Sabah bir test isteriz kuzum :)Bnmde dun veya bugun olmam gerekiyoduhala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr
Çok haklısın canımKendine kızma canım, bilinçaltına işleyen hikâyelerle seni korkutanlara kız bence
Ablamm adet belirtileri oldugundn ihtimL vermiym ama gelmezse yaparm herhLde ya dayanamicaammSabah bir test isteriz kuzum :)
Kuzum aynn ole bnm ilk ay 14.gun ikinci ay 15.gun gelms.dun veya bugun olmam gerekiydu gelmedi.eger sabaha kdr gelen giden olmazsa test yapcM hYirkisi bakalm yaaAma iğneden 14 gün sonra belli olmuyor muydu oyle okudum sankii
Öyle tabi canım böyle sınavlar olsun bunlarda rabbimden. Perşembe gecesinin hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kızlar.O da Allahtan işe yapçak birşey yok ama kuzum kişinin önce kendisinde bitiyor kendi içinde çözdükten sonra düzeliyor herşey neyseki atlatmışsın çok şükür hiç birşey içinde geç değil millet o yaşta yeni evleniyor hiiiç öyle düşünme. Adetim kısaldı derken göreceli bakıyorsun aslında, doktorum bana “ bizim için kanamanın bir pedi tamamen doldurması yeterli siz abartıyorsunuz” demişti. İstiyoruz ki 7 gün sürsün o normal geliyor ama normali aslına bakıldığında doktorun dediği gibi
Canım adetinin bitti gün başla test yapmayaBu ay ovulasyon testi aldim kullanacagim ama ne zmn baslayacagimi bnde bilmiorum bilen arkadaslar lutfen yardımcı olurlar mi nasil ne zaman başlayacağım testi yapmaya
Rabbim gönlüne göre versin canımSabah bir test isteriz kuzum :)
Labouick diye bi marka iyi dediler bnde aldimIcinde var canim bak istersen hangi marka buarada
Cidden mi inşallah pozitifleri görürsün yaa cuma gecesi hayirlara vesile olsunnKuzum aynn ole bnm ilk ay 14.gun ikinci ay 15.gun gelms.dun veya bugun olmam gerekiydu gelmedi.eger sabaha kdr gelen giden olmazsa test yapcM hYirkisi bakalm yaa
Iyidir tabi kutuların içine bak canim varLabouick diye bi marka iyi dediler bnde aldim
Amin ins hepimizin kucagi boş bırakmazsın rabbimStres yapma cnm rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın
Benim esim yeni atandigigl icin bi koydeyiz dağın bi ucundayim buraya kargo gelmez diye annemin adresine gonderdim yrin oray gidecem 15 gun kalacam bu ayda büyük ihtimalle olmaz 15gun iliski zor olurIyidir tabi kutuların içine bak canim var
Ins csnim gorecez tutarsa tabiki anlatirim:)İnşallah tutar inşallh anneler daha iyi bilir bi yap sende bizede anlatırsın :))
Canim 10 gün kal hem yumurtlamaya da denk gelir yada baktin test kızardı herife bi selam cak seni alsınBenim esim yeni atandigigl icin bi koydeyiz dağın bi ucundayim buraya kargo gelmez diye annemin adresine gonderdim yrin oray gidecem 15 gun kalacam bu ayda büyük ihtimalle olmaz 15gun iliski zor olur
Bizde dua edecez baska elde biswy gelmiyorAynı benimde öyle cnm ikinciye hamile kalanlar bile var ama işte
7 Ocak ovulasyon pikiydi canım, 8 ocakta hâlâ pozitifti. 10-11 günde geldi. Geçen ay da aynı şeyden şikayet ettim. Luteal faz kısa... Doktor yolu göründü bakalım ne olacak
Yok canım gerginlik degil kimseyi kırmakda degil amacım sadece 2kere bat yazdım ve diğer arkadaslarınkide güncellenmedi ondan sordum bi de ilgilenemiyorum devr edecem dediği için..
Kirpiklerimde carpik curpuk yapisik yuzumde bi sivilce yok ... hey Yarabbim her ay kendimi incelemekten :))
Ayy banada bi cevap yazar misiniz oglen yazdim araya kaynadi saniyorum.
FSH 8,30
LH 8,11
TSH 1,47
E2 27,76
PRL 8,64
Bnmde dun veya bugun olmam gerekiyoduhala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr
Alemsin kiz :) esim ogretmen 15 gun kalicaz mecbur yazik ogrencilerler cok yordu onu odo azcik dinlensin olmasa ben orda test yaparim koyu cizgi gordugum gibi o gun ila biseyler bulup yapariz ins:)Canim 10 gün kal hem yumurtlamaya da denk gelir yada baktin test kızardı herife bi selam cak seni alsın
Sabaha guzel haberler verirsin insallah canim.Kuzum aynn ole bnm ilk ay 14.gun ikinci ay 15.gun gelms.dun veya bugun olmam gerekiydu gelmedi.eger sabaha kdr gelen giden olmazsa test yapcM hYirkisi bakalm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?