- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Bendede aynı sorun vardı dr 21 günü test yaptı 0,1 di değer hiç oluşmuyordu gelişmeyi bırak hayıt otu ve incir yedim klomen kullandım o ay hamile kaldım
Benim bi oğlum var çok şükür 6 aydırda 2 için deniyorduk olmadı geçen ay kist vardı doğum kontrol hapı kullandım . Bu ay klomen cnm
Bende rüyamda sol kasığımda bi damar atıyor elimi koyuyorum diyorum bebeğinin kalp atışı bu. Nasıl mutluydum. Inşallah yakında kısmet olur
Kan versene sen tekrardanYa bu leke neyin nesi ki o zaman
Canım hic kan vermedimkiiKan versene sen tekrardan
Konuyu tam olarak takip edemedim ama leke gebelik hbercisi olabilir bende lekelerden hamis oldugumu ogrendim canimYa bu leke neyin nesi ki o zaman
Nasil bi lekeydi ? Benim kahve geliyor. Arada pıhtı gibi su seklinde degil yani sizinde öyle miydiKonuyu tam olarak takip edemedim ama leke gebelik hbercisi olabilir bende lekelerden hamis oldugumu ogrendim canim
Benide ekleyebilirmisiniz listeye 3 şubat bat
kızlar benim bat bugün bakalım neler olacak
Benim de bugünnn :)
Canım bugün test yapmadım. Yarın yapacam. Bugün daha bekliyim dedim. Yarın zaten ya kırmızılar gelecek ya da bebis :))
Benide ekleyebilirmisiniz listeye 3 şubat bat
Silik var sankiAha da böyle..
Evet sabah yapacaktım amaSabah yapcam deyince emrak ettim canım
At gitsin canim.
Yaniii gözüyle ne işim var
Allah bir daha yaşatmasın canım. Bütün olumsuzluklar uzak olsun bizden
Aynen öyle bir ayda 1000mesaj göndermiştim ama artık girmek bile gelmiyor içimden ne yazıkki kırmızı kartı gördük
Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
-Gul- beni de etiketler misin 4 Şubat'ta benim
Canım birbirimize. Baya yakınız sen gittin mi yumurta takibi için kaç mm olmuş
Evet sabah yapacaktım amaplojovic cuma sabahi garanti olur deyince hadi dedim bekleyim:)) yarın insaallah sana da haber vereceğim canım. Insaallah vardiiirr
Ben daha yeni gidicem ilk takip için iğne için ne zaman çağırdı ovulasyon vaktimiz pazar pazartesine geliyor cinsel perhiz verdi miGittim cnm cumartesi günü 11 günü 15 m olmuş dedi pazartesiden itibaren 4 gün üst üstte ilişki dedi
Aminnn insaallah :)Hadi inşallah güzel haberlerin olur.❤❤
Canım dün bi ara sol kasigima iğne saplanir gibi ağrı oldu fena vurdu kısa süre. Aksam da sağ kasigima aynı ağrı saplandı kısa sürdü geçti. Bir de dün hafif adet olacakmisim gibi sizı vardı. Ve hala aynı akinti devam ediyor. Bir de bu sabah acayip midem bulandı. Hala da bulanıyor açıkçası. InşaAllah belirtidir bunlar. InşaAllah adet deildir :)seymaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?