Olursa hayattan bi ders daha almis olurum ama umut var his yok
Hayirlisi olsun sizleri duyayim o bile yeter bana bu ay
Ben bedava yaptırdım valla ama cok agrım oldu
İnşallah canimmEn önemlisi his derim hep...
Öyleysede son olsun insallah canim.
Hepimiz icin zaten önce hayirlisiyla saglikla olsun insallah.
Ben devlete hele ki araştırma hastanelerine tövbeliyim.Yani bi anlık elbet ama onların bu kobay tavrı ve uygulamaları çok keskin.
Doğumevlerinde olsa keşke.
Adetim düzenlidir genelde ama bu ay ne olduysa gecikti bugun 9. Gün hala beklemedeyim... Anladım canım da nerden yemin edebiliyoruz varmı bildiğiniz güvenilir site?Canim gorunumu aynen gebelik testi gibi yumurtlama gununu takip etmeye yariyor.
Adetin duzensizse adet bitiminde yapmani duzenliyse dongune gore baslamani tavsiye ederim ama yine de adetin 10. Gününde baslamakta fayda var . testi gündüz yapman daha dogru sonuç aldırır ama günde iki kez de yapan var gün içerisinde catlama olabiliyor çünkü.
Gelelim test nasil yapılır
Sabah ilk idrarla yapilmasi onerilmez. Testi mesela saat 13:00 da yapacaksin sıvı alimini 3 4 saat önceden azaltmak gerekir. Sık tuvalete de cikmamis olursun boylelikle.
Idrarini temiz kaba yaparsın 3 4 damla damlatirsin en koyu oldugu gün yumurtladigin anlamina geliyor
24 saat icinde catlar ve test yine silik cikmaya baslar
İnşallah anlatabilmisimdir
At gitsin canim.B
Bende kafamdan atmaya karar verdim canım bu defa
Yaniii gözüyle ne işim varGeçti zaten olsun,olacağı varsa gelecek :) insallah olmusturda❤
Yalniz aklima geldi de yumurtlama haftasi olsaydi olsun gözünle işim yok derdin
Benim dış gebelikti canım,geçirdikçe risk artıyor.Yani yine olursa bidahakine daha da artacak.
Hayırlı olsun canim.İnşallah tutar bebisin❤
At gitsin canimB
Bende kafamdan atmaya karar verdim canım bu defa
Adetim düzenlidir genelde ama bu ay ne olduysa gecikti bugun 9. Gün hala beklemedeyim... Anladım canım da nerden yemin edebiliyoruz varmı bildiğiniz güvenilir site?
yok canım ya sadece beş altı gün birlikte olun dediDoktorun söyledi mi canım ? Genelde gün veriyorlar mesela doktorum bana - iğneyi vurduğumuz gün ilişki olmasın ertesi gün başla gün aşırı devam edin demişti
Aynen öyle bir ayda 1000mesaj göndermiştim ama artık girmek bile gelmiyor içimden ne yazıkki kırmızı kartı gördükNerden nereye,ne kadar zaman gecti şaka gb :)
Insallah sağlıkla,hayırlısıyla seninledir minigin❤
Çok sevindim senin adına inş tez zamanda bebiş gelir ay insan merak ediyor çünkü çok güzel seyler paylaştık her ne kadar hüsrana uğrasaktaaaHadi hayirlisi canim benim.
Bende bi ara girmemistim ama merak ediyorum arkadaslari.
Şubatta tüp bebek tedavisine basliyoruz canim. Daha fazla beklemeyelim dedik.
Bende. Yok vallaaNasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
- @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- M meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
-Gul- 17 ocak
Yok cnm ya dün ne yazık ki regl oldum ve eşim erteleyelim çok yıprandık diyor korunmaya başladık kısmet değilmiş sen nasılsın cnm ?
21 Ocak gülümhissetme kuzum bak inanki zamanı var o yüzden.çıkmassada çıkmaz gelecek aya belki ikimizde hamile olarak gireriz.senin bat ne zaman canım
Sağlık olsun gülüm gençsin daha elbet olacaktır.. ben denemeye devam ediyorum.. bakalım ne zaman gelecek bu nazlı iki numara...Yok cnm ya dün ne yazık ki regl oldum ve eşim erteleyelim çok yıprandık diyor korunmaya başladık kısmet değilmiş sen nasılsın cnm ?
Gözün aydın ne güzel haberKizlar normalde ben lekelenmem oluyor diye kac gundur yaziyordum guzel kalbli arkaslar burdan hep guzel dileklerde bulundular allah hepinizden ayri ayri razi olsun bi an once bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin diyor ve konuya geliyorum normalde uarin kan vermeye salik ocagina gidecektim ama dayanamadim bu gun yaptim cift cizgi pozitif kizlar hamissss im
Bende rüyamda sol kasığımda bi damar atıyor elimi koyuyorum diyorum bebeğinin kalp atışı bu. Nasıl mutluydum. Inşallah yakında kısmet olurDün gece rüyam da sağlık ocağına gidiyordum orda iki bebek vardı gözlerim hep onlardaydı çünkü içimde bir kuşku vardı ordan birine karşı onları kaçıracak diyordum sonra eve geliyordum aklım hep o bebeklerdeydi sonra eve geldiğimde camdan bakınıyordum bi baktım bebekleri kaçırıyorlardı kapımın önünden kaçarak koşuyorlardı sonra ben polise falan haber ediyordum sonra uyandım öyle işte kusura bakmayın uzun oldu
Fazla doz alımı anlamında bildiğim kadarıylaOverdoz ne demek acaba? Ilk kez duyuyorum
Ah cnm aynen haklısın hayırlısı dıyorm bakalım neler olck bugunİnanirmsn bizmkilern arasında en uzun evli olan benm ya hahahAişe insan bilemiyoki hemen kalırım diysn ama inşallah olcak
Yok cnm bende 4 5 ayda bır duzenım bozuluyo sadece yumurtlamadan sanrm buaksam dr a gıdıcem yumurtlama olmusmu dıye duaetAkıntın hayrolsun bebistendir inşallah sende pko mu vardi canım
Ins hepımız anne olalım cnm allahın ıznıyle bakalkm buaksam nasıl heberler duycamHic oyle dusunme bence, o zaman kismet degilmis, o yuzden nasip olmamis yani hayirlisi simdi belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?