Canımmm naber nasilsinYeni bat 13 Şubat-Gul-
Aynı benimde öyle cnm ikinciye hamile kalanlar bile var ama işteBu ay yumurtlama takibi bide maydonoz süt kürunu yspacam ins tutar ya etrafimdakiler arkadaslarim benimle birlikte evlenen benden sonra evlenen arkadaslarim hepsi hamile doguran var bende hsla tık yok allah onlarin bebeklerini onlara bagislasin ne bilim ayni zamanda evlendik onlarin oldu bnim yok insan ister istemez üzülüyor
Gördüğün gibi gülüm erken adet bunalımı :) sen nasılsın?Canımmm naber nasilsin
Bende erken adet oldum bu ay hemde 1 hafta nolsun ayni bugun ovulasyon günüm deneme var:)Gördüğün gibi gülüm erken adet bunalımı :) sen nasılsın?
Hayirlisi olsun canim Allah ne zamani yazdiysa olur vaktini bekliyor demek kiVallaha olmuyor. Ama aklım başıma geldi adet günüm gelmeden test yaptırmam daha
Konu sahibinden daha çok biz giriyoruz konuya hamile kalınca hemen bizi boşluyorlar valla-Gul- listeyi yenilermisin canım cok ilgilenemiosun galiba devr Nezaman olacak?
Yap yap yapBen test yapsam cikarmi ki bat yarin
Tamam 15 dakika sonra yapacam insaAllah ya çıkmazsaYap yap yap
Benimde bekarken 28-32 gün arasında gelirdi evlendim 25-27 gün arasına düştü canım. Galiba kızlıkla alakalı birşey. Aslında erken menopozdan bende korkuyorum ailede var çünküYeni bat 13 Şubat-Gul-
Canim sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olmaz miiTamam 15 dakika sonra yapacam insaAllah ya çıkmazsa
-Gul- listeyi yenilermisin canım cok ilgilenemiosun galiba devr Nezaman olacak?
Ne alakası var nerden çıkardinız yazanlar oldukça yeniliyorum.Devir işlemine gelince ne zaman canim isterse o zaman devrederim kime neKonu sahibinden daha çok biz giriyoruz konuya hamile kalınca hemen bizi boşluyorlar valla
Kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmicez canımTamam 15 dakika sonra yapacam insaAllah ya çıkmazsa
Aynen ne olur ne olmaz bekle canım belki geç döllenme falan olur. Belli mi olur. Sabresebilirsen helal olsunBugün olmam gerekiyordu olmadı. Yarın da sabredersem bekleyim. Olmazsam bir sonraki gün yaparım :))
Ben su gec döllenmeyi anlamiyorum yaKırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmicez canım
Aynen öyle canım çok haklısın. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHayirlisi olsun canim Allah ne zamani yazdiysa olur vaktini bekliyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?