Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle tabi canım böyle sınavlar olsun bunlarda rabbimden. Perşembe gecesinin hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kızlar. Herkes patır patır doğursun nüfus patlaması yaşansın

Iyidir tabi kutuların içine bak canim var
Benim esim yeni atandigigl icin bi koydeyiz dağın bi ucundayim buraya kargo gelmez diye annemin adresine gonderdim yrin oray gidecem 15 gun kalacam bu ayda büyük ihtimalle olmaz 15gun iliski zor olur

Benim esim yeni atandigigl icin bi koydeyiz dağın bi ucundayim buraya kargo gelmez diye annemin adresine gonderdim yrin oray gidecem 15 gun kalacam bu ayda büyük ihtimalle olmaz 15gun iliski zor olur
Canim 10 gün kal hem yumurtlamaya da denk gelir yada baktin test kızardı herife bi selam cak seni alsın

7 Ocak ovulasyon pikiydi canım, 8 ocakta hâlâ pozitifti. 10-11 günde geldi. Geçen ay da aynı şeyden şikayet ettim. Luteal faz kısa... Doktor yolu göründü bakalım ne olacak

Cidden karışık olmuş
Güzel haberlerle dönersin insallah.❤

Yok canım gerginlik degil kimseyi kırmakda degil amacım sadece 2kere bat yazdım ve diğer arkadaslarınkide güncellenmedi ondan sordum bi de ilgilenemiyorum devr edecem dediği için..

Kirpiklerimde carpik curpuk yapisik yuzumde bi sivilce yok ... hey Yarabbim her ay kendimi incelemekten :))

2 gebeliğimde de kirpiğimin bi yerinde çarpıklık vardı cidden 2-3 tane arasında
Hatta ilkinde boyle belirti mi olur diye dalga gecmistim.Simdi aynaya bakip duruyorum

Ayy banada bi cevap yazar misiniz oglen yazdim araya kaynadi saniyorum.

FSH 8,30
LH 8,11
TSH 1,47
E2 27,76
PRL 8,64

E2 ve Prl icin doktorun bisy dedi mi canım?
Buarada 3.gün yapılmış galiba testler değil mi?

Bnmde dun veya bugun olmam gerekiyodu hala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr

Dogru cikar diye biliyorum :) hadi hayırlısı

Canim 10 gün kal hem yumurtlamaya da denk gelir yada baktin test kızardı herife bi selam cak seni alsın
Alemsin kiz :) esim ogretmen 15 gun kalicaz mecbur yazik ogrencilerler cok yordu onu odo azcik dinlensin olmasa ben orda test yaparim koyu cizgi gordugum gibi o gun ila biseyler bulup yapariz ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…