- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ay inşallah ya ağzın bal damliyorrr :)normal canım, ben geçen hamileliğimde bat tan 1 gün sonra yapmıştım onda bile çok silik çıkmıştı
Hayırlı haberler al canım inşallah. Yarın yapsam mı kararsizim ben deseymaka sağol canım inşallah ,Hadi A AsyaaAyazz @Yukakita haberleri bekliyorum ben de yazıcam gelişmeleri ,
yarın sabah bi test yaparım :)
Merhaba canım uzun zamandır internet problemim vardi giremiyordum çok şükür çözüldü.. Benim bat 22 ocak.. Kaldı 4 gün :) bu ay pek umutlu değildim ağır bi grip atlattim ama kader kısmet bekliyorum bakalımNasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
Sanderling 21 aralık - @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
- @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @-Gul- 17 ocak
Fazla idrar gitmis olabilirmi birde testi oynattiysan yayilma olmus olabiliyo yada bozukEki Görüntüle 2096563 Eki Görüntüle 2096566 Eki Görüntüle 2096567
Kızlar gebelik testim. Hiç bişey anlamadım. T çizgisinde belirsiz bir çizgi var ama test bozuk olabilir mi koyu bir pembelik yayılmış
Eki Görüntüle 2096563 Eki Görüntüle 2096566 Eki Görüntüle 2096567
Kızlar gebelik testim. Hiç bişey anlamadım. T çizgisinde belirsiz bir çizgi var ama test bozuk olabilir mi koyu bir pembelik yayılmış
Bir fotoğraf daha attım canım düzeldi şimdiFazla idrar gitmis olabilirmi birde testi oynattiysan yayilma olmus olabiliyo yada bozuk
İşte dr bana klomen verdi hayıt otu incir yedim oluştu yumurta sende dene canmEvet gecen ay benımde 0,20 cıkmısto pekı ne yapalım dedı sana dr buyumemısmı gecen ay benım 21 mm olmustu ama catlamamıstı cok sınır bozucu
Eki Görüntüle 2096570
Kızlar bu da şimdiki hali bekledikten sonra böyle oldu
Var gibi silik çıkmış yarın ilk idrarla yapın benceEki Görüntüle 2096570
Kızlar bu da şimdiki hali bekledikten sonra böyle oldu
Benim iki gun ust uste kahve rengi ve pempemsi bi leke bi iki gun sonra birhada 2 damla pihti seklinde kahve rengi seklinde siddetli kasik agrisiyla beraber oldu canim bu arada gununde gecmisti 6 gun gecmisti test yaptim pozitif cikti insallah seninde oyledirNasil bi lekeydi ? Benim kahve geliyor. Arada pıhtı gibi su seklinde degil yani sizinde öyle miydi
Eveet inşallah doğrudurİkinci çizgi gözüküyor :)
Bunu ilk idrarla yaptım canımVar gibi silik çıkmış yarın ilk idrarla yapın bence
Canim silik bir sekilde cikmis adetin geciktimi bir belirtin falan warmi birde ne kadar surede cikti silik olan cizgiBir fotoğraf daha attım canım düzeldi şimdi
Canim mrb bisey sorucam lekelenmem oldugu zaman adetin gecmismiydi adetine varmiydiBenim iki gun ust uste kahve rengi ve pempemsi bi leke bi iki gun sonra birhada 2 damla pihti seklinde kahve rengi seklinde siddetli kasik agrisiyla beraber oldu canim bu arada gununde gecmisti 6 gun gecmisti test yaptim pozitif cikti insallah seninde oyledir
Adetim gecikmedi canım 3-4 gün var. Belirti çok vardı ondan yaptım bugün. Valla testi yaptım ama takip etmedim. Yapar yapmaz baktım hiç bişey yoktu. Sonra yarım saat sonra falan tekrar baktım böyleydi.Canim silik bir sekilde cikmis adetin geciktimi bir belirtin falan warmi birde ne kadar surede cikti silik olan cizgi
Benim iki gun ust uste kahve rengi ve pempemsi bi leke bi iki gun sonra birhada 2 damla pihti seklinde kahve rengi seklinde siddetli kasik agrisiyla beraber oldu canim bu arada gununde gecmisti 6 gun gecmisti test yaptim pozitif cikti insallah seninde oyledir
Ilk lekelenmem bir once ki adet oldugum tarihle ayni gune denk geldi sonrakilerde ewet gecikmeden sonra oldu canimCanim mrb bisey sorucam lekelenmem oldugu zaman adetin gecmismiydi adetine varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?