Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede aynı sorun vardı dr 21 günü test yaptı 0,1 di değer hiç oluşmuyordu gelişmeyi bırak hayıt otu ve incir yedim klomen kullandım o ay hamile kaldım

Benim bi oğlum var çok şükür 6 aydırda 2 için deniyorduk olmadı geçen ay kist vardı doğum kontrol hapı kullandım . Bu ay klomen cnm

Allah bağışlasın evladını canım :)

Bende klomen kullanıyorum bugün yumurta takibi için gidicem bitti ilaç inş hayirlisi olur 2 düşüğün var benimde

Bende rüyamda sol kasığımda bi damar atıyor elimi koyuyorum diyorum bebeğinin kalp atışı bu. Nasıl mutluydum. Inşallah yakında kısmet olur
Zeynebim1212 canim bende hamile oldugumu ogrenmeden bi kacgun once ruyamda yatak odamda kendi yatagimin uzerinde iki tane tanimadigim cocuk goruyordum sanki bi akrabamin mus gibi hisediyordum sonra bun yabanci cocuklar kimin diye de dusunuyordum sonra ruyami esime anlattim esime sanki ben hamile kalacam diye hisediyorum hayatim dedim hayirlisi dedik gecdik inanin bi hafta gecmedi hamile oldugumu ogrendim hani derlerya ayen olurmus insana bende boyle bisry yasamistim

At gitsin canim.

Yaniii gözüyle ne işim var
Allah bir daha yaşatmasın canım. Bütün olumsuzluklar uzak olsun bizden

Amiinnn❤

Aynen öyle bir ayda 1000mesaj göndermiştim ama artık girmek bile gelmiyor içimden ne yazıkki kırmızı kartı gördük

Vardır bi hayir canim olumsuz olmasindansa insallah saglikla gelsin.

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz

Bebis selamı vermis sanki :) Gözünaydınn❤

Canım dün bi ara sol kasigima iğne saplanir gibi ağrı oldu fena vurdu kısa süre. Aksam da sağ kasigima aynı ağrı saplandı kısa sürdü geçti. Bir de dün hafif adet olacakmisim gibi sizı vardı. Ve hala aynı akinti devam ediyor. Bir de bu sabah acayip midem bulandı. Hala da bulanıyor açıkçası. InşaAllah belirtidir bunlar. InşaAllah adet deildir :) seymaka

Günaydın kızlaar haftayı bitirmeye az kaldı inşallah güzel haberlerle bitiririz.

Ben son 1 haftadır işe gelirken yumurta haşlıyorum peynir falan yiyorum daha önce poğaçayla geçiştirirdim ama biraz dikkat edeyim dedim. Yumurta yemenin yumurta gelişmesiyle bağlantısı olur mu muamma tabi

Sabah aç karnına çörekotu kürü yiyorum, öğlen adaçayımı içiyorum akşamda (bazen) bir bardak havuç suyu sıkıyorum inşallah faydasını görürüm kızlar ya çok umutsuz oluyorum artık kaç ay oldu delirmek üzereyim bu ayda sonuç alamazsam yine gidicem doktora offffg gitmiyor beynimde hamilelik mevzusu

İnşallah kuzum hamişsindir. Bat zamanı gelenlerin güzel haber vermesini canı gönülden istiyorum hepimizin ortak sorunu neticede Rabbim hayırlı sonuçlar versin.

Vücudunu en iyi tanıyan sensin beybi, adet belirtilerin bu şekilde olmuyorsa gebelik belirtisi olabilir. Zaten şunun şurasında öğrenmeye ne kaldı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…