Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmoyorum bende bu ay deniycem annem yaptiracak o biliyor iyi desi yanina gidip zaten 15 gun annemin yaninda kalcam gel ben biliyorum sana yardimci olyrum dedi deniycem ıns tutar

Bende 'çok hamileyim' diyorum offlayıp öyle alaya aldık işi,bunlar hep meraktan galiba :))))
Az kaldı seninde yarınıda bi atlatalımda..
Simdi pesinden kosturuyoruz sonra zaman bizi kovalamaya baslayacak yine :)
Benimki öbür aya devretti canım 3 gün erken geldiler döngü 24 güne düştü

Ya benim adetine 4 gün vardı ama adet oldum kasiklarim ağrırdı normalde ama şimdi belim ağrıyor ağrıdan ağlıcam ve adetin her zamanki gibi değil az geliyor sizce neden erken ve az geldi
Bazen olabilir canım için rahat etcekse test yap derim hamile kalıp adet olan çok var :)

Hadi ya hayırlısı olsun canım bir sonraki ay inşallah çıkar. Bendeki testler de albi. Çıkarsa sevinemiyecem şimdi
İnşallah hayırlısıyla sonraki aya olur bence sende garanti olsun diye başka test al canım. Önce albi yaparsın sonra emin olmak için diğerini yaparsın. Alırken de hiç içime sinmemişti test.

İnşallah hayırlısıyla sonraki aya olur bence sende garanti olsun diye başka test al canım. Önce albi yaparsın sonra emin olmak için diğerini yaparsın. Alırken de hiç içime sinmemişti test.
Ben de ilk kez kullandım. Dün negatif çıktı. Acaba bende de var da ölçemedi mi acep

Bilmoyorum bende bu ay deniycem annem yaptiracak o biliyor iyi desi yanina gidip zaten 15 gun annemin yaninda kalcam gel ben biliyorum sana yardimci olyrum dedi deniycem ıns tutar

İnşallah tutar inşallh anneler daha iyi bilir bi yap sende bizede anlatırsın :))

Hahaha olabilir valla sen yarın başka test yap bence :) günün geçsin ama benim gibi sabırsız olma
Bugün olmam gerekiyordu olmadı. Yarın da sabredersem bekleyim. Olmazsam bir sonraki gün yaparım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…