Protein kaynağıkullanım alanları çok fazlaymış okumuşum baya yani hhihihi tabi bizim çocuk için ana ham maddemiz başta tohumumuzzzzz
Ben o konuda hata yaptım ovulasyon testini kullan bence gerçi bende yumurtlama ağrısı çok şiddetliydi. Değerlendirdim o günü tutmadı ama belki arada ikinci yumurta olmuştur. Onları takip edemedim. Ağrın olmazsa anlamazsın sende ben hiç anlamadım. Bide afedersiniz bekarken anlayabiliydum şimdi sürekli ilişki olduğu için spermmi akıntımı ayırtta edemiyorum ben bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba başkaHeh işte böle giderse bende anlamıcam çünkü her daim yumurtlama akıntısı var. Ahanda erkenmi yumurtluyom acaba modundayım hep ama testler negatif çünkü erken daha biliyorum
Kızlar merhaba hamişlere hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin inşallah çok konuşma olmuş maalesef hepsini okuyamadım. Sorum şu olacak doktora giden arkadaşlar ne tür bir tedavi uygulandı bir de kür falan yapan oldu ben bu ay pas geçeceğim muhtemelen psikolojim bayağı bozuldu şubatta doktora gideceğim
EvetEvet yüze sürünce cildi yeniliyomuş valla şaka yapmıyorum yeni hücre olduğu için çok iyi geliyormuş ama dayanabilene
Aynı dediğin gibi bende anlamıyorum ne akıntısı olduğunuBen o konuda hata yaptım ovulasyon testini kullan bence gerçi bende yumurtlama ağrısı çok şiddetliydi. Değerlendirdim o günü tutmadı ama belki arada ikinci yumurta olmuştur. Onları takip edemedim. Ağrın olmazsa anlamazsın sende ben hiç anlamadım. Bide afedersiniz bekarken anlayabiliydum şimdi sürekli ilişki olduğu için spermmi akıntımı ayırtta edemiyorum ben bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba başka
Kızlar merhaba hamişlere hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin inşallah çok konuşma olmuş maalesef hepsini okuyamadım. Sorum şu olacak doktora giden arkadaşlar ne tür bir tedavi uygulandı bir de kür falan yapan oldu ben bu ay pas geçeceğim muhtemelen psikolojim bayağı bozuldu şubatta doktora gideceğim
Aynı dediğin gibi bende anlamıyorum ne akıntısı olduğunu
O zaten kullanım alanlarini hic söylemeProtein kaynağıkullanım alanları çok fazlaymış okumuşum baya yani hhihihi tabi bizim çocuk için ana ham maddemiz başta tohumumuzzzzz
Evetpürüzsüz ciltler için protein kaynağı hihi herifin kullanım amacını değiştirmeyi düşünüyorum
Ne güzel maşallah başarı hikayesi resmen Allah bağışlasın kardes gelsin en hayırlı zamanda inşallahBen ilk çocuğumda da dr gittim 1 sene denedik olmadı dr test yaptı hiç yumurta oluşmuyor dedi ilk ilaç sonra aşılama yaparız dedi klomen verdi çok ağladım o ay sonra arkadaşım hayıt otunu buldu klomende içtim hayıt otunuda demledim içtim günde bir kere o ay hamile olduğumu öğrendim şuan oğlum 4 yaşında 2 bebek için uğraşıyoruz :) oğlum kardeşi olsun çok istiyor çünkü gene klomen ve hayıt otunu kullandım bu ay nasip sizlerde araştırabilirsiniz belki vesile olur
Hayit otunu nasi kullandinizBen hayıt otunu kullandım dr da klomen verdi onu içtim o bitti progestana başladım
Cnm bende hamileyimmmSaol canım.Darısı başına
Elimizde nimet var kıymetini bilmiyoz içeri gidenleri gönderelim dışarı akanları uzanıp beklerken maske yapalım. Yarım saat bu şekilde beklerken bebiş olmasa bile yüzümüzün bebeksiliğini garantilemiş oluruz en azından bir faydası olsun bari
Evet hiç fark edemiyorum artık ov testi şart oldu ben iyice mala bağladımP u d i n g bende anlamıyorum inanın o da aynı yumurtlama akıntısı gibi oluyor çünkü kafalar karışık
Cnm battan 1 hafta omce basladi benimde suluydu adet oldum saniyodum o derece yaniCnm akintn ne zmn baslamisti ve nasildii..ya bnm bu ay hep su gibi akintm oldu cok islagim
Hayirlı olsun canim.Allah tamamina erdirsinCnm bende hamileyimmm
Ay aminnnnnnnnnBebektir o bebeeeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?