Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan kullanıyorum cnm hergun kuru ıncır ve havuc yedım yumurtlamaya kdrda ada cayo falan ıctm

İncir kür süt hormonunu da etkilediği için göğüslerde hassasiyet yapabilir. İnşallah bebişten dolayı hassaslardır ya valla bu çabalarımızın boşa çıkmasını istemiyorum artık.

Ada çayı bende içiyorum ama çok içen duyduğum için zincirin halkası oldum resmen ne işe yaradığı ı bilmiyorum ne faydası varmış ki ?

Evet rabbim en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat versin anne olmadan önce bende çok takıyordum kafaya çocuğun tedavisiz olmaz denicez dediğindedr ne kadar çok ağlamıştım dua etmiştim bu yüzden çocuk isteyen herkesi o kadar çok iyi anlıyorum ki

Sana ogretiriz hem cok basit hemde insan oyalaniyor cift cizgi görmek cok hosuma gidiyor tabi bu ay gec siliklesti korktum ama olsun

Haha boş anıma denk gelirse hamiletim diye sevinirim ben yalnız vardır benim öyle hareketleri m

Kizlar tedavi gorup catlatma ignesi kullaniyrm bn ovulasyon testi ise yararmi zatn mudahale edildigi icin gerk ykmu ne diysnuz bilemedim soraym dedm size

Ben tüp bebek yaptırıyom yarın yumurtalar toplancak dua edin kızlar

Ayol ben hepsinden önce dusunuyodum eltim gorumcemin kızı eltiminkızı hepsi hamile bi ben hariç

Ada cayı östrojen hormonınu arttırır dıye bılıyorum ama yumurtlamadan sonra ıcme adet olmak ıcın bırazda rahatlatırmıs yok ıncır kuru yapmadom ben gunde bıtane kuru ıncır yedım sanırom grıp olcam burnum kasınıyo hafıf akıyo bıyandan da tıkalı ya

Ayol ben hepsinden önce dusunuyodum eltim gorumcemin kızı eltiminkızı hepsi hamile bi ben hariç
Ahah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…