Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde gün aşırı derler ama dr bana her gün dedi tutacağı varsa allah nasip ettiyse olur cnm
Evet cnm olabılır tabı pazar yumurtladımmtahmınen cumartesı oazar ve Pazartesi bırlıkte oldum kacırmamak ıcın buaksam dr a gıdıcem yumurtladımmı bakalım dıye

Kızlar yumurtlama olmus olması ıcın progesteron hormonu degerımızın kac cıkması lazım bıle varmı

Son düzenleme:
Allah herkese nasıp etsn cnm zor kacıncı gunun bugun

Biraz geç değil mi birde tarih bugünlerde seninde yumurtanın çatlaması gerek

Aslında ilacın cumartesi günü bitti benim pazar zaten tatil dün cagirmislardi ama doktorun ameliyatı çıkınca bugüne sarkti tam ovulasyon günü pazar günü gösteriyor takvimde bakalım geç olmamıştır inş bana da geç cagirildim gbi geldi biraz

Bende de öksürük vardı 1 hafta önce kadar. Öksürdükçe midem bulanıyordu :)
E hadi inşallah cnm benim ya mahvetti beni sabaha karşı başladı limon sıktım içtim karabiber bal yaptım daha yeni biraz iyi geldi ilaçta içemiyoruz

E hadi inşallah cnm benim ya mahvetti beni sabaha karşı başladı limon sıktım içtim karabiber bal yaptım daha yeni biraz iyi geldi ilaçta içemiyoruz
Geçen ay ben de gripten öldüm kalkacak halim yoktu. Bebek varsa diye ilaç içmemiştim canım sen hiç test yapmadın değil mi ?

Benim 21 günü testle bakmışlardı değen 0.1 olunca yumurta oluşmamış dedi yüksek olursa oluşmuş demek
Evet gecen ay benımde 0,20 cıkmısto pekı ne yapalım dedı sana dr buyumemısmı gecen ay benım 21 mm olmustu ama catlamamıstı cok sınır bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…