Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman istersen canım, pıtpıtları duy hele sen :)
CANIM BENİM SENDE BU AY BENİM KADERİMİ YAŞADIN DÖNGÜ 28DEN 24e düştü. benimkilerde geldi tam geldi popomu kaldıramıyordum inan. bu ay için içim içimi yiyor yeni umutlar işte.üzülme kuzum bu ay inş haberini veririz.topiğide alırsan sen daha çok mutlu olurum:)

Kaç yaşındasın ki canım korkuyosun ya ( gerçi arada banada geliyo öyle evhamlar ama... )
Benimde adet kısaldı ya işte o yüzden de acaba mı demeden alı koyamıyoruz kendimi. 32 yaşındayım canım. Yıllarımı vajinismusla geçirdiğim için öyle kızgınım ki kendime

Kızlar bilmediğim ve çok merak ettiğim için aklıma gelmişken sorayım dedim. Şimdi benim ayın 3ü 4ü gibi yumurtam çatladı. Diyelim ki gebelik oluşmadı adet gününde mı olur yoksa gecikip olmaya da bilir mı? Yani her yumurta çatlamasında kesin adet olunur mu

İnşallah olmazsın canım ya adet son durumlar nedir

Hormon düzenleyici etkisi varmış gülüm, eskiden beri bildiğim ama hiç kullanmadığım bir bitki.. vakti geldi zannımca.. afiyetle tüketelim gari :))
Bazen birşeyler vesile oluyor. Hormon tahlilini de bir yaptir bakalim. Belki icmene gerek kalmaz

Yok canısı sen korkma zaten sıkıntı olsaydi elbet tahlillerde cikar yada kendini belli ederdi içini ferah tut 55 lere kadar gider inşallah
Ayyy amin kuzum inşalllaah bekarken “off poff” deyip zor geliyor adet olmak ama beybi düşünürken adet olduğunu görmek “ oh be buna da şükür” dedirtiyor

Benimde adet kısaldı ya işte o yüzden de acaba mı demeden alı koyamıyoruz kendimi. 32 yaşındayım canım. Yıllarımı vajinismusla geçirdiğim için öyle kızgınım ki kendime

O da Allahtan işe yapçak birşey yok ama kuzum kişinin önce kendisinde bitiyor kendi içinde çözdükten sonra düzeliyor herşey neyseki atlatmışsın çok şükür hiç birşey içinde geç değil millet o yaşta yeni evleniyor hiiiç öyle düşünme. Adetim kısaldı derken göreceli bakıyorsun aslında, doktorum bana “ bizim için kanamanın bir pedi tamamen doldurması yeterli siz abartıyorsunuz” demişti. İstiyoruz ki 7 gün sürsün o normal geliyor ama normali aslına bakıldığında doktorun dediği gibi

Bilen biri benim soruma da cevap versin çok merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…