- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Evet cnm olabılır tabı pazar yumurtladımmtahmınen cumartesı oazar ve Pazartesi bırlıkte oldum kacırmamak ıcın buaksam dr a gıdıcem yumurtladımmı bakalım dıyeNormalde gün aşırı derler ama dr bana her gün dedi tutacağı varsa allah nasip ettiyse olur cnm
Şu adet zamanın bi gelsin canm yani bi adet olayım ozaman haber vericem sanaCanim kartla alabilir misin yoksa kapida ödemeli mi
Arada gelip gecen ağrılar canım :)Bat günü bugün olanlar belirtiniz var mı hiç? :)
Allah herkese nasıp etsn cnm zor kacıncı gunun bugunBu ay aslında umutsuzum ama bellide olmaz dün baya kasik ağrım vardı ve bel ağrısı akintimda çok dunude değerlendirdik her ihtimale karşı biz elimizden gelen çabayı gosteriyruz gerisi Rabbime kalmış inşallah olur önce sağlıklı ve hayırlısı inşallah valla bi söz varya duam belli duyan belli her namazdansonra elimi karnima koyup dualar ediyorm versene şükür vermesede şükürler olsun
Bir-kac gündür sızı oluyordu hafif hafif arada bugün yok pek bir şey :)Arada gelip gecen ağrılar canım :)
Tamam canımmŞu adet zamanın bi gelsin canm yani bi adet olayım ozaman haber vericem sana
Aynen benşmde o dahilde boğazlarım çok kötü oldu bir anda öksürmeye korkuyorum yaBir-kac gündür sızı oluyordu hafif hafif arada bugün yok pek bir şey :)
Biraz geç değil mi birde tarih bugünlerde seninde yumurtanın çatlaması gerek
Bende de öksürük vardı 1 hafta önce kadar. Öksürdükçe midem bulanıyordu :)Aynen benşmde o dahilde boğazlarım çok kötü oldu bir anda öksürmeye korkuyorum ya
E hadi inşallah cnm benim ya mahvetti beni sabaha karşı başladı limon sıktım içtim karabiber bal yaptım daha yeni biraz iyi geldi ilaçta içemiyoruzBende de öksürük vardı 1 hafta önce kadar. Öksürdükçe midem bulanıyordu :)
Normalde gün aşırı derler ama dr bana her gün dedi tutacağı varsa allah nasip ettiyse olur cnm
Geçen ay ben de gripten öldüm kalkacak halim yoktu. Bebek varsa diye ilaç içmemiştimE hadi inşallah cnm benim ya mahvetti beni sabaha karşı başladı limon sıktım içtim karabiber bal yaptım daha yeni biraz iyi geldi ilaçta içemiyoruz
normal canım, ben geçen hamileliğimde bat tan 1 gün sonra yapmıştım onda bile çok silik çıkmıştıBugün yapmadım. Dün yaptım negatif çıktı ama
Dün 19. Bugün 20 gün oldu canmAllah herkese nasıp etsn cnm zor kacıncı gunun bugun
Benımde bugun yırmı ılıskıden kac gectı yumurtlamadanDün 19. Bugün 20 gün oldu canm
Aynen görev gibi soğuk havalar birde duş aldıkça hasta olucam sanırımOff hergünde insana harbi görev geliyor yaaaa
Benim 21 günü testle bakmışlardı değen 0.1 olunca yumurta oluşmamış dedi yüksek olursa oluşmuş demekKızlar yumurtlama olmus olması ıcın progesteron hormonu degerımızın kac cıkması lazım bıle varmı
Evet gecen ay benımde 0,20 cıkmısto pekı ne yapalım dedı sana dr buyumemısmı gecen ay benım 21 mm olmustu ama catlamamıstı cok sınır bozucuBenim 21 günü testle bakmışlardı değen 0.1 olunca yumurta oluşmamış dedi yüksek olursa oluşmuş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?