Yok bana çatlatma iğnesi vurmayacakmış progestan verdi hap onu kullanıyorum adet olursan gel dedi. Onun dışında 4 gün ara vermeden ilişki sonra gün aşırı sanırım dün çatladı yumurta inanılmaz bi ağrı vardıBen daha yeni gidicem ilk takip için iğne için ne zaman çağırdı ovulasyon vaktimiz pazar pazartesine geliyor cinsel perhiz verdi mi
Yok bana çatlatma iğnesi vurmayacakmış progestan verdi hap onu kullanıyorum adet olursan gel dedi. Onun dışında 4 gün ara vermeden ilişki sonra gün aşırı sanırım dün çatladı yumurta inanılmaz bi ağrı vardı
Amiinnn❤
Vardır bi hayir canim olumsuz olmasindansa insallah saglikla gelsin.
Bebis selamı vermis sanki :) Gözünaydınn❤
Allah bagslasin canm ne güzel darısı başıma insallahBendede aynı sorun vardı dr 21 günü test yaptı 0,1 di değer hiç oluşmuyordu gelişmeyi bırak hayıt otu ve incir yedim klomen kullandım o ay hamile kaldım
Aynen kuzum ya hayırlısı ama benm belirtiler yumurtladim gibi azcık duzensizlik varya ondan belki 19. Gün yumurtlarim diyeAh cnm aynen haklısın hayırlısı dıyorm bakalım neler olck bugun
Ben hiç erken yumurtlamam nerdeeeeInsallah canım hatta adetin bittigi gun bile yumurtlayan var
Canim ama bu lekelenme neyin nesidir ? Varmi fikrin. Çatlatma ignesi vurulmustum 3 ocakta. 15 gun geçti. İgneden dolayı bole sökülemuyor olabilirmi
Sen baya gec yumurtlamısın bende 16. Gun yumurtladm bes gun gectı ustınden puff valla su ıcıyorum ama asırı wc ıhtıyacı duymaya basladm ıkıgundur bı gıdıyom ardından bea dk sora gene sıkısıyomAynen kuzum ya hayırlısı ama benm belirtiler yumurtladim gibi azcık duzensizlik varya ondan belki 19. Gün yumurtlarim diye
Bnde progestan ıcıyorum yumurtlamadan bıgun sonrada ılıskı oldu benım bıdaha olmadı ya sıkıntı olma ınsYok bana çatlatma iğnesi vurmayacakmış progestan verdi hap onu kullanıyorum adet olursan gel dedi. Onun dışında 4 gün ara vermeden ilişki sonra gün aşırı sanırım dün çatladı yumurta inanılmaz bi ağrı vardı
Öyle olsa farklı bi ağrında olurdu diye dusunuyorum ama bilinmez tabii.Ama yerlesme lekelenmeleri daha cok agir basiyor bence.Kan vermen daha garanti olacaktir.Bide testte cikmazdi ki o zaman sökülmeye calistigin icin leke gelse
Bu ay aslında umutsuzum ama bellide olmaz dün baya kasik ağrım vardı ve bel ağrısı akintimda çok dunude değerlendirdik her ihtimale karşı biz elimizden gelen çabayı gosteriyruz gerisi Rabbime kalmış inşallah olur önce sağlıklı ve hayırlısı inşallah valla bi söz varya duam belli duyan belli her namazdansonra elimi karnima koyup dualar ediyorm versene şükür vermesede şükürler olsunSen baya gec yumurtlamısın bende 16. Gun yumurtladm bes gun gectı ustınden puff valla su ıcıyorum ama asırı wc ıhtıyacı duymaya basladm ıkıgundur bı gıdıyom ardından bea dk sora gene sıkısıyomaksam olsun korkuyorum a
İnş tutarAnladım canım bana iğne vuracak bakalım kaç cm olmuş çok merak ediyorum
Bugün yapmadım. Dün yaptım negatif çıktı amahadi hayırlısı o zaman :) gebelik testi yaptınız mı? ben hayal kırıklığı olmasın diye yapmadım bu sefer, çünkü her seferinde yapıyorum, sonra işe geliyorum akşama doğru regl oluyorum
Amin kızlar inşallah :)Haydi kızlar ikinizden de güzel haberler gelsin inşallah
İnşallah bebiş gelir canım yaa. Kırmızı belirtin yoksa yarın güzel haberler alıcaz demekkiii
Canim kartla alabilir misin yoksa kapida ödemeli miAdetim düzenlidir genelde ama bu ay ne olduysa gecikti bugun 9. Gün hala beklemedeyim... Anladım canım da nerden yemin edebiliyoruz varmı bildiğiniz güvenilir site?
Ovulasyon a gore olmustu hadi bakalim inşallahYok cnm bende 4 5 ayda bır duzenım bozuluyo sadece yumurtlamadan sanrm buaksam dr a gıdıcem yumurtlama olmusmu dıye duaet
Bnde progestan ıcıyorum yumurtlamadan bıgun sonrada ılıskı oldu benım bıdaha olmadı ya sıkıntı olma ıns
Biraz geç değil mi birde tarih bugünlerde seninde yumurtanın çatlaması gerekAnladım canım bana iğne vuracak bakalım kaç cm olmuş çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?