Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafif kasik agrisi inceden bel sizisi gogus hassasiyeti disinda baska belirtim yok sivilcem bile cikmadi hayret ama olacakmisim gibide

Kozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle

Aynen ne olur ne olmaz bekle canım belki geç döllenme falan olur. Belli mi olur. Sabresebilirsen helal olsun
2 negatiften sonra sabrederim herhalde 3ü 4ü gibi yumurtladım. Geç döllenme olabilir mi ki

E ela basak 1 1melegimolsun
Kızlar :) Kızcağız daha dün ögrendi yüklenmeyin ya :))))
-Gul- 'de listede cok degisiklik yapmadi evet ama liste devredilirken gecen seneden kaldigimiz icin liste olmasa bile olur dedik ilk.
Yine de gerginliğe gerek yok...

Benimki öbür aya devretti canım 3 gün erken geldiler döngü 24 güne düştü
Aaaa geldi mi kırmızılar stresten falan oluyo hep benimde 3 ay önce 24 te gelmişti hayırlısı olsun be kuzum üzülme hayırlısıyla gelsin inşallah

Benimde bekarken 28-32 gün arasında gelirdi evlendim 25-27 gün arasına düştü canım. Galiba kızlıkla alakalı birşey. Aslında erken menopozdan bende korkuyorum ailede var çünkü

Kaç yaşındasın ki canım korkuyosun ya ( gerçi arada banada geliyo öyle evhamlar ama... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…