Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gününde gelmezdi hiç ama soğan suyu sayesinde düzenli yumurtlayıp 30 günde bir adet oluyorum. Soğan yaptım yine ve 3ü 4ü gibi de yumurtam çatladı :) yarın da bekleyip olmazsam ertesi gün test yapacam canım

inan bilmiyorum canım, o kadar ümitliydim ki. Özene bezene hazırlayıp içiyodum.

İnşaallah senden güzel haberler alırız. ♡
Canim acaba baska şeyden kapmis olabilir misin çünkü kendi enfeksiyon onlemek icin degil mi
Guzel dilegin icin cok tesekkurler hepimize nasip olsun en hayirli şekilde

O zaman daha garanti gibi olur sonucun insallah cikar da seviniriz senin adina

Bnmde dun veya bugun olmam gerekiyodu hala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr

Nette okudum da adeti 28 günde bir olan kadının adeti yumurta çatlamasından 14 gün sonra 30 günde bir olanda ise 16 gün sonra olurmuş yani 2 gün daha beklemem lazım. Adet olmazsam bebiş olabilir :)
Benimde olabilir o zaman aynı gün adetimiz

Bnmde dun veya bugun olmam gerekiyodu hala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr
Canim tam bilmiyorum ama görmüşken es geçmek istemedim insallah tutmuştur cikar teste de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…