Üşenme kız yap iç sağlıklı yaşamm :)Ay maaşallah ne güzel. Bizim makine biraz teferruatlı üşeniyorum bazen
Aksine bende hic yok hep cikardi bat dan önceKızlar çenemde küçük küçük sivilceler çıktı normalde hiç çıkmazdı adete yakında diğer zamanlardada hiç çıkmazdı sizce bir belirti olabilir mi bu
Belirti araya araya bi hâl olduk valla yaAksine bende hic yok hep cikardi bat dan önce
Sorma vallaBelirti araya araya bi hâl olduk valla ya
Bende donuyom :)) herseyim tersine yaaa amma saçma oldu bu ayKızlar aşırı ateş basıyor beni terliyorum bu bi belirti mi
Benim yumurtlamada hiç kanama olmuyorBenimki tam tuttu. Yumurtlama döneminde kanama yaşadım çünkü. Hayırlısı bakalım inşallah tutmuştur. Hala gelmedi adetim
Saglik olsun kuzum.Yeni bat 13 Şubat @-Gul-
Kiz sen neden evhamlaniyorsun kii
İnşallah sıkıntı yoktur canım.. sökülsün de kendime bir yol çizerim. Aslan pençesi çayı içmeye niyetliyim bu aySaglik olsun kuzum.
Bu arada menapozu da aklina getirme canim. Adet olmakta bazen iyi bir şey. Olumlu bakalim bu ay
Yoktur niye olsun canim. Farkli bir seyler denemekten zarar gelmez sanirim. Işe yarar umarım.İnşallah sıkıntı yoktur canım.. sökülsün de kendime bir yol çizerim. Aslan pençesi çayı içmeye niyetliyim bu ay
İnşallah olur canım Allah kimsenin kucağını boş birakmasinAt gitsin canim
Ben tüp bebek tedavisine baslayacagim adet olmayi bekliyorum. O yuzden bu ay kirmizilar gelirse mutlu olurum
Yok canısı sen korkma zaten sıkıntı olsaydi elbet tahlillerde cikar yada kendini belli ederdi içini ferah tut 55 lere kadar gider inşallahValla internet evham yaptırıyor yok kızın biri 24 yaşındaymış menopoza girmiş yok biri 20 li yaşlarda doktor hemen çocuk yapman lazım riskin var demiş falan insan ister istemez korkuyor
Canim buarada test varsa yarin sabah dene istersenBu banamiydi :)
Canim 10 un uzeri gayet iyi diyorlarSonucum 12,60 progesteron yumurtlamam nasıl sızce
Çıkar inşallahEger olmazsam oyle olacak mecbur :)) totem yaptim pedim bitmisti almadim markete gittim ama bakim nasip kismet :)
Vallahi şimdi yaptım buraya girdim.Üşenme kız yap iç sağlıklı yaşamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?