Canim cevap verilmisti sanki iyi gorunuyor referans araliklari nedir peki
E2 ve Prl icin doktorun bisy dedi mi canım?
Buarada 3.gün yapılmış galiba testler değil mi
Tabi ki testini yap mutlaka ama geceler sizin olsunAlemsin kiz :) esim ogretmen 15 gun kalicaz mecbur yazik ogrencilerler cok yordu onu odo azcik dinlensin olmasa ben orda test yaparim koyu cizgi gordugum gibi o gun ila biseyler bulup yapariz ins:)
Normal yazmıssa dogrudur canimm diger testleri de yapacak misin amh progesteronYok hayir cevap verilmemisti, referans araliklarini bilmiyorum ama bi sorun olsaydi koyu yaziliyor diye biliyorum. Hepsi normal yaziliydi.
E2 3.gun PRL 5. Gun ikisi ayri doktor testi. Prl iyi dedi doktor. e2 ye bakan doktora gittigimde sonuc cikmamisti. Ozele gittigim doktor tsh ile prl ye bakmak istiyorum demisti ondan onlari tekrar yaptirmistim
Geceler bizim olurda bnyo nasil yapacaz o zor olurTabi ki testini yap mutlaka ama geceler sizin olsun
Yok hayir cevap verilmemisti, referans araliklarini bilmiyorum ama bi sorun olsaydi koyu yaziliyor diye biliyorum. Hepsi normal yaziliydi.
E2 3.gun PRL 5. Gun ikisi ayri doktor testi. Prl iyi dedi doktor. e2 ye bakan doktora gittigimde sonuc cikmamisti. Ozele gittigim doktor tsh ile prl ye bakmak istiyorum demisti ondan onlari tekrar yaptirmistim
Ayy aklima annemin anlattigi anilar geldi.Geceler bizim olurda bnyo nasil yapacaz o zor olur
Evet canım 4 ocakta pik yapmıştı4 ocakta mı kızarmıştı ovulasyon testi? Tam 14 gün önce yumurtlama olmuş.. hormon testi yaptırdın mı daha önce?
Tatlım çok teşekkür ediyorum ben de zaman zaman umutlanıyordum zaman zamanda umudumu kaybediyordum ama neyse bu ay kısmet degilmiş diger aya inşallah
Her yumurya cstlamasinda hamile kalmissan adet olmazsin kalmamissan ewet canim gunun geldiginde adet olursun yaniİnşallah olmazsın canım ya adet son durumlar nedir
OyöNde sikinti olmaz bulurum zaten odamız ayri oluyor esimle bize bi oda veriyorlar yaptiktan sonra banyo gerekiyor o zor olur durmadan sa banyo yapilmaz en fazla bi iki kere yapariz ancakAyy aklima annemin anlattigi anilar geldi.
Eskiden bi odada yatarmis herkes bir düzine de çocuk yaparlarmis. Sende bulursun bir yolunu
canim gecikme sebebin rahmin kendini hazirlamistir bu ay tutacaktir diyedir inşallahTatlım çok teşekkür ediyorum ben de zaman zaman umutlanıyordum zaman zamanda umudumu kaybediyordum ama neyse bu ay kısmet degilmiş diger aya inşallah
Canim sizde uc günde bir deneyin sonucta 3 gun yikanmamis olursunuz e normalO yo
OyöNde sikinti olmaz bulurum zaten odamız ayri oluyor esimle bize bi oda veriyorlar yaptiktan sonra banyo gerekiyor o zor olur durmadan sa banyo yapilmaz en fazla bi iki kere yapariz ancak
3 gunde bir deneriz ins msydanoz kurude yapacam ovulasyon tetide yspacam ins hayirlisiyla tutat bu ay zaten gecen ay cok umutluydum 7 gun gecikti kesin var desim yine olmadi 2 aydir 7 gun geciktiCanim sizde uc günde bir deneyin sonucta 3 gun yikanmamis olursunuz e normal
Ya kizlar cocuk istegi varsa mecbur yapacak bisey yokkk calismaya devam banyoda e mecbur....yapacak biseyyy yokCanim sizde uc günde bir deneyin sonucta 3 gun yikanmamis olursunuz e normal
Vsla beni gece gece güldürdünüz kizlar:):)Ya kizlar cocuk istegi varsa mecbur yapacak bisey yokkk calismaya devam banyoda e mecbur....yapacak biseyyy yok
Insallah tutar ama cok cok dikkat et kurden sonra aman usutmee3 gunde bir deneriz ins msydanoz kurude yapacam ovulasyon tetide yspacam ins hayirlisiyla tutat bu ay zaten gecen ay cok umutluydum 7 gun gecikti kesin var desim yine olmadi 2 aydir 7 gun gecikti
AynennnnYa kizlar cocuk istegi varsa mecbur yapacak bisey yokkk calismaya devam banyoda e mecbur....yapacak biseyyy yok
Yok o zaten snnem cok iyi biliyor eskiden yapan olmus dedi yorganin icine gir iyice terliycen dedi annem benden daha iyi yaparInsallah tutar ama cok cok dikkat et kurden sonra aman usutmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?