı anlamadım sende de olmuşmuydu ?
Ahhhahh detaycı olmak herseyı planlamak etlulden sora baslarız olır demıstım olmuyomus planla allah benı cezalandırıyor daha fazla surmez ıns hayırlısoyla gelır bebısler
Olumsuz bir durum olmaz canim hic aklina bos yere getirme. Hep iyi düşünaramizda 1 gun var sanirim. Hadi hayirlisi diyelim.
Akıntın var mı kuzum ? Doktor ilişki günleri vermiştir mutlaka
Amin canım çok saol.Darısı başına
Ayyy çok sevindim gözünaydın canımmKızlar test yaptım demin.İkinci çizgiyi gördüm şükür hamileyim
Kiz o degil hani bekarkenyada ilk zamanlar cokta hazetmedigim bahsi gecince bile urktugum bisey gun gelip bu kadar kıymetli hale gelecegi nerden akilma gelirdi
Teşekkürler canım.Darısı başına isteyen herkese nasip olsun insallahAyyy çok sevindim gözünaydın canımm
Cnm akintn ne zmn baslamisti ve nasildii..ya bnm bu ay hep su gibi akintm oldu cok islagimCnm benimde asiri akintim oldu ve hamileyim ins senin de oyle olurd
Kiz o degil hani bekarkenyada ilk zamanlar cokta hazetmedigim bahsi gecince bile urktugum bisey gun gelip bu kadar kıymetli hale gelecegi nerden akilma gelirdi
Bende bu ay hep akıntı oldu ama su gibi yumurtlama akıntısını bile anlamadım yani o kadar su gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?