- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
ben igne kullanmiyorum kendinden yumurtam catladigi icin doktorum yazmiyorKlomen ne igne mi oluyor. Pahalı bir şey mi ? Olmazsa ben de yazdırayım
Hap mı klomenben igne kullanmiyorum kendinden yumurtam catladigi icin doktorum yazmiyor
Bilmiyorum tatlım yaOlmadım hala :) sormak istediğim şey her yumurta çatladiginda gebelik yoksa kesin günü gelince adet olunuyor mu onu merak ettim
Eğer öyleyse hamileyim diye sevinecem azcıkBilmiyorum tatlım ya
Ewt yumurta gelistirici hap adetin 3.gunu baslatiyor doktorum sabah aksam 5 gunluk bir hap sonra adetin 14.gunu yumurta takibine çağırıyor yumurtanin gelisip gelismedigini kontrol ediyor yumurta catlama problemim olsaydi eger igne yaziyor yoksa kndisi catlar bugun yarin iliski diyor yolluyor yumurta catladiktan snra 14.gun kan testi yaptirmami istiyor doktorum benimHap mı klomen
Ben de gidersem sorarım :) teşekkür ederim canımEwt yumurta gelistirici hap adetin 3.gunu baslatiyor doktorum sabah aksam 5 gunluk bir hap sonra adetin 14.gunu yumurta takibine çağırıyor yumurtanin gelisip gelismedigini kontrol ediyor yumurta catlama problemim olsaydi eger igne yaziyor yoksa kndisi catlar bugun yarin iliski diyor yolluyor yumurta catladiktan snra 14.gun kan testi yaptirmami istiyor doktorum benim
Allah'tan umut kesilmez yaEğer öyleyse hamileyim diye sevinecem azcık
Aynen canım bakalım gelen giden yok. Senin de bat bugundu sende durum ne ?Allah'tan umut kesilmez ya
Canim cevap verilmisti sanki iyi gorunuyor referans araliklari nedir pekiAyy banada bi cevap yazar misiniz oglen yazdim araya kaynadi saniyorum.
FSH 8,30
LH 8,11
TSH 1,47
E2 27,76
PRL 8,64
Tabi ki canim icini ferah tut olacak inşallahHamıle olma olasılıgım ıyı bıraz daha arttı ozaman
Aynen canim rahattik sadece geçsin de kurtulalım diyorduk simdi renginden gunune herseyi cok onemli olduAyyy amin kuzum inşalllaahbekarken “off poff” deyip zor geliyor adet olmak ama beybi düşünürken adet olduğunu görmek “ oh be buna da şükür” dedirtiyor
Yani bebis mi varrr
Çok şükür gelen yok amannnn gelmez inşallah ya Allah yüzümüzü güldürsün bu ay tek dileğim bu arada ağrı olup gidiyor o kadarAynen canım bakalım gelen giden yok. Senin de bat bugundu sende durum ne ?
Hayır canım :) ♡ O da olur İnşaallah. Soğan Kürü yapmıştım ama bende enfeksiyon yaptı. Dertsiz başıma dert açtım. Şimdi onunla uğraşıyorum :)Yani bebis mi varrr
Canım ovulasyon günün 3 yada 4 ise bugun adet olman gerekirdi ama bazi kosullar erkene yada geriye atabiliyor ama bence yarin testini tekrarla bakalim nolacakEğer öyleyse hamileyim diye sevinecem azcık
Ne sevindim ya gün bitmeden guzel haberle kapatsaydik bugun baya negatif gorduk nasipte yokmusHayır canım :) ♡ O da olur İnşaallah. Soğan Kürü yapmıştım ama bende enfeksiyon yaptı. Dertsiz başıma dert açtım. Şimdi onunla uğraşıyorum :)
Nette okudum da adeti 28 günde bir olan kadının adeti yumurta çatlamasından 14 gün sonra 30 günde bir olanda ise 16 gün sonra olurmuş yani 2 gün daha beklemem lazım. Adet olmazsam bebiş olabilir :)Çok şükür gelen yok amannnn gelmez inşallah ya Allah yüzümüzü güldürsün bu ay tek dileğim bu arada ağrı olup gidiyor o kadar
inan bilmiyorum canım, o kadar ümitliydim ki. Özene bezene hazırlayıp içiyodum.Ne sevindim ya gün bitmeden guzel haberle kapatsaydik bugun baya negatif gorduk nasipte yokmus
Ama sogan kuru neden enfeksiyon yapti kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?