- 19 Aralık 2017
- 96
- 40
- 3
- 27
İnşallah ya dua edin bana3 gün var daha. Bence yerleşme kanaması buutabi belli olmaz ama genelde öyle diyorlar diye diyorum
Bilmoyorum bende bu ay deniycem annem yaptiracak o biliyor iyi desi yanina gidip zaten 15 gun annemin yaninda kalcam gel ben biliyorum sana yardimci olyrum dedi deniycem ıns tutarTıkanık tüpler için işe yarar diyorlar ben yapmaktan zarar gelmez iltihap varsada atar diye yaptım. Ama 1 saat oturup bekleyemedim 20 30 dk en fazla yapabildim. Ama ne zaman yapsam ertesi sabah toplu akıntı geliyordu yani öyle diyim gene işe yarar o konuda. Gebelik konusunda Allah biliyo artık yumurtayla sperme kalmış o durum
Umarım öyle değildirÜşütmüş olabilirsiniz malesef hava şartlarından dolayı erken yada geç olabiliyor
Terlik pratik çorap yelek eksik olmaz üşütmemek lazım canım dikkat et c vitamini al limon sık iç suyunuAynen öyle. Dikkat etmek lazım :) kendimizi ne kadar sıcak tutarsak o kadar iyi
Benimki öbür aya devretti canımBende 'çok hamileyim' diyorum offlayıp öyle alaya aldık işi,bunlar hep meraktan galiba :))))
Az kaldı seninde yarınıda bi atlatalımda..
Simdi pesinden kosturuyoruz sonra zaman bizi kovalamaya baslayacak yine :)
Bazen olabilir canım için rahat etcekse test yap derim hamile kalıp adet olan çok var :)Ya benim adetine 4 gün vardı ama adet oldum kasiklarim ağrırdı normalde ama şimdi belim ağrıyor ağrıdan ağlıcam ve adetin her zamanki gibi değil az geliyor sizce neden erken ve az geldi
Bu kür nasıl oluyorO maydonoz süt kürünü yaparken çok çok dikkat et kendine ben bu ay onuda yaptımda üşüttüm galiba
Ay evet. Eve gidince portakal ile elma suyunu sıkayım :)Terlik pratik çorap yelek eksik olmaz üşütmemek lazım canım dikkat et c vitamini al limon sık iç suyunu
Bakalm canım ya yarin olsun da biBazen olabilir canım için rahat etcekse test yap derim hamile kalıp adet olan çok var :)
Bende meyve yiyemiorum ama suyunu sıkıp eşimle her gece uyumadan sabahta aç karnına içiyoruzAy evet. Eve gidince portakal ile elma suyunu sıkayım :)
Aynen öyle canım bende öyle avutuyorum kendimiHayırlısı olsun canım üzülme vakti zamanı bellidir
Ay maaşallah ne güzel. Bizim makine biraz teferruatlı üşeniyorum bazenBende meyve yiyemiorum ama suyunu sıkıp eşimle her gece uyumadan sabahta aç karnına içiyoruz
Vallaha olmuyor. Ama aklım başıma geldi adet günüm gelmeden test yaptırmam dahaCanim moralini bozma bekleyelim hem daha var adetine uzme kendini artik bazi testlere de güvenemiyor insan yaa
İnşallah hayırlısıyla sonraki aya olurHadi yahayırlısı olsun canım bir sonraki ay inşallah çıkar. Bendeki testler de albi. Çıkarsa sevinemiyecem şimdi
Ben de ilk kez kullandım. Dün negatif çıktı. Acaba bende de var da ölçemedi mi acepİnşallah hayırlısıyla sonraki aya olurbence sende garanti olsun diye başka test al canım. Önce albi yaparsın sonra emin olmak için diğerini yaparsın. Alırken de hiç içime sinmemişti test.
Bilmoyorum bende bu ay deniycem annem yaptiracak o biliyor iyi desi yanina gidip zaten 15 gun annemin yaninda kalcam gel ben biliyorum sana yardimci olyrum dedi deniycem ıns tutar
Hahaha olabilir vallaBen de ilk kez kullandım. Dün negatif çıktı. Acaba bende de var da ölçemedi mi acep
Bugün olmam gerekiyordu olmadı. Yarın da sabredersem bekleyim. Olmazsam bir sonraki gün yaparım :))Hahaha olabilir vallasen yarın başka test yap bence :) günün geçsin ama benim gibi sabırsız olma
Nasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
DlnOrhn 21 aralık - @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
- @Lilly2008 26 aralık
Moon1224 26 aralık - @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @R4bi4 3 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- A Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @-Gul- 17 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?