Sgl cnmHayirlı olsun canim.Allah tamamina erdirsin
hissetme kuzum bak inanki zamanı var o yüzden.çıkmassada çıkmaz gelecek aya belki ikimizde hamile olarak gireriz.senin bat ne zaman canımSen de haklısın canımın içi, ben de herkese aynısını söylerdim ama hissedemiyorum ne yazık ki.. testte gördüm diye olabilir, bomboş hissediyorum kendimi şu an..
Hadi hayirlisi bakalm cnm yarinda gelmezse insallah test yapicamCnm battan 1 hafta omce basladi benimde suluydu adet oldum saniyodum o derece yani
Ayy yok kiz yookElimizde nimet var kıymetini bilmiyoz içeri gidenleri gönderelim dışarı akanları uzanıp beklerken maske yapalım. Yarım saat bu şekilde beklerken bebiş olmasa bile yüzümüzün bebeksiliğini garantilemiş oluruz en azından bir faydası olsun bari
Aminn inşallah çok üzülmüştüm ama zamanı o zmnmış demek kiNe güzel maşallah başarı hikayesi resmen Allah bağışlasın kardes gelsin en hayırlı zamanda inşallah
Kissadan hisseKızlar açık açık yazayım bari nasıl olsa mikmik günlerimizi bile biliyoruz
İlişki öncesi oral sevişme olması spermleri öldürüyor. Onu yapmasanız bile tükürük olması yeterli ölmesi için. Yani doğal ıslaklıkla olaya devam işin içine tükürmek falan yok biliyorsunuzdur belkide yinede söliyim dedim kıssadan hisse
Aktardan tohumunu aldım öğüttüler bı su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı döktüm demlendi 2-3 dk sonra süzdüm içtim cnmHayit otunu nasi kullandiniz
Canisi siparis ver gelsin adet bitiminde basla günleri kaçırmaEvet hiç fark edemiyorum artık ov testi şart oldu ben iyice mala bağladım
Hayırlı olsunnCnm bende hamileyimmm
Sagol canimHayırlı olsunn
Sabretsek aslinda herseyin bir zamanı var ama biz kullar biraz sabirsiziz hemen isteriz olsun ama her ışte hayir vardırAminn inşallah çok üzülmüştüm ama zamanı o zmnmış demek ki
Ck tskr ederm bu ay deneyecgim onu eger olmazsamAktardan tohumunu aldım öğüttüler bı su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı döktüm demlendi 2-3 dk sonra süzdüm içtim cnm
Bi de sabah aksammi gunde bir kez mi yaptin cnm senAktardan tohumunu aldım öğüttüler bı su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı döktüm demlendi 2-3 dk sonra süzdüm içtim cnm
Ayy yok kiz yook
Ben ilk çocuğumda da dr gittim 1 sene denedik olmadı dr test yaptı hiç yumurta oluşmuyor dedi ilk ilaç sonra aşılama yaparız dedi klomen verdi çok ağladım o ay sonra arkadaşım hayıt otunu buldu klomende içtim hayıt otunuda demledim içtim günde bir kere o ay hamile olduğumu öğrendim şuan oğlum 4 yaşında 2 bebek için uğraşıyoruz :) oğlum kardeşi olsun çok istiyor çünkü gene klomen ve hayıt otunu kullandım bu ay nasip sizlerde araştırabilirsiniz belki vesile olur
Saol canım.Rabbim sanada en kısa zamanda bu mutluuğu yaşatsin-Gul- cüm hayırlı olsun canım çok sevindimm
Progestan kullanıyorum cnm hergun kuru ıncır ve havuc yedım yumurtlamaya kdrda ada cayo falan ıctmHiç kür falan yapmışmıydın ya da ilaç kullandınmı bu ay ? Onlarda etki eder ama bunlar diğer ihtimaller inşallah sebebi bebiştir :)
Haklsn cnm allah hakkımızda en hayırlısınınverson benıslerımız gelsınYa boyle dusunmeyin canim Allah sadece hayirli zamani biliyor.Hic korunmasaydin belki de bu zamana kadar yine olmayacakti ve daha cok yenik dusecektin.
Allah tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.
Hadi hayırlısı :)
Şimdi 1 kere geçirdiğim için tekrar geçirme ihtimali daha da artıyor,o yüzden ister istemez takılıyor aklima heralde ama oyle de olsa yapacak birsey yok ne diyelim :) basa geleni cekecez her turlu
Sen yine de bi ihtimal haber bekliyorsun degil mi ❤
Canisi siparis ver gelsin adet bitiminde basla günleri kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?