Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
VosVos35 Bekleyememis bile gelivermisYumurtlama tahminine göre bugun muydu peki?
Inşallah sondur hem doktorada gitmis olursun kafan rahat olur❤
7 Ocak ovulasyon pikiydi canım, 8 ocakta hâlâ pozitifti. 10-11 günde geldi. Geçen ay da aynı şeyden şikayet ettim. Luteal faz kısa... Doktor yolu göründü bakalım ne olacak

Yok canım gerginlik degil kimseyi kırmakda degil amacım sadece 2kere bat yazdım ve diğer arkadaslarınkide güncellenmedi ondan sordum bi de ilgilenemiyorum devr edecem dediği için..

Geçen ay bende ole yaptım ama adet 1 hafta önce geldi yumurtlama da 1 hafta onceymis tutmadı bu ay da
Benimki tam tuttu. Yumurtlama döneminde kanama yaşadım çünkü. Hayırlısı bakalım inşallah tutmuştur. Hala gelmedi adetim

Bu arada hayırlı olsun allah saglıklı bi şekilde bebegini kucagını almayı nasip etsin amacım kimseyi kırmak degil -Gul-
Ya ben elimden geldiğince burayı takip ediyorum zaten ama 7/24 burayı takip edemem dimi.Bide maşallah topiğimiz çok aktif ister istemez liste konusunda gözden kaçırdığım arkadaşlar oluyo o kadarda olur bence.Bu arada iyi dileklerin için tesekkürler ben pozitif idrar testimden sonra buraya yazmıştım zaten bebişimin kalp atışını duyunca devredicem diye çünkü buranin uğuruna çok inanıyorum yoksa şu dakka devrederim çokta sorun deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…