- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Benim de başıma ilk defa bu ay geldi :)Benim yumurtlamada hiç kanama olmuyor
Canim 10 un uzeri gayet iyi diyorlar
Ay vallaha aynı. Adet öncesi deli gibi isterdi canım bu ay hiç istemedi adet de gelmediBide canim hic tatli istemiyor nedense....
Hamıle olma olasılıgım ıyı bıraz daha arttı ozamanCanim 10 un uzeri gayet iyi diyorlar
CANIM BENİM SENDE BU AY BENİM KADERİMİ YAŞADIN DÖNGÜ 28DEN 24e düştü. benimkilerde geldi tam geldi popomu kaldıramıyordum inan. bu ay için içim içimi yiyor yeni umutlar işte.üzülme kuzum bu ay inş haberini veririz.topiğide alırsan sen daha çok mutlu olurum:)Ne zaman istersen canım, pıtpıtları duy hele sen :)
Hormon düzenleyici etkisi varmış gülüm, eskiden beri bildiğim ama hiç kullanmadığım bir bitki.. vakti geldi zannımca.. afiyetle tüketelim gari :))Yoktur niye olsun canim. Farkli bir seyler denemekten zarar gelmez sanirim. Işe yarar umarım.
Benimde adet kısaldı ya işte o yüzden de acaba mı demeden alı koyamıyoruz kendimi. 32 yaşındayım canım. Yıllarımı vajinismusla geçirdiğim için öyle kızgınım ki kendimeKaç yaşındasın ki canım korkuyosun ya ( gerçi arada banada geliyo öyle evhamlar ama... )
Afiyet olsun canım :)Vallahi şimdi yaptım buraya girdim.
Kendine kızma canım, bilinçaltına işleyen hikâyelerle seni korkutanlara kız benceBenimde adet kısaldı ya işte o yüzden de acaba mı demeden alı koyamıyoruz kendimi. 32 yaşındayım canım. Yıllarımı vajinismusla geçirdiğim için öyle kızgınım ki kendime
Teşekkür ederimm :)Afiyet olsun canım :)
İnşallah olmazsın canım ya adet son durumlar nedirKızlar bilmediğim ve çok merak ettiğim için aklıma gelmişken sorayım dedim. Şimdi benim ayın 3ü 4ü gibi yumurtam çatladı. Diyelim ki gebelik oluşmadı adet gününde mı olur yoksa gecikip olmaya da bilir mı? Yani her yumurta çatlamasında kesin adet olunur mu
Bazen birşeyler vesile oluyor. Hormon tahlilini de bir yaptir bakalim. Belki icmene gerek kalmazHormon düzenleyici etkisi varmış gülüm, eskiden beri bildiğim ama hiç kullanmadığım bir bitki.. vakti geldi zannımca.. afiyetle tüketelim gari :))
Ayyy amin kuzum inşalllaahYok canısı sen korkma zaten sıkıntı olsaydi elbet tahlillerde cikar yada kendini belli ederdi içini ferah tut 55 lere kadar gider inşallah
Benimde adet kısaldı ya işte o yüzden de acaba mı demeden alı koyamıyoruz kendimi. 32 yaşındayım canım. Yıllarımı vajinismusla geçirdiğim için öyle kızgınım ki kendime
Olmadım hala :) sormak istediğim şey her yumurta çatladiginda gebelik yoksa kesin günü gelince adet olunuyor mu onu merak ettimİnşallah olmazsın canım ya adet son durumlar nedir
Canim degerlerin iyi benceAyy banada bi cevap yazar misiniz oglen yazdim araya kaynadi saniyorum.
FSH 8,30
LH 8,11
TSH 1,47
E2 27,76
PRL 8,64
Klomen ne igne mi oluyor. Pahalı bir şey mi ? Olmazsa ben de yazdırayımKizlar merhaba yeni bat 16 şubat bu ay da olmadi malesef yarin doktora gidip klomen yazilacak yeniden yine umutlar yeni aya kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?