Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben bu ay ovu testi kullanmadim klomen kullandım ama buyumemisti belki sonradan etki etti bilemiyorum bugün baya kaşık ağrım oldu namaz kılarken bile zorladı belimde bide akintim fazla düzende pek olmayınca belki şimdi yumurtliyormdur diye umut iste

Benim yumurta akı gb akıntım olur 2.gün yumurtlama olur.
Yani pazartesi akinti olduysa carsamba yumurtlama.O gunlerde o kivamda akintida devam eder bikac gun,azalarak biter.Bunun takibini yapanlarda var ovulasyon hesaplama olarak
Tam 14 ara olur ve sonraki gunde regl :))) şaşmaz.
Günlerim degisebilir ama bu düzen baki genelde aslında

Evet oluyor 14 gün ama bu ay dedim ya yumurtlama hem gec oldu hem de gec siliklesti foto paylastim normalde cok sukur duzenlidir kist vs de yok doktor tertemiz demisti alttan muayene ettiğinde afedersin.
Ama iste bu ay bakalim nasil olacak

Inşallah canım benim. Allah gönlüne göre versin

Evet oluyor 14 gün ama bu ay dedim ya yumurtlama hem gec oldu hem de gec siliklesti foto paylastim normalde cok sukur duzenlidir kist vs de yok doktor tertemiz demisti alttan muayene ettiğinde afedersin.
Ama iste bu ay bakalim nasil olacak

Gelmez insallah :)))))) anlamsız,yumurtalı,bebeli bi ay olsun varsın :))))

Olsun canım sorun degil ol tabiki
Canim gorunumu aynen gebelik testi gibi yumurtlama gununu takip etmeye yariyor.
Adetin duzensizse adet bitiminde yapmani duzenliyse dongune gore baslamani tavsiye ederim ama yine de adetin 10. Gününde baslamakta fayda var . testi gündüz yapman daha dogru sonuç aldırır ama günde iki kez de yapan var gün içerisinde catlama olabiliyor çünkü.
Gelelim test nasil yapılır
Sabah ilk idrarla yapilmasi onerilmez. Testi mesela saat 13:00 da yapacaksin sıvı alimini 3 4 saat önceden azaltmak gerekir. Sık tuvalete de cikmamis olursun boylelikle.
Idrarini temiz kaba yaparsın 3 4 damla damlatirsin en koyu oldugu gün yumurtladigin anlamina geliyor
24 saat icinde catlar ve test yine silik cikmaya baslar
İnşallah anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…