Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim gecikmedi canım 3-4 gün var. Belirti çok vardı ondan yaptım bugün. Valla testi yaptım ama takip etmedim. Yapar yapmaz baktım hiç bişey yoktu. Sonra yarım saat sonra falan tekrar baktım böyleydi.
Canim bence erken testlerdeb yap yada imkanin varsa kanda baktir derim ama silik cikmis tabi varmi gec dollenmemi yoksa daha cokmu yeni bisey diyemicem hayirlisi olsun

Adetim gecikmedi canım 3-4 gün var. Belirti çok vardı ondan yaptım bugün. Valla testi yaptım ama takip etmedim. Yapar yapmaz baktım hiç bişey yoktu. Sonra yarım saat sonra falan tekrar baktım böyleydi.
Canim evet silik cizgi var cok sevindim gidip kan testi yap bence acilden rahatsizim ama gebelik suphem var desen yaparlar diye dusunuyorum
Buarada ne gibi belirtilerin oldu bugun

Benim adet tarihimden iki gun once basladi. Dun adet günümdu hala geliyor. Sabahlari daha cok oluyor. Aksam bisey yok denecek kadar az. Sildikce sadece koyu kahve geliyor. Bende de kasık agrisi var.
Peki kan verdinmi tahlil yapmadiysan yap canim varsa gebelik cikar

Ilk lekelenmem bir once ki adet oldugum tarihle ayni gune denk geldi sonrakilerde ewet gecikmeden sonra oldu canim
Anladim canim benimde adetime 6 gun 5 gun once kasik agrisiyla uyandim tuvalete gittim idrarimi yaparken sildikten sonra tiz pembe leke geldi peceteye silerkeb 1 saatin icinde 10 kere idrara ciktim nerdeyse her sildigimdw pembe leke vardi sonra kesildi 2 gun once normal test yaptim yoktu ondan sordum canim cevabin icin tesekkurler

Canim bence erken testlerdeb yap yada imkanin varsa kanda baktir derim ama silik cikmis tabi varmi gec dollenmemi yoksa daha cokmu yeni bisey diyemicem hayirlisi olsun
Yarın tekrar test yapıp kan vericem canım teşekkür ederim cevabın için. Bende varsa yenidir diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun

Canim evet silik cizgi var cok sevindim gidip kan testi yap bence acilden rahatsizim ama gebelik suphem var desen yaparlar diye dusunuyorum
Buarada ne gibi belirtilerin oldu bugun
Kan testini yarın yaptırcam canım bugün pek imkanım yok. Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur :) bende çok belirti vardı. Mesela yumurtlama zamanımdan beri göğsüm çok şişti hiç inmedi. Normalde adetimde bile böyle şişmez. Bide yerleşme kanaması gibi bişey oldu iki gün peş peşe. Mide yanması vardı çok fazla. Bide kasıklarımda hafif sancı.

Canim benim yasadigim belirtilerle uyusuyor benimde ara ara oldu toplamda uc gun birer leke ertwsi gun kan verdim ben kanda da cikti hatta dr ewde tedt yaptim hatta gosterdigimde yanilma payi olabilir diye kanda daha kesin cikar diye ewde yaptigim testi onemsemedi yani diyecegim cikmadi diye yok anlamina gelmez bi an once kan ver kesin sonuc ogren gunun geciyormuydu pardon anlamadim

Suan adetime 6 gun var canim ama pazar gunu lekelenme olunca o gunden beri goguslerim şişti cok aciyo kasik agrim bacak agrim karnimin altina sanci geliyo normalde adetime 3 gun kala falan yasardim boyle seyleri en iyisi ben biraz daha bekliyim dimi canim tesekkurler

Ayni belirtileri bende yasiyorum walla ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…