Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha yeni gidicem ilk takip için iğne için ne zaman çağırdı ovulasyon vaktimiz pazar pazartesine geliyor cinsel perhiz verdi mi
Yok bana çatlatma iğnesi vurmayacakmış progestan verdi hap onu kullanıyorum adet olursan gel dedi. Onun dışında 4 gün ara vermeden ilişki sonra gün aşırı sanırım dün çatladı yumurta inanılmaz bi ağrı vardı

Anladım canım bana iğne vuracak bakalım kaç cm olmuş çok merak ediyorum

Amiinnn❤

Vardır bi hayir canim olumsuz olmasindansa insallah saglikla gelsin.

Bebis selamı vermis sanki :) Gözünaydınn❤

Canim ama bu lekelenme neyin nesidir ? Varmi fikrin. Çatlatma ignesi vurulmustum 3 ocakta. 15 gun geçti. İgneden dolayı bole sökülemuyor olabilirmi

Canim ama bu lekelenme neyin nesidir ? Varmi fikrin. Çatlatma ignesi vurulmustum 3 ocakta. 15 gun geçti. İgneden dolayı bole sökülemuyor olabilirmi

Öyle olsa farklı bi ağrında olurdu diye dusunuyorum ama bilinmez tabii.Ama yerlesme lekelenmeleri daha cok agir basiyor bence.Kan vermen daha garanti olacaktir.Bide testte cikmazdi ki o zaman sökülmeye calistigin icin leke gelse

Aynen kuzum ya hayırlısı ama benm belirtiler yumurtladim gibi azcık duzensizlik varya ondan belki 19. Gün yumurtlarim diye
Sen baya gec yumurtlamısın bende 16. Gun yumurtladm bes gun gectı ustınden puff valla su ıcıyorum ama asırı wc ıhtıyacı duymaya basladm ıkıgundur bı gıdıyom ardından bea dk sora gene sıkısıyom aksam olsun korkuyorum a

Bnde progestan ıcıyorum yumurtlamadan bıgun sonrada ılıskı oldu benım bıdaha olmadı ya sıkıntı olma ıns

Bu ay aslında umutsuzum ama bellide olmaz dün baya kasik ağrım vardı ve bel ağrısı akintimda çok dunude değerlendirdik her ihtimale karşı biz elimizden gelen çabayı gosteriyruz gerisi Rabbime kalmış inşallah olur önce sağlıklı ve hayırlısı inşallah valla bi söz varya duam belli duyan belli her namazdansonra elimi karnima koyup dualar ediyorm versene şükür vermesede şükürler olsun

hadi hayırlısı o zaman :) gebelik testi yaptınız mı? ben hayal kırıklığı olmasın diye yapmadım bu sefer, çünkü her seferinde yapıyorum, sonra işe geliyorum akşama doğru regl oluyorum
Bugün yapmadım. Dün yaptım negatif çıktı ama

Adetim düzenlidir genelde ama bu ay ne olduysa gecikti bugun 9. Gün hala beklemedeyim... Anladım canım da nerden yemin edebiliyoruz varmı bildiğiniz güvenilir site?
Canim kartla alabilir misin yoksa kapida ödemeli mi

Bat günü bugün olanlar belirtiniz var mı hiç? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…