- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
Ya ben bu ay ovu testi kullanmadim klomen kullandım ama buyumemisti belki sonradan etki etti bilemiyorum bugün baya kaşık ağrım oldu namaz kılarken bile zorladı belimde bide akintim fazla düzende pek olmayınca belki şimdi yumurtliyormdur diye umut isteDüzensiz o zaman ovulasyon testi kullanman çok iyi olmuş senin için. İnş sonucuda güzel olur. Peki çift çizgi çıkan günle islak dönemin cakistımi bazilari islak donemden bir kaç gün sonra yumurtlama olur diyor.
Düzensiz o zaman ovulasyon testi kullanman çok iyi olmuş senin için. İnş sonucuda güzel olur. Peki çift çizgi çıkan günle islak dönemin cakistımi bazilari islak donemden bir kaç gün sonra yumurtlama olur diyor.
Valla devlet hastanesinde ne kadar halden anlıyorlar heleki hsg için düşünemiyorum özelde pahalıymış
ReglmiYani bu ay 34.gun olabilirsin.Eminsen.
Ben özelde 550 tl çekildim hsgDevlet sıkıntı olabilir özellerde pahalı malesef dediğin gibi 600 tl diyeni duydu bu kulaklar
Reglmi
İnşallah canm ya ya erken geliyor yada geç ama en fazla 1 hafta geç geliyor inşallah bu ay gelmezEvet,insallah olmazsin ama :)
Evet oluyor 14 gün ama bu ay dedim ya yumurtlama hem gec oldu hem de gec siliklesti foto paylastim normalde cok sukur duzenlidir kist vs de yok doktor tertemiz demisti alttan muayene ettiğinde afedersin.Piki gördüğün tarihle regl oldugun tarih arası tam 14 gün mü oluyor hep?
Pik lh yükseldiğinde oluyor diye biliyorum.Yani 24-36 saat icinde yumurtlayacaksin demek.Bide yumurtanin yasama suresi derken sadece o gün diye dusunme sakın
Inşallah canım benim. Allah gönlüne göre versinBu aydan hiç umudum yok.klomen kullandım bittikten sonra 3 kere gittim kontrol am doktor yumurtlamamissn dedi yinede umudu kesme adete kadar gün aşırı dedi yani umutsuz bi ay ama bitarafta umut tomurcugu var inşallah yeserir ve bebeğim gelir bu ay annesine ablasının dogüm gününde sürpriz yapar
Kızlar bu bahsettiğiniz ne oluyoALalım bide onu öğrenemeye çalışayım
Insallah canım hatta adetin bittigi gun bile yumurtlayan varHadi canm valla iyimiş inşallah bende yumurtliyormdur ya
Canim Ovulasyon testi yumurtlama gununu takip etmek icin puding hasta belki giremez istersen ben yardımcı olayımKızlar bu bahsettiğiniz ne oluyobilgilendirin beni lütfen
Devlet sıkıntı olabilir özellerde pahalı malesef dediğin gibi 600 tl diyeni duydu bu kulaklar[/QUOTE
Evet oluyor 14 gün ama bu ay dedim ya yumurtlama hem gec oldu hem de gec siliklesti foto paylastim normalde cok sukur duzenlidir kist vs de yok doktor tertemiz demisti alttan muayene ettiğinde afedersin.
Ama iste bu ay bakalim nasil olacak
Olursa hayattan bi ders daha almis olurum ama umut var his yokGelmez insallah :)))))) anlamsız,yumurtalı,bebeli bi ay olsun varsın :))))
Olsun canım sorun degil ol tabikiCanim Ovulasyon testi yumurtlama gununu takip etmek icin puding hasta belki giremez istersen ben yardımcı olayım
Ben bedava yaptırdım valla ama cok agrım olduHsg mi 35 lira
Canim gorunumu aynen gebelik testi gibi yumurtlama gununu takip etmeye yariyor.Olsun canım sorun degil ol tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?