- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Canim bence erken testlerdeb yap yada imkanin varsa kanda baktir derim ama silik cikmis tabi varmi gec dollenmemi yoksa daha cokmu yeni bisey diyemicem hayirlisi olsunAdetim gecikmedi canım 3-4 gün var. Belirti çok vardı ondan yaptım bugün. Valla testi yaptım ama takip etmedim. Yapar yapmaz baktım hiç bişey yoktu. Sonra yarım saat sonra falan tekrar baktım böyleydi.
Canim mrb bisey sorucam lekelenmem oldugu zaman adetin gecmismiydi adetine varmiydi
Canim evet silik cizgi var cok sevindim gidip kan testi yap bence acilden rahatsizim ama gebelik suphem var desen yaparlar diye dusunuyorumAdetim gecikmedi canım 3-4 gün var. Belirti çok vardı ondan yaptım bugün. Valla testi yaptım ama takip etmedim. Yapar yapmaz baktım hiç bişey yoktu. Sonra yarım saat sonra falan tekrar baktım böyleydi.
Peki kan verdinmi tahlil yapmadiysan yap canim varsa gebelik cikarBenim adet tarihimden iki gun once basladi. Dun adet günümdu hala geliyor. Sabahlari daha cok oluyor. Aksam bisey yok denecek kadar az. Sildikce sadece koyu kahve geliyor. Bende de kasık agrisi var.
Anladim canim benimde adetime 6 gun 5 gun once kasik agrisiyla uyandim tuvalete gittim idrarimi yaparken sildikten sonra tiz pembe leke geldi peceteye silerkeb 1 saatin icinde 10 kere idrara ciktim nerdeyse her sildigimdw pembe leke vardi sonra kesildi 2 gun once normal test yaptim yoktu ondan sordum canim cevabin icin tesekkurlerIlk lekelenmem bir once ki adet oldugum tarihle ayni gune denk geldi sonrakilerde ewet gecikmeden sonra oldu canim
Canim neden kan testi yapmıyorsunnEvet bunu bende merak ettim
Gecikmeden sonra oldu canim benim lekelerEvet bunu bende merak ettim
Yarın tekrar test yapıp kan vericem canım teşekkür ederim cevabın için. Bende varsa yenidir diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsunCanim bence erken testlerdeb yap yada imkanin varsa kanda baktir derim ama silik cikmis tabi varmi gec dollenmemi yoksa daha cokmu yeni bisey diyemicem hayirlisi olsun
Rica ederim canim rabbim hepimze nasip etsin insallah yardimci olamadim fazla ama sadece konusuyoruz☺Yarın tekrar test yapıp kan vericem canım teşekkür ederim cevabın için. Bende varsa yenidir diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun
Hayırlı olsun o zmnBunu ilk idrarla yaptım canım
Kan testini yarın yaptırcam canım bugün pek imkanım yok. Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur :) bende çok belirti vardı. Mesela yumurtlama zamanımdan beri göğsüm çok şişti hiç inmedi. Normalde adetimde bile böyle şişmez. Bide yerleşme kanaması gibi bişey oldu iki gün peş peşe. Mide yanması vardı çok fazla. Bide kasıklarımda hafif sancı.Canim evet silik cizgi var cok sevindim gidip kan testi yap bence acilden rahatsizim ama gebelik suphem var desen yaparlar diye dusunuyorum
Buarada ne gibi belirtilerin oldu bugun
Canim benim yasadigim belirtilerle uyusuyor benimde ara ara oldu toplamda uc gun birer leke ertwsi gun kan verdim ben kanda da cikti hatta dr ewde tedt yaptim hatta gosterdigimde yanilma payi olabilir diye kanda daha kesin cikar diye ewde yaptigim testi onemsemedi yani diyecegim cikmadi diye yok anlamina gelmez bi an once kan ver kesin sonuc ogren gunun geciyormuydu pardon anlamadimAnladim canim benimde adetime 6 gun 5 gun once kasik agrisiyla uyandim tuvalete gittim idrarimi yaparken sildikten sonra tiz pembe leke geldi peceteye silerkeb 1 saatin icinde 10 kere idrara ciktim nerdeyse her sildigimdw pembe leke vardi sonra kesildi 2 gun once normal test yaptim yoktu ondan sordum canim cevabin icin tesekkurler
Kan testi yaptırdıktan sonra sevinmek istiyorum bide çıkmazsa yıkılırım. Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun o zmn
Yok canım hiç yapmadım test bir kaç gün geçsin yapcam gelmezse inşallah :)Geçen ay ben de gripten öldüm kalkacak halim yoktu. Bebek varsa diye ilaç içmemiştimcanım sen hiç test yapmadın değil mi ?
Suan adetime 6 gun var canim ama pazar gunu lekelenme olunca o gunden beri goguslerim şişti cok aciyo kasik agrim bacak agrim karnimin altina sanci geliyo normalde adetime 3 gun kala falan yasardim boyle seyleri en iyisi ben biraz daha bekliyim dimi canim tesekkurlerCanim benim yasadigim belirtilerle uyusuyor benimde ara ara oldu toplamda uc gun birer leke ertwsi gun kan verdim ben kanda da cikti hatta dr ewde tedt yaptim hatta gosterdigimde yanilma payi olabilir diye kanda daha kesin cikar diye ewde yaptigim testi onemsemedi yani diyecegim cikmadi diye yok anlamina gelmez bi an once kan ver kesin sonuc ogren gunun geciyormuydu pardon anlamadim
Olsun canım konuşmak bile yetiyor Allah razı olsun. Rabbim hepimize bebişler nasip etsin hayırlısıyla inşallahRica ederim canim rabbim hepimze nasip etsin insallah yardimci olamadim fazla ama sadece konusuyoruz☺
Inşallah gelmezlerr :) Ben de gelmezse bekleyim diyorum ama dayanamayıp yarın da yapabilirimYok canım hiç yapmadım test bir kaç gün geçsin yapcam gelmezse inşallah :)
Amin canim insallah☺Olsun canım konuşmak bile yetiyor Allah razı olsun. Rabbim hepimize bebişler nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Ayni belirtileri bende yasiyorum walla ☺Kan testini yarın yaptırcam canım bugün pek imkanım yok. Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur :) bende çok belirti vardı. Mesela yumurtlama zamanımdan beri göğsüm çok şişti hiç inmedi. Normalde adetimde bile böyle şişmez. Bide yerleşme kanaması gibi bişey oldu iki gün peş peşe. Mide yanması vardı çok fazla. Bide kasıklarımda hafif sancı.
Eki Görüntüle 2096563 Eki Görüntüle 2096566 Eki Görüntüle 2096567
Kızlar gebelik testim. Hiç bişey anlamadım. T çizgisinde belirsiz bir çizgi var ama test bozuk olabilir mi koyu bir pembelik yayılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?