- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Tesekkur ederim canimÇok sevindim senin adına inş tez zamanda bebiş gelir ay insan merak ediyor çünkü çok güzel seyler paylaştık her ne kadar hüsrana uğrasaktaaa
heee cok pardon yaa ben hcg anlamısımmmmHsg mi 35 lira
Benim de bugünnn :)kızlar benim bat bugün bakalım neler olacak
hadi hayırlısı o zaman :) gebelik testi yaptınız mı? ben hayal kırıklığı olmasın diye yapmadım bu sefer, çünkü her seferinde yapıyorum, sonra işe geliyorum akşama doğru regl oluyorumBenim de bugünnn :)
Canım bugün test yapmadım. Yarın yapacam. Bugün daha bekliyim dedim. Yarın zaten ya kırmızılar gelecek ya da bebis :))
Sen hamıle degılsen ben suan hıssetm bel kasık agrılarıyla hıc degılımdır dıyorumAha da böyle..
Sabah yapcam deyince emrak ettim canımCanım bugün test yapmadım. Yarın yapacam. Bugün daha bekliyim dedim. Yarın zaten ya kırmızılar gelecek ya da bebis :))
İncecik bir şey görüyorum canım, geç döllenme olabilir lekelere bakılırsa.. kan verme imkanın var mı?Aha da böyle..
Sen hamıle degılsen ben suan hıssetm bel kasık agrılarıyla hıc degılımdır dıyorum
Allah razi olsun canim darisi isteyenlereGözün aydın ne güzel haber
İncecik bir şey görüyorum canım, geç döllenme olabilir lekelere bakılırsa.. kan verme imkanın var mı?
Merhaba adetin ilk gününden başladım bi sonraki adetime 1 hafta kala bıraktım içmeyiMerhaba Ne kadar kullandınız hayıt otunu peki
Ne zamandır bebek düşünüyorsun canımMerhaba adetin ilk gününden başladım bi sonraki adetime 1 hafta kala bıraktım içmeyi
Bendede aynı sorun vardı dr 21 günü test yaptı 0,1 di değer hiç oluşmuyordu gelişmeyi bırak hayıt otu ve incir yedim klomen kullandım o ay hamile kaldımYa ben bu ay ovu testi kullanmadim klomen kullandım ama buyumemisti belki sonradan etki etti bilemiyorum bugün baya kaşık ağrım oldu namaz kılarken bile zorladı belimde bide akintim fazla düzende pek olmayınca belki şimdi yumurtliyormdur diye umut iste
Benim bi oğlum var çok şükür 6 aydırda 2 için deniyorduk olmadı geçen ay kist vardı doğum kontrol hapı kullandım . Bu ay klomen cnmNe zamandır bebek düşünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?