Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım uzun zamandır internet problemim vardi giremiyordum çok şükür çözüldü.. Benim bat 22 ocak.. Kaldı 4 gün :) bu ay pek umutlu değildim ağır bi grip atlattim ama kader kısmet bekliyorum bakalım

Kızlar gebelik testim. Hiç bişey anlamadım. T çizgisinde belirsiz bir çizgi var ama test bozuk olabilir mi koyu bir pembelik yayılmış

Alt tarafta sızılar var adet mı acaba eğer adetse aksama gelir. Hep öyle oluyor

Nasil bi lekeydi ? Benim kahve geliyor. Arada pıhtı gibi su seklinde degil yani sizinde öyle miydi
Benim iki gun ust uste kahve rengi ve pempemsi bi leke bi iki gun sonra birhada 2 damla pihti seklinde kahve rengi seklinde siddetli kasik agrisiyla beraber oldu canim bu arada gununde gecmisti 6 gun gecmisti test yaptim pozitif cikti insallah seninde oyledir

Canim mrb bisey sorucam lekelenmem oldugu zaman adetin gecmismiydi adetine varmiydi

Canim silik bir sekilde cikmis adetin geciktimi bir belirtin falan warmi birde ne kadar surede cikti silik olan cizgi
Adetim gecikmedi canım 3-4 gün var. Belirti çok vardı ondan yaptım bugün. Valla testi yaptım ama takip etmedim. Yapar yapmaz baktım hiç bişey yoktu. Sonra yarım saat sonra falan tekrar baktım böyleydi.

Benim adet tarihimden iki gun once basladi. Dun adet günümdu hala geliyor. Sabahlari daha cok oluyor. Aksam bisey yok denecek kadar az. Sildikce sadece koyu kahve geliyor. Bende de kasık agrisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…