Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy öyle deme düşünme ilaç milaç içersin şimdi bende incir kürü yapamadım prolaktinden dolayı adaçayı prolaktini düşürür diye okudum ama bilemiyorum

İyibir yer araştır doktorla da durumunu paylaş canım ona göre sakin uygulama yaparlar. Alttan muayene olduğun zaman duyduğun acı neyse onun daha fazlasını görmezsin bence
Valla devlet hastanesinde ne kadar halden anlıyorlar heleki hsg için düşünemiyorum özelde pahalıymış

İnşallah ikinciyi sorunsuz sekilde yaparsiniz canım

Ayy öyle deme düşünme ilaç milaç içersin şimdi bende incir kürü yapamadım prolaktinden dolayı adaçayı prolaktini düşürür diye okudum ama bilemiyorum
Bılgım yok cnm hayırlıso kur yapmam zaten anca dogal yedım yumurtlamam 18 19 da olurdı sanrm buay 16 da oldu ıns tutmustr yarn dr yumurtlamayo soyler

Ahah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdım
Zaten o borçlar yuzunden bizde ilk aylarda istemistik. Gerci esim hep istedi de ben dedim hani toparlanalim sanki hemen olacak gibi

Zaten o borçlar yuzunden bizde ilk aylarda istemistik. Gerci esim hep istedi de ben dedim hani toparlanalim sanki hemen olacak gibi
Wcden bes dk sora su gbı akıntım geldı sımdıde usutmesem barı ya sorma o borclar mafettı bızıde esım hep ıstıyomcocuk hastası

Kızlar benim Doktorum adetin 13. Gunu gel yumurta takibi yapalim dedi. Bugun 2 tane aletle alttan muayene etti. Biri vakumlu gibi digeri ultrasona bagli. Yumurta takibinde vakumluyu mu kullaniyor, ultrasonluyu mu yoksa ikisini mi? Vakumlu stres yaptırıyor da kendimi hazırlamaya çalışıyorum

Ahah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdım
Hic oyle dusunme bence, o zaman kismet degilmis, o yuzden nasip olmamis yani hayirlisi simdi belki de

Bende 2 kere dusuk yaptim ama artik aklimdan sildim dusunmuyorum.

Dun esimin tek gözü kıpkırmızı olmuştu. Bugun doktora gitmis. Mikrop kapmis. Doktor bulasici oldugunu soylemis ve esinizle sarılmayın bile demiş Gecen hafta olduysa oldu. Olmazsa da üzülmeyecegim bir aydayım

B
Bende kafamdan atmaya karar verdim canım bu defa

Ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…