- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aminn aminn çok aminn :))İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum mmm inşallah vardır inşallah :)
Ada cayı östrojen hormonınu arttırır dıye bılıyorum ama yumurtlamadan sonra ıcme adet olmak ıcın bırazda rahatlatırmıs yok ıncır kuru yapmadom ben gunde bıtane kuru ıncır yedım sanırom grıp olcam burnum kasınıyo hafıf akıyo bıyandan da tıkalı ya
Ben tüp bebek yaptırıyom yarın yumurtalar toplancak dua edin kızlar
Valla devlet hastanesinde ne kadar halden anlıyorlar heleki hsg için düşünemiyorum özelde pahalıymışİyibir yer araştır doktorla da durumunu paylaş canım ona göre sakin uygulama yaparlar. Alttan muayene olduğun zaman duyduğun acı neyse onun daha fazlasını görmezsin bence
İnşallah ikinciyi sorunsuz sekilde yaparsiniz canımEvet rabbim en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat versin anne olmadan önce bende çok takıyordum kafaya çocuğun tedavisiz olmaz denicez dediğindedr ne kadar çok ağlamıştım dua etmiştim bu yüzden çocuk isteyen herkesi o kadar çok iyi anlıyorum ki
Bılgım yok cnm hayırlıso kur yapmam zaten anca dogal yedım yumurtlamam 18 19 da olurdı sanrm buay 16 da oldu ıns tutmustr yarn dr yumurtlamayo soylerAyy öyle deme düşünme ilaç milaç içersin şimdibende incir kürü yapamadım prolaktinden dolayı adaçayı prolaktini düşürür diye okudum ama bilemiyorum
Kiz insani oyle alistiriyor ki gebelikte hicbirsey cikmayinca insan kabul edemiyor cunku az da olsa cizgi cikiyorHahaboş anıma denk gelirse hamiletim diye sevinirim ben yalnız vardır benim öyle hareketleri m
Zaten o borçlar yuzunden bizde ilk aylarda istemistik. Gerci esim hep istedi de ben dedim hani toparlanalim sanki hemen olacak gibiAhah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdım
Bn ıncır yedım hergun bıde havuc kac yumurta oldu kac olmadı yda hıcmı olmadı yatın ogrencem kkorluyorumGünde 1 bardak içtim ben günde 1 de klomen 3 tane tamamlanmış yumurta oluşmuştu . Kuru incir de yiyin oda etkili
Wcden bes dk sora su gbı akıntım geldı sımdıde usutmesem barı ya sorma o borclar mafettı bızıde esım hep ıstıyomcocuk hastasıZaten o borçlar yuzunden bizde ilk aylarda istemistik. Gerci esim hep istedi de ben dedim hani toparlanalim sanki hemen olacak gibi
Hic oyle dusunme bence, o zaman kismet degilmis, o yuzden nasip olmamis yani hayirlisi simdi belki deAhah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdım
Canimmm Allah kolaylaştırsin herseyi onunuzde inşallah sorunsuz sekilde tamamlansin surec bebegin tutunsun sana hayirlisi ileBen tüp bebek yaptırıyom yarın yumurtalar toplancak dua edin kızlar
Akıntın hayrolsun bebistendir inşallah sende pko mu vardi canımWcden bes dk sora su gbı akıntım geldı sımdıde usutmesem barı ya sorma o borclar mafettı bızıde esım hep ıstıyomcocuk hastası
Insallah en kisam zamanda hamis haberini alirsinBen tüp bebek yaptırıyom yarın yumurtalar toplancak dua edin kızlar
Bende 2 kere dusuk yaptim ama artik aklimdan sildim dusunmuyorum.Ya boyle dusunmeyin canim Allah sadece hayirli zamani biliyor.Hic korunmasaydin belki de bu zamana kadar yine olmayacakti ve daha cok yenik dusecektin.
Allah tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.
Hadi hayırlısı :)
Şimdi 1 kere geçirdiğim için tekrar geçirme ihtimali daha da artıyor,o yüzden ister istemez takılıyor aklima heralde ama oyle de olsa yapacak birsey yok ne diyelim :) basa geleni cekecez her turlu
Sen yine de bi ihtimal haber bekliyorsun degil mi ❤
Bende kafamdan atmaya karar verdim canım bu defaBende 2 kere dusuk yaptim ama artik aklimdan sildim dusunmuyorum.
Dun esimin tek gözü kıpkırmızı olmuştu. Bugun doktora gitmis. Mikrop kapmis. Doktor bulasici oldugunu soylemis ve esinizle sarılmayın bile demişGecen hafta olduysa oldu. Olmazsa da üzülmeyecegim bir aydayım
Ben varımNasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
- @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @-Gul- 17 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?