Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ovulasyon testi aldim kullanacagim ama ne zmn baslayacagimi bnde bilmiorum bilen arkadaslar lutfen yardımcı olurlar mi nasil ne zaman başlayacağım testi yapmaya

Ewt yumurta gelistirici hap adetin 3.gunu baslatiyor doktorum sabah aksam 5 gunluk bir hap sonra adetin 14.gunu yumurta takibine çağırıyor yumurtanin gelisip gelismedigini kontrol ediyor yumurta catlama problemim olsaydi eger igne yaziyor yoksa kndisi catlar bugun yarin iliski diyor yolluyor yumurta catladiktan snra 14.gun kan testi yaptirmami istiyor doktorum benim

Ben de gidersem sorarım :) teşekkür ederim canım

Ayyy amin kuzum inşalllaah bekarken “off poff” deyip zor geliyor adet olmak ama beybi düşünürken adet olduğunu görmek “ oh be buna da şükür” dedirtiyor
Aynen canim rahattik sadece geçsin de kurtulalım diyorduk simdi renginden gunune herseyi cok onemli oldu

Eğer öyleyse hamileyim diye sevinecem azcık
Canım ovulasyon günün 3 yada 4 ise bugun adet olman gerekirdi ama bazi kosullar erkene yada geriye atabiliyor ama bence yarin testini tekrarla bakalim nolacak
Hem vucudunu sen daha iyi tanıyorsun adetim gününde gelir şaşmaz diyorsan ihtimal daha da yükseliyor

Hayır canım :) ♡ O da olur İnşaallah. Soğan Kürü yapmıştım ama bende enfeksiyon yaptı. Dertsiz başıma dert açtım. Şimdi onunla uğraşıyorum :)
Ne sevindim ya gün bitmeden guzel haberle kapatsaydik bugun baya negatif gorduk nasipte yokmus
Ama sogan kuru neden enfeksiyon yapti kii

Çok şükür gelen yok amannnn gelmez inşallah ya Allah yüzümüzü güldürsün bu ay tek dileğim bu arada ağrı olup gidiyor o kadar
Nette okudum da adeti 28 günde bir olan kadının adeti yumurta çatlamasından 14 gün sonra 30 günde bir olanda ise 16 gün sonra olurmuş yani 2 gün daha beklemem lazım. Adet olmazsam bebiş olabilir :)

Ne sevindim ya gün bitmeden guzel haberle kapatsaydik bugun baya negatif gorduk nasipte yokmus
Ama sogan kuru neden enfeksiyon yapti kii
inan bilmiyorum canım, o kadar ümitliydim ki. Özene bezene hazırlayıp içiyodum.

İnşaallah senden güzel haberler alırız. ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…