Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de haklısın canımın içi, ben de herkese aynısını söylerdim ama hissedemiyorum ne yazık ki.. testte gördüm diye olabilir, bomboş hissediyorum kendimi şu an..
hissetme kuzum bak inanki zamanı var o yüzden.çıkmassada çıkmaz gelecek aya belki ikimizde hamile olarak gireriz.senin bat ne zaman canım

Ayy yok kiz yook

Kissadan hisse oyle bi kose mi acsak napsak

Aminn inşallah çok üzülmüştüm ama zamanı o zmnmış demek ki
Sabretsek aslinda herseyin bir zamanı var ama biz kullar biraz sabirsiziz hemen isteriz olsun ama her ışte hayir vardır
Suan benim gibi bekleyen olsun niye olmuyor olsa şimdiye kadar olurdu diyen onlarca kişi var
Ama bizim de bir zamanimiz var elbet beklemeye devam inşallah en güzel sekilde olur

Hayırlısı olsun canım inşallah yine vesike olur Allah evladına sağlık versn elbet olur ikncisi sonuç alırsan yaz mutlaka valla merak ederim yine faydasını görürsen bende kullanırım

Hiç kür falan yapmışmıydın ya da ilaç kullandınmı bu ay ? Onlarda etki eder ama bunlar diğer ihtimaller inşallah sebebi bebiştir :)
Progestan kullanıyorum cnm hergun kuru ıncır ve havuc yedım yumurtlamaya kdrda ada cayo falan ıctm

Haklsn cnm allah hakkımızda en hayırlısınınverson benıslerımız gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…