- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 38
AMİNNNNN İNŞSaol canım.Rabbim sanada en kısa zamanda bu mutluuğu yaşatsin
Aynen bende gidip geleyim alacam inşallahEtcem bugün yarın şu kartsız sitelere bakayım olmadı hesap kartına para yatırıp alcam bol bol alayım
ALalım bide onu öğrenemeye çalışayımAynen bende gidip geleyim alacam inşallah
Sana ogretiriz hem cok basit hemde insan oyalaniyor cift cizgi görmek cok hosuma gidiyor tabi bu ay gec siliklesti korktum ama olsunALalım bide onu öğrenemeye çalışayım
İnşallah canım inşallah :)
Günde 1 bardak içtim ben günde 1 de klomen 3 tane tamamlanmış yumurta oluşmuştu . Kuru incir de yiyin oda etkiliBi de sabah aksammi gunde bir kez mi yaptin cnm sen
Ayy deme canısı deme gelmesin çok korkuyorum vallahi yarın gelmezse belki bir gün sonra gelebilir bilemeyiz :)Sayili saatler kaldı. Bakalım kırmızılar gelecek miii :)
Progestan kullanıyorum cnm hergun kuru ıncır ve havuc yedım yumurtlamaya kdrda ada cayo falan ıctm
Sabretsek aslinda herseyin bir zamanı var ama biz kullar biraz sabirsiziz hemen isteriz olsun ama her ışte hayir vardır
Suan benim gibi bekleyen olsun niye olmuyor olsa şimdiye kadar olurdu diyen onlarca kişi var
Ama bizim de bir zamanimiz var elbet beklemeye devam inşallah en güzel sekilde olur
Hayırlısı olsun canım inşallah yine vesike olur Allah evladına sağlık versn elbet olur ikncisisonuç alırsan yaz mutlaka valla merak ederim yine faydasını görürsen bende kullanırım
Sana ogretiriz hem cok basit hemde insan oyalaniyor cift cizgi görmek cok hosuma gidiyor tabi bu ay gec siliklesti korktum ama olsun
Hahaboş anıma denk gelirse hamiletim diye sevinirim ben yalnız vardır benim öyle hareketleri m
Orda çift çizgi çıkıyor ya zaten anam anam anam ne güzel görünüyor varya insanı havaya sokuyor resmen
Ay gelmesin 3-4 gün geçince de bebiş haberi alalımmmmAyy deme canısı deme gelmesin çok korkuyorum vallahi yarın gelmezse belki bir gün sonra gelebilir bilemeyiz :)
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum mmm inşallah vardır inşallah :)Ay gelmesin 3-4 gün geçince de bebiş haberi alalımmmm
Ben tüp bebek yaptırıyom yarın yumurtalar toplancak dua edin kızlarNasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
DlnOrhn 21 aralık - @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
Sessizgemi86 1 ocak - @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @-Gul- 17 ocak
Ayol ben hepsinden önce dusunuyodum eltim gorumcemin kızı eltiminkızı hepsi hamile bi ben hariçButun eltılerım gorumcelerım bebek yapmaya karar vermıs benden once olursa gırc gım stresı düşünemiyorum bılıyomsn ben asırı detaycı takan bırıyım herkesın olsun tabı benımde gecmeden olaun
Ada cayı östrojen hormonınu arttırır dıye bılıyorum ama yumurtlamadan sonra ıcme adet olmak ıcın bırazda rahatlatırmıs yok ıncır kuru yapmadom ben gunde bıtane kuru ıncır yedım sanırom grıp olcam burnum kasınıyo hafıf akıyo bıyandan da tıkalı yaİncir kür süt hormonunu da etkilediği için göğüslerde hassasiyet yapabilir. İnşallah bebişten dolayı hassaslardır ya valla bu çabalarımızın boşa çıkmasını istemiyorum artık.
Ada çayı bende içiyorum ama çok içen duyduğum için zincirin halkası oldum resmen ne işe yaradığı ı bilmiyorum ne faydası varmış ki ?
Ahah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdımAyol ben hepsinden önce dusunuyodum eltim gorumcemin kızı eltiminkızı hepsi hamile bi ben hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?