- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Yarın ilk idrarla yap canım elinde daha test varsa :)Yarin :)
Vallaha ben de telefona göre hareket ettim bu ay :))Yaaa telefon bile bana neyi sölüyor
Ne zaman istersen canım, pıtpıtları duy hele sen :)VosVos35 Canım sana devrediyim mi topiği istermisin.Ama bebeğimin kalp atışıni duyduktam sonra düşünüyorum sorun olmaz dimi
Tamam canım.İnsallah sanada uğur getiricekNe zaman istersen canım, pıtpıtları duy hele sen :)
7 Ocak ovulasyon pikiydi canım, 8 ocakta hâlâ pozitifti. 10-11 günde geldi. Geçen ay da aynı şeyden şikayet ettim. Luteal faz kısa... Doktor yolu göründü bakalım ne olacakVosVos35 Bekleyememis bile gelivermis Yumurtlama tahminine göre bugun muydu peki?
Inşallah sondur hem doktorada gitmis olursun kafan rahat olur❤
Kiz sen neden evhamlaniyorsun kiiNoldu kız
Ben önce bir hormonları kontrol altına alayım da :))) habire adet oluyorum yazık yumoşlarıma..Tamam canım.İnsallah sanada uğur getiricek
Yok canim Seyma nin evhamlandigi meseleyeydiBu banamiydi :)
Geçen ay bende ole yaptım ama adet 1 hafta önce geldi yumurtlama da 1 hafta onceymis tutmadı bu ay daVallaha ben de telefona göre hareket ettim bu ay :))
Yok canım gerginlik degil kimseyi kırmakda degil amacım sadece 2kere bat yazdım ve diğer arkadaslarınkide güncellenmedi ondan sordum bi de ilgilenemiyorum devr edecem dediği için..E ela basak @1melegimolsun
Kızlar :) Kızcağız daha dün ögrendi yüklenmeyin ya :))))
-Gul- 'de listede cok degisiklik yapmadi evet ama liste devredilirken gecen seneden kaldigimiz icin liste olmasa bile olur dedik ilk.
Yine de gerginliğe gerek yok...
Benimki tam tuttu. Yumurtlama döneminde kanama yaşadım çünkü. Hayırlısı bakalım inşallah tutmuştur. Hala gelmedi adetimGeçen ay bende ole yaptım ama adet 1 hafta önce geldi yumurtlama da 1 hafta onceymis tutmadı bu ay da
Yok iste olay oYarın ilk idrarla yap canım elinde daha test varsa :)
Sabah al. Ertesi gün yapY
Yok iste olay o(
Eger olmazsam oyle olacak mecbur :)) totem yaptim pedim bitmisti almadim markete gittim ama bakim nasip kismet :)Sabah al. Ertesi gün yap
Ya ben elimden geldiğince burayı takip ediyorum zaten ama 7/24 burayı takip edemem dimi.Bide maşallah topiğimiz çok aktif ister istemez liste konusunda gözden kaçırdığım arkadaşlar oluyo o kadarda olur bence.Bu arada iyi dileklerin için tesekkürler ben pozitif idrar testimden sonra buraya yazmıştım zaten bebişimin kalp atışını duyunca devredicem diye çünkü buranin uğuruna çok inanıyorum yoksa şu dakka devrederim çokta sorun deilBu arada hayırlı olsun allah saglıklı bi şekilde bebegini kucagını almayı nasip etsin amacım kimseyi kırmak degil-Gul-
Inşallah bebişlerimiz bizimledirr :)Eger olmazsam oyle olacak mecbur :)) totem yaptim pedim bitmisti almadim markete gittim ama bakim nasip kismet :)
Amin amin amin canimInşallah bebişlerimiz bizimledirr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?