Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heh işte böle giderse bende anlamıcam çünkü her daim yumurtlama akıntısı var. Ahanda erkenmi yumurtluyom acaba modundayım hep ama testler negatif çünkü erken daha biliyorum
Ben o konuda hata yaptım ovulasyon testini kullan bence gerçi bende yumurtlama ağrısı çok şiddetliydi. Değerlendirdim o günü tutmadı ama belki arada ikinci yumurta olmuştur. Onları takip edemedim. Ağrın olmazsa anlamazsın sende ben hiç anlamadım. Bide afedersiniz bekarken anlayabiliydum şimdi sürekli ilişki olduğu için spermmi akıntımı ayırtta edemiyorum ben bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba başka

Sagol canım amin inşallahh benide listeye ekleyebilir misin bat 12 şubat

Ben hayıt otunu kullandım dr da klomen verdi onu içtim o bitti progestana başladım

Aynı dediğin gibi bende anlamıyorum ne akıntısı olduğunu

Eveet hepsni denemiş biri olarak başlıyım ozaman

-doktora gittiğimde yumurtlamamı takip etti bu süreçte klomen verdi. Yumurtalar hoş kıvama gelince baktı ki çatlamıyor çatlatma iğnesi verdi. Ama senin önce hormonlarına baktırman lazım. Adetin 3. Günü tsh, lh, fsh, estradiol, prolaktin hormonlarına bir baktır hatta gitmişken hemogramda yaptır tam olsun onlara bakıp gerekirse tedavi uygular. Benim prolaktinim yüksek olduğu için düşük doz ilaç vermişti mesela

- kür yapacaksan eğer soğan kürü en güzeli diyebilirim tadına alışman biraz zor ama bebiş için katlanılır. Sonrasında zaten incir kürü, havuç kürü, çörek otu, hayıt suyu vs. Alabildiğine kür var hangisini istersen bilgi veririm :)

- Eşinde önemli tabiki onunda spermiogram yaptrması lazım ki kafanız rahat olsun. Varikosel ve spermlere baktırması şart. Hareketler hızlı olsa da sen yinede keçiboynuzunu eksik etme daha hızlı olsunlar

Evet pürüzsüz ciltler için protein kaynağı hihi herifin kullanım amacını değiştirmeyi düşünüyorum

Elimizde nimet var kıymetini bilmiyoz içeri gidenleri gönderelim dışarı akanları uzanıp beklerken maske yapalım. Yarım saat bu şekilde beklerken bebiş olmasa bile yüzümüzün bebeksiliğini garantilemiş oluruz en azından bir faydası olsun bari

Ne güzel maşallah başarı hikayesi resmen Allah bağışlasın kardes gelsin en hayırlı zamanda inşallah

Kızlar açık açık yazayım bari nasıl olsa mikmik günlerimizi bile biliyoruz

İlişki öncesi oral sevişme olması spermleri öldürüyor. Onu yapmasanız bile tükürük olması yeterli ölmesi için. Yani doğal ıslaklıkla olaya devam işin içine tükürmek falan yok biliyorsunuzdur belkide yinede söliyim dedim kıssadan hisse

baya güldüm bunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…