- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
İnanirmsn bizmkilern arasında en uzun evli olan benm ya hahahAişe insan bilemiyoki hemen kalırım diysn ama inşallah olcakAhah sorma cnm haklsn aralarında en uzun evlı benım ama ıste gercı takmamam lazım ucaydır denıyorum daha ben keske hıc korunmasaydım borc varmdıye Bebek dusunmedık pısmanım 28 e gırdım
Bende 2 kere dusuk yaptim ama artik aklimdan sildim dusunmuyorum.
Dun esimin tek gözü kıpkırmızı olmuştu. Bugun doktora gitmis. Mikrop kapmis. Doktor bulasici oldugunu soylemis ve esinizle sarılmayın bile demişGecen hafta olduysa oldu. Olmazsa da üzülmeyecegim bir aydayım
Hepinizden bin kere Allah razı olsun rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin
Ovulasyon testi yaparak emin olan ben 19. Gunu kopkoyu piki yakalamistim yani o gün yunurtladimKızlar hiç adetin 19.günü yumurtlanrmi Sol sağ heleki Sol kasgmda fena ağrı var belmde agriyo
Aminn canim hoşgeldinSlm kızlar benim bat da 27 ocak. Üye olmadan öncede takip ediyordum. Allah hepimize hayirlı evlatlar nasip etsin.
Adetin düzenli değilse olabiliyor.Ovulasyon testi yaparak emin olan ben 19. Gunu kopkoyu piki yakalamistim yani o gün yunurtladim
Kızlar hiç adetin 19.günü yumurtlanrmi Sol sağ heleki Sol kasgmda fena ağrı var belmde agriyo
Merhaba Ne kadar kullandınız hayıt otunu pekiBen ilk çocuğumda da dr gittim 1 sene denedik olmadı dr test yaptı hiç yumurta oluşmuyor dedi ilk ilaç sonra aşılama yaparız dedi klomen verdi çok ağladım o ay sonra arkadaşım hayıt otunu buldu klomende içtim hayıt otunuda demledim içtim günde bir kere o ay hamile olduğumu öğrendim şuan oğlum 4 yaşında 2 bebek için uğraşıyoruz :) oğlum kardeşi olsun çok istiyor çünkü gene klomen ve hayıt otunu kullandım bu ay nasip sizlerde araştırabilirsiniz belki vesile olur
Tsk ederimAminn canim hoşgeldin
Vallaha adetten bir gün önce yumurtlayanı bile duydum. Olabilir bana göre. Değerlendirin bence bu günleri ne olir ne olmazKızlar hiç adetin 19.günü yumurtlanrmi Sol sağ heleki Sol kasgmda fena ağrı var belmde agriyo
Canm yani nasıl anlatsam 26 günde bir 28 30 31 24 günde bir geliyor her ay adet olurum ama bu sekilde değişiyor isteAdetin düzenli değilse olabiliyor.
Değerlendiriyoruz inşallah olur ya belki en umutsuz olduğum ayda gelir bebeğim inşallahVallaha adetten bir gün önce yumurtlayanı bile duydum. Olabilir bana göre. Değerlendirin bence bu günleri ne olir ne olmaz
Genelde umulmadık anda sürpriz oluyor . Inşallah öyle olur :)Değerlendiriyoruz inşallah olur ya belki en umutsuz olduğum ayda gelir bebeğim inşallah
Ovulasyon testi yaparak emin olan ben 19. Gunu kopkoyu piki yakalamistim yani o gün yunurtladim
Hadi canm valla iyimiş inşallah bende yumurtliyormdur yaOvulasyon testi yaparak emin olan ben 19. Gunu kopkoyu piki yakalamistim yani o gün yunurtladim
Yani bu ay 34.gun olabilirsin.Eminsen.Canm yani nasıl anlatsam 26 günde bir 28 30 31 24 günde bir geliyor her ay adet olurum ama bu sekilde değişiyor iste
Düzensiz o zaman ovulasyon testi kullanman çok iyi olmuş senin için. İnş sonucuda güzel olur. Peki çift çizgi çıkan günle islak dönemin cakistımi bazilari islak donemden bir kaç gün sonra yumurtlama olur diyor.Canm yani nasıl anlatsam 26 günde bir 28 30 31 24 günde bir geliyor her ay adet olurum ama bu sekilde değişiyor iste
Bu aydan hiç umudum yok.klomen kullandım bittikten sonra 3 kere gittim kontrol am doktor yumurtlamamissn dedi yinede umudu kesme adete kadar gün aşırı dedi yani umutsuz bi ay ama bitarafta umut tomurcugu var inşallah yeserir ve bebeğim gelir bu ay annesine ablasının dogüm gününde sürpriz yaparGenelde umulmadık anda sürpriz oluyor . Inşallah öyle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?