Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cevap verilmisti sanki iyi gorunuyor referans araliklari nedir peki

Yok hayir cevap verilmemisti, referans araliklarini bilmiyorum ama bi sorun olsaydi koyu yaziliyor diye biliyorum. Hepsi normal yaziliydi.

E2 ve Prl icin doktorun bisy dedi mi canım?
Buarada 3.gün yapılmış galiba testler değil mi

E2 3.gun PRL 5. Gun ikisi ayri doktor testi. Prl iyi dedi doktor. e2 ye bakan doktora gittigimde sonuc cikmamisti. Ozele gittigim doktor tsh ile prl ye bakmak istiyorum demisti ondan onlari tekrar yaptirmistim

Alemsin kiz :) esim ogretmen 15 gun kalicaz mecbur yazik ogrencilerler cok yordu onu odo azcik dinlensin olmasa ben orda test yaparim koyu cizgi gordugum gibi o gun ila biseyler bulup yapariz ins:)
Tabi ki testini yap mutlaka ama geceler sizin olsun

Normal yazmıssa dogrudur canimm diger testleri de yapacak misin amh progesteron

O zaman bence de takılacak birsey yok canım.Ne zaman gideceksin yine?Kendi doktorun ekstra birsey önerdi mi?Denemeye devam mı yoksa takip mi edeceksiniz yumoslari

plojovic Şimdi baktim PRL 3. Gun 42,86 çikmis referans araligi da 4,79-23,3.

5. Gun 8,64 cikmis. PRL yuksek cikinca ne oluyor ki:/ korktum suanda baya yuksek cikmis:/

O yo
Ayy aklima annemin anlattigi anilar geldi.
Eskiden bi odada yatarmis herkes bir düzine de çocuk yaparlarmis. Sende bulursun bir yolunu
OyöNde sikinti olmaz bulurum zaten odamız ayri oluyor esimle bize bi oda veriyorlar yaptiktan sonra banyo gerekiyor o zor olur durmadan sa banyo yapilmaz en fazla bi iki kere yapariz ancak

O yo

OyöNde sikinti olmaz bulurum zaten odamız ayri oluyor esimle bize bi oda veriyorlar yaptiktan sonra banyo gerekiyor o zor olur durmadan sa banyo yapilmaz en fazla bi iki kere yapariz ancak
Canim sizde uc günde bir deneyin sonucta 3 gun yikanmamis olursunuz e normal

3 gunde bir deneriz ins msydanoz kurude yapacam ovulasyon tetide yspacam ins hayirlisiyla tutat bu ay zaten gecen ay cok umutluydum 7 gun gecikti kesin var desim yine olmadi 2 aydir 7 gun gecikti
Insallah tutar ama cok cok dikkat et kurden sonra aman usutmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…