- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Gününde gelmezdi hiç ama soğan suyu sayesinde düzenli yumurtlayıp 30 günde bir adet oluyorum. Soğan yaptım yine ve 3ü 4ü gibi de yumurtam çatladı :) yarın da bekleyip olmazsam ertesi gün test yapacam canımCanım ovulasyon günün 3 yada 4 ise bugun adet olman gerekirdi ama bazi kosullar erkene yada geriye atabiliyor ama bence yarin testini tekrarla bakalim nolacak
Hem vucudunu sen daha iyi tanıyorsun adetim gününde gelir şaşmaz diyorsan ihtimal daha da yükseliyor
benim de soğandan sonra reglim şaştı, geciktirdi. mahvoldu düzenimsoğan suyu sayesinde düzenli yumurtlayıp 30 günde bir adet oluyorum
Allah Allah bana çok iyi geldibenim de soğandan sonra reglim şaştı, geciktirdi. mahvoldu düzenim28 günde bir olurken şimdi 30-32
Demek ki herkese aynı etkiyi yapmıyor :/Allah Allah bana çok iyi geldi
Canim acaba baska şeyden kapmis olabilir misin çünkü kendi enfeksiyon onlemek icin degil miinan bilmiyorum canım, o kadar ümitliydim ki. Özene bezene hazırlayıp içiyodum.
İnşaallah senden güzel haberler alırız. ♡
O zaman daha garanti gibi olur sonucun insallah cikar da seviniriz senin adinaGününde gelmezdi hiç ama soğan suyu sayesinde düzenli yumurtlayıp 30 günde bir adet oluyorum. Soğan yaptım yine ve 3ü 4ü gibi de yumurtam çatladı :) yarın da bekleyip olmazsam ertesi gün test yapacam canım
Demek ki öyle. BilemiyorumDemek ki herkese aynı etkiyi yapmıyor :/
Inşallah canım benim çok heyecanlıyım sayılı günler kaldı :)O zaman daha garanti gibi olur sonucun insallah cikar da seviniriz senin adina
Aynen canimmInşallah canım benim çok heyecanlıyım sayılı günler kaldı :)
Benimde olabilir o zaman aynı gün adetimizNette okudum da adeti 28 günde bir olan kadının adeti yumurta çatlamasından 14 gün sonra 30 günde bir olanda ise 16 gün sonra olurmuş yani 2 gün daha beklemem lazım. Adet olmazsam bebiş olabilir :)
Olabilir kuzucumCanim acaba baska şeyden kapmis olabilir misin çünkü kendi enfeksiyon onlemek icin degil mi
Sen de mi 30 günde bir oluyorsunBenimde olabilir o zaman aynı gün adetimiz
Doktora gittin mi pekiOlabilir kuzucum
Canim tam bilmiyorum ama görmüşken es geçmek istemedim insallah tutmuştur cikar teste deBnmde dun veya bugun olmam gerekiyoduhala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr
Vala bilmiyrm ki cnm yaa diyolar ya adetle hamilelik ayni belirtiler.sanmiyrm ama umut dunyasi iste be :)Canim tam bilmiyorum ama görmüşken es geçmek istemedim insallah tutmuştur cikar teste de
Sen de mi 30 günde bir oluyorsun[/QUOTE 28 le 30 arası canım
Ama iğneden 14 gün sonra belli olmuyor muydu oyle okudum sankiiVala bilmiyrm ki cnm yaa diyolar ya adetle hamilelik ayni belirtiler.sanmiyrm ama umut dunyasi iste be :)
Evet canım bekleyelim görelimBakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?