Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdım
İnanirmsn bizmkilern arasında en uzun evli olan benm ya hahahAişe insan bilemiyoki hemen kalırım diysn ama inşallah olcak

Geçti zaten olsun,olacağı varsa gelecek :) insallah olmusturda❤
Yalniz aklima geldi de yumurtlama haftasi olsaydi olsun gözünle işim yok derdin

Benim dış gebelikti canım,geçirdikçe risk artıyor.Yani yine olursa bidahakine daha da artacak.

Hepinizden bin kere Allah razı olsun rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin

Hayırlı olsun canim.İnşallah tutar bebisin❤

Merhaba Ne kadar kullandınız hayıt otunu peki

Kızlar hiç adetin 19.günü yumurtlanrmi Sol sağ heleki Sol kasgmda fena ağrı var belmde agriyo
Vallaha adetten bir gün önce yumurtlayanı bile duydum. Olabilir bana göre. Değerlendirin bence bu günleri ne olir ne olmaz

Ovulasyon testi yaparak emin olan ben 19. Gunu kopkoyu piki yakalamistim yani o gün yunurtladim

Piki gördüğün tarihle regl oldugun tarih arası tam 14 gün mü oluyor hep?
Pik lh yükseldiğinde oluyor diye biliyorum.Yani 24-36 saat icinde yumurtlayacaksin demek.Bide yumurtanin yasama suresi derken sadece o gün diye dusunme sakın

Canm yani nasıl anlatsam 26 günde bir 28 30 31 24 günde bir geliyor her ay adet olurum ama bu sekilde değişiyor iste
Düzensiz o zaman ovulasyon testi kullanman çok iyi olmuş senin için. İnş sonucuda güzel olur. Peki çift çizgi çıkan günle islak dönemin cakistımi bazilari islak donemden bir kaç gün sonra yumurtlama olur diyor.

Genelde umulmadık anda sürpriz oluyor . Inşallah öyle olur :)
Bu aydan hiç umudum yok.klomen kullandım bittikten sonra 3 kere gittim kontrol am doktor yumurtlamamissn dedi yinede umudu kesme adete kadar gün aşırı dedi yani umutsuz bi ay ama bitarafta umut tomurcugu var inşallah yeserir ve bebeğim gelir bu ay annesine ablasının dogüm gününde sürpriz yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…